Tarifomat aneb Ráj nejvýhodnějších tarifů

Tipy k nákupuCashback 10. 11. 2021

Už vás nebaví neustálé navyšování cen mobilních tarifů? Chcete si užívat volání a surfování po internetu za přijatelnou cenu? Stále hledáte ten správný tarif pro vás a nevíte si rady? Pak je tu pro vás Tarifomat! Srovnávač cen tarifů a poskytovatelů energií pod jednou střechou.

Tarifomat se objevil na trhu už v roce 2012 a dnes patří mezi jedničky ve srovnávání cen jak mobilních tarifů, tak poplatků za energie. Ať už hledáte vhodný tarif nebo poskytovatele elektřiny, na Tarifomat si přijdete na své. Při nákupu na Tipli navíc získáte cashback a lákavé slevy. Jednoduchý srovnávač vám vyhledá produkt určený přesně pro vás, a to za nejlepší cenu!

Tarifomat recenze

Službu Tarifomat už využilo přes 400 000 zákazníků a tato česká služba se stává velmi populární. Kdo by dnes nechtěl ušetřit? Tarifomat kalkulačka to navíc spočítá za vás a nabídne vám ty nejlevnější varianty se zárukou kvality produktu.

Tarifomat na svých webových stránkách uvádí recenze zákazníků, takže si můžete přečíst osobní zkušenosti s daným produktem. Recenze vám pak umožní se rozhodnout, zda je pro vás tarif vhodný nebo ne. Oblíbené jsou například Vodafone tarify nebo služby T-mobile. Z recenzí Tarifomat také vyhodnotil nejlepší a nejhorší poskytovatele služeb:

Nejlepší poskytovatelé služeb:

  1. Emtéčko
  2. Stabil Energy
  3. Odorik
  4. Yello Energy
  5. Enwox

Nejhorší poskytovatelé služeb:

  1. O2 Family
  2. One Energy ČR
  3. O2
  4. Air Telecom
  5. Šlágr Mobil

Jak funguje Tarifomat?

Portál tarifomat je váš pomocník při hledání toho správného tarifu za skvělou cenu. Jak to ale celé funguje?

Tarifomat pro vás zdarma prozkoumá a srovná nabídky všech poskytovatelů. Vy si podle daných kritérií zvolíte tu nejvýhodnější možnost a Tarifomat vám ji zprostředkuje a zařídí veškerou administrativu. Tarifomat vám navíc zajistí bezplatné právní poradenství po dobu poskytování služby a dokonce přijede až k vám domů!

Sms zdarma

Jako bonus při využití služeb Tarifomatu získáte sms zdarma a neomezené volání po dobu dvou měsíců!

Tarifomat kontakt

Tarifomat funguje zejména jako online kalkulačka a srovnávač cen. Můžete se na ně obrátit i osobně. Tarifomat má sídlo v Praze a technologické a zákaznické centrum v Brně.

Tarifomat Praha

Na Hřebenkách 2288/72

150 00 Praha - Smíchov

Tel.: 800 880 898

Tarifomat Brno

BC Titanium

Nové sady 25

602 00 Brno - Střed

Tel.: 800 880 898

Tarifomat zkušenosti

Názory si přečtete například na O2 tarify nebo poskytovatele energií. V recenzích najdete užitečné tipy a rady od zákazníků. Budete vědět, čemu se vyvarovat nebo třeba, jak poslat sms zdarma.

Porovnejte ceny na Tarifomat!

Chcete ušetřit za volání a sms? Platíte zbytečně vysoké poplatky za energie? Využijte srovnávač cen na Tarifomatu a vyhledejte ty nejlepší nabídky. S Tipli na Tarifomat.cz navíc získáte další slevy a využít můžete i cashback ve formě peněz zpátky na účet! Na svém nákupu tedy nejen ušetříte, ale ještě vyděláte!

Srovnat ceny na Tarifomat

Související obchody

Tarifomat, Promobily.cz, vsechnonamobil.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se