Teta klub: získejte členské slevy až 60 % a další výhody

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 10. 11. 2021

Užívat si výhodné nákupy a přitom ještě více šetřit? Že je to nemožné? V Teta drogerii se tento sen stává skutečností. Staňte se členy Teta klubu a využívejte věrnostní kupony a další výhody s Teta kartou při každém nákupu.

Teta karta vám nyní přináší výhody, o jakých jste dříve jen snili. Teta klub se navíc od 6. 9. 2018 změnil a přináší pro své členy nad rámec stávajících oblíbených okamžitých výhod také nové věrnostní kupony za nasbírané body se slevou 10 % na celý nákup.

Teta karta: Výhodnější ceny a odměny za věrnost

Teta klub zachovává oblíbené výhody tak, jak je máte rádi. Každý Teta drogerie leták i magazín nabízí i nadále pravidelné klubové nabídky, které přináší okamžitou úsporu. Zůstávají i slevy až 50 % na oblíbené značky a káva k nákupu zdarma. Stále máte také možnost své dítě přihlásit do programu Brouček a pravidelně získávat Teta drogerie kupony na dětské zboží.

Nově můžete navíc na prodejně za své nasbírané body dostat věrnostní kupony se slevou 10 % na celý nákup:

  • Za každý nákup v Tetě sbíráte body - za každých 30 Kč nákupu dostanete 1 bod.
  • Tyto nasbírané body pak můžete podle svého věrnostního statusu směňovat na prodejně za věrnostní kupony, které poskytují 10% slevu na veškeré i již zlevněné zboží.
Teta karta

TIP: Prohlédněte si všechny aktuální letáky online na Tipli. Ušetříte tak spoustu času navíc.

Jak fungují Věrnostní statusy?

Teta pro své věrné zákazníky nově zavedla Věrnostní statusy, které se jednoduše řídí pravidlem "čím víc nakupuji, tím víc šetřím". Čím vyšší věrnostní status máte, tím víc ušetříte, protože své věrnostní kupony získáte výhodněji (= za méně bodů).

Věrnostní status se počítá z nasbíraných bodů za posledních 12 měsíců. Je pohyblivý a aktualizuje se po každém nákupu. Například se zlatým věrnostním statusem si směníte věrnostní kupon již za 50 bodů nasbíraných za nákupy! Se stříbrným věrnostním statusem potřebujete pro získání věrnostního kuponu 65 bodů. Se základním věrnostním statusem kupon získáte za 80 bodů.

Status
Nákupy/rok
Nasbírané body/rok
Potřebné body na získání 10% slevy
StatusZlatý
Nákupy/roknad 6 000 Kč
Nasbírané body/roknad 200
Potřebné body na získání 10% slevy50 bodů
StatusStříbrný
Nákupy/roknad 3 000 Kč
Nasbírané body/roknad 100
Potřebné body na získání 10% slevy65 bodů
StatusZákladní
Nákupy/rok2 999 Kč a méně
Nasbírané body/rok99 bodů a méně
Potřebné body na získání 10% slevy80 bodů

Máte-li na svém bodovém kontě dostatek bodů, personál vám kupon sám aktivně nabídne. Věrnostní kupon lze navíc chytře zkombinovat s ostatními již tak výhodnými slevami a ušetřit ještě víc.

POZOR: Abyste mohli své body směňovat za věrnostní kupony, je nejdříve nutné odemknout vaše bodové konto.

Odemknutí bodového konta

Body za nákupy sbíráte na své bodové konto. Abyste mohli začít body využívat a směňovat je za věrnostní kupony a zároveň zůstaly body v bezpečí pouze vám, je potřeba nejdříve bodové konto odemknout. Odemknutí bodového konta lze provést dvěma způsoby:

  • na webových stránkách Teta drogerie – aktivací online účtu
  • odesláním SMS z vašeho mobilního telefonu

POZOR: Pokud své bodové konto neodemknete, můžete i nadále využívat všechny klubové slevy a výhody kromě výhod za body (věrnostní kupony).

Teta klub: Jak se stát členem?

  • Registrace online: Využijte snadné a pohodlné možnosti získat členství online. Teta klub karta plná výhod vám přijde do týdne poštou.
  • Registrace na prodejně: Pokud vás zaujaly aktuální klubové slevy a rádi byste je získali okamžitě, registrujte se na kterékoliv prodejně. Stačí na místě vyplnit papírovou přihlášku a obsluha prodejny vám vydá platnou věrnostní kartu ihned.

Co dělat při ztrátě karty?

Ztratili jste svou Teta klub kartu? Kontaktujte infolinku drogerie Teta na telefonním čísle 296 335 552. Na vaši adresu bude poštou zaslána karta nová, na kterou budou převedeny vaše nasbírané body ze ztracené karty.

Teta Brouček: Odměny i pro nejmenší

Program Teta Brouček přináší spoustu dalších zajímavých nabídek a slev na dětský sortiment. Prvním krokem je přihlášení dítěte do programu. Vyplnit přihlášku do programu mohou pouze členové Teta klubu s dětmi ve věku do 5 let. Po přihlášení děťátka budete pravidelně informováni emailem o nových nabídkách v případě, že jste souhlasili s jejich zasíláním.

POZOR: Maximální počet přihlášených dětí jsou čtyři u jednoho člena Teta klubu. V případě přihlášení více dětí ve stejném věku (dvojčata) získává člen klubu Broučkovy kupony pouze jednou.

Broučkovy výhody po celý rok

Máte doma novorozené miminko nebo hned několik ratolestí? Přihlašte je do programu Teta Brouček a čerpejte výhody, které nabízí. Na co se můžete těšit?

  • Dárky za přihlášení do programu: Osobní kupon na slevu 50 % na výrobky řady Baby Dove a kupon na cestovní balení Baby Dove mycího gelu zdarma.
  • Narozeninová sleva 20 % na celý nákup dle data narozenin vašeho děťátka po dobu zařazení dítěte do programu.
  • Pravidelné měsíční kupony se slevou 10 % na celý dětský sortiment platné při jeho nákupu nad 599 Kč.
Teta Brouček

Osobní Broučkovy kupony na slevu najdete po přihlášení ve vašem Teta online účtu. Uplatnit je můžete prostřednictvím mobilního telefonu nebo vytištěné na papíře. Pokud svůj online účet ještě nepoužíváte, stačí si ho jednoduše aktivovat na stránkách Tetadrogerie.cz.

TIP: Zkombinujte Broučkovy kupony s věrnostním kuponem -10 % a ušetřete ještě více.

Osobní Teta drogerie kupony neustále na dosah

Stahněte si mobilní aplikaci Teta drogerie a mějte svou kartu i slevové kupony vždy k dispozici. Mobilní aplikaci Teta si můžete do svého smartphonu stáhnout zdarma na Google Play nebo App Store. Jaké výhody díky této aplikaci získáte?

  • klubovou Teta kartu nahranou přímo ve vašem mobilu
  • online přístup ke všem akcím a letákům
  • osobní kupony na slevu, které můžete uplatnit přímo z mobilu
  • snadno si vyhledáte nejbližší prodejnu Teta drogerie ve vašem okolí.

Akční letáky už jedině online!

Chcete vědět, co koupíte ve vašem oblíbeném obchodě nyní ještě levněji? Už vás ale nebaví hromada letáků ve schránce každý týden? Je na čase říct papírovým letákům adieu! Nejenom letáky od Tety, ale i všechny další aktuální letáky najdete online na Tipli na jednom místě.

Aktuální letáky »

Související obchody

Teta drogerie

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se