Tesco leták - aktuální leták online

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Obchodní řetězec Tesco má co nabídnout! Nejenže má ve svém akčním letáku velkou hromadu zlevněného zboží, ale nabízí také širokou škálu jiných výhod. Jak se dá ušetřit v Tescu?

V České republice začalo Tesco v roce 1996. Od té doby tu má své pobočky v podobě obchodních domů, supermarketů, hypermarketů, Tesco extra a prodejny Tesco expres.

Tesco leták - aktuální týden

Akční letáky Tesco platí vždy od středy do následujícího úterý. Letáky jsou celkem čtyři, pokaždé pro jiný typ prodejny. Rozděleny jsou pro Tesco MY národní, malé hypermarkety, velké hypermarkety a supermarkety Tesco.

Omrkněte Tesco leták na tento týden nebo si prohlédněte Tesco leták od příštího týdne.

Tesco leták - příští týden

Tesco letáky na příští týden si můžete online prolistovat vždy v průběhu týdne na našem portálu Tipli. K dispozici jsou i online na oficiálních stránkách Tesca. Každý list letáku se zaměřuje na různé zboží, takže si je z čeho vybírat. Uveden je i list, kde jsou zlevněny produkty pouze s kartou clubcard. V letácích kromě zlevněného zboží najdete i recepty.

TIP: Pokud chcete ušetřit nejen v Tescu, vyzkoušejte náš cashbackový portál, který vám po online nákupu vrací část peněz zpět na účet.

Tesco clubcard

Nákupy v Tescu jsou díky kartičce clubcard ještě levnější. Pořídit se dá věrnostní karta zdarma a za každých utracených 10kč získáte 1 bod. Jednou za 3 měsíce obdržíte pravidelné vyúčtování a v něm Clubcard poukázky na další nákupy a slevové kupony na produkty.

Mobilní aplikace Tesco Clubcard

  • Aplikace se dá stahovat pro operační systémy Android a iOS
  • Budete mít neustálý přehled o vašich Clubcard bodech
  • Najdete zde kompletní informace o Tesco obchodech ve Vašem okolí

Jaká je Tesco otevírací doba?

Každá prodejna má otevírací dobu jinou, proto si vaší Tesco prodejnu vyhledejte na webových stránkách iTesco.cz a zkontrolujte Tesco otevírací dobu pomocí vyhledávače prodejen.

Scan & shop - už nikdy nečekejte ve frontě

Scan & shop je systém samoobslužného skenování zboží během nákupu pomocí skeneru či mobilního telefonu.

Tesco leták - aktuální leták online

    JAK TO FUNGUJE?

  1. Jednoduše načtete během nákupu čárový kód každého výrobku.
  2. Zakoupené zboží můžete dávat do svých vlastních tašek a nemusíte je u pokladny vyndavat.
  3. Odbavení v platebním prostoru Scan & Shop je rychlejší. Jednoduše načtěte koncový čárový kód, zaplatíte a můžete jít.

Scan & shop zatím funguje jen v několika prodejnách České republiky. Více informací najdete na itesco.com

Které značky nabízí Tesco?

  • Tesco Value - zboží s nejnižší cenou a velkým výběrem
  • Tesco Standard - více než 1700 výrobků od této značky na vás čeká v obchodě. Jejich kvalita odpovídá značkovým výrobkům, ale jejich cena je minimálně o 15% nižší.
  • Tesco Finest* - pod touto značkou najdete produkty té nejvyšší kvality. Když hledáte to nejlepší, delikatesní a výjimečné, sáhněte po této řadě!
  • F&F - díky této značce najdete v Tesco obchodu i oblečení, které je kvalitní a cenově dostupné

Tesco online - nakupujte přes Tesco e-shop

Nákupy online jsou nejjednoduší verzí pro zaneprázdněné. Podobně jako Lidl eshop i Tesco se zařadilo mezi obchody, u kterých si můžete nákup vyřídit online. Zboží vám dovezou až domů, takže se nemusíte nervovat ve frontě a z pohodlí domova si vše objednat díky Tesco online . A když uplatníte vaši clubcard dostanete dvakrát více bodů než je tomu u běžného nákupu.

Související obchody

Freshlabels, HODINKY.cz, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Notino, FotoŠkoda, Vemzu, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se