Sušička ovoce: Mlsejte zdravě po celý rok!

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Jídlo  |  BIO produkty  |  Krása a zdraví  |  Hobby a zábava  |  Rodiče a děti 19. 5. 2023

Máte vlastní zahrádku a chcete zdravě uchovat svoji úrodu ovoce a zeleniny na dlouhé zimní večery? Jste náruživý houbař nebo si chcete dělat svoje vlastní bylinkové čaje? Ve všech těchto případech bude sušička ovoce a potravin skvělým pomocníkem.

Jak mlsat zdravě? Jak uschovat letní úrodu i na studené zimní dny? A jak ušetřit čas a prostor při sušení potravin? Sušička ovoce je oproti zavařování nebo zmrazení k potravinám velmi šetrná a zachová v nich mnoho vitamínů, které se v pochmurných dnech budou hodit.

Mlsejte zdravě i v zimě! Sušička ovoce uchová vitamíny

Máte rádi ovoce, chcete si ho vychutnat i v zimě plné vitamínů? Nebo naopak exotické ovoce jako dragon fruit, kaki ovoce, karambola, které se dá koupit za přijatelné peníze v zimě, chcete uchovat na léto? Dobrá zpráva! Zahrádkáře i houbaře jistě potěší, že dnes můžou svou úrodu a nasbírané houby uschovat i pro pozdější využití. Sušička na ovoce je šetrná a je to nejlepší způsob, jak si uchovat potraviny na zdravé mlsání i v zimě.

TIP: Ochutnejte vitaminové bomby! Vyzkoušejte smoothie recepty, přiidejte kustovnici čínskou a žijte zdravěji! Kustovnice čínská regeneruje organismus, je to superpotravina.

Jak nakupovat levněji? S Tipli cashbackem!

Uvažujete o koupi sušičky na ovoce? S Tipli můžete nakupovat levněji cokoliv, na co si vzpomenete! Zaregistrujte se, nakupte přes Tipli jako obvykle, využijte Tipli slevové kupóny nebo cashback a váš nákup bude skutečně levnější!

Další slevy

Sušička na ovoce v hlavní roli

Usušte si cokoliv, co rádi mlsáte - ovoce, zeleninu, houby, bylinky nebo květiny a dokonce i maso! V minulosti lidé sušili potraviny na přímém slunci a větru nebo na topení. Tyto metody jsou ale časově náročné a většinou na ně není čas ani prostor. Šikovným pomocníkem jsou pak sušičky ovoce, které práci zjednodušší a zrychlí.

sušička na ovoce sencor

Sušička na ovoce Sencor SFD 851GR

Sušičky na ovoce prodávají dokonce i lékárny. Místo vitaminů v tobolce si raději dejme sušené mango nebo kaki ovoce. Sušička ovoce Sencor má LED displej, regulaci teploty od 35 do 70°C a má pět sušíčích podnosů s nastavitelnou výškou a integrovaný ventilátor pro rovnoměrné sušení na všech patrech. Díky průhlednému víku vždy víte, v jaké fázi sušení potraviny jsou.

Sušička ovoce Gallet Lapalisse

Ideální pomocník pro milovníky sušeného ovoce, masa, ryb ale taky pro sušení zeleniny, hub nebo bylinek. Plynulá regulace teploty od 35 do 70°C a nízká energetická spotřeba jsou samozřejmostí. V balení je pět sít pro sušení ovoce a zeleniny a jedno síto pro sušení bylinek. Výhodou je, že si můžete dokoupit větší množství sít.

  • Kasa.cz: 799 Kč
  • Ušetřete 4 % s Tipli!
sušička ovoce bílá

sušička ovoce

Sušička ovoce Guzzanti GZ 505

Připravte dětem do školy zdravou svačinku místo sladkostí! Sušička s pěti sušícími pláty a regulovatelným výkonem s pomocí LCD displeje suší při teplotách od 35 do 70°C. Největší předností je vestavěný ventilátor zajišťující rovnoměrné sušení. Sušička má časovač nastavitelný od 1 do 12 hodin a také funkci automatické vypnutí.

  • Euronics: 1313 Kč
  • Ušetřete 3,5 % s Tipli!

Sušička potravin ECG SO 570

Usušte si ovoce, zeleninu, bylinky nebo klidně maso! V usušeném stavu potraviny vydrží i měsíce a můžete si na nich pochutnat kdykoliv na ně dostanete chuť. Sušička potravin obsahuje pět sušících plat, má LED displej, regulaci teploty od 35 do 70°C, ventilátor pro rovnoměrně sušení na všech patrech i ochranu proti přehřátí. Nechte potraviny sušit a časovač vše ohlídá za vás!

  • 4home.cz: 1 399 Kč
  • Ušetřete 3,5 % s Tipli!
sušička potravin

sušička ovoce eta

Sušička ovoce Eta Fresa

Objevte kouzlo sušení! Sušička ovoce Eta dokonale usuší vše, co si budete přát! Ovoce, zeleninu, bylinky, houby i maso dokonale usušíte v rozsahu teplot od 35 do 70°C! Součástí balení je 8 sušicích sít a speciální síto na bylinky. Velkou výhodou je tichý chod sušičky a časovač v rozmezí 2 – 48 hodin, navíc je vybavena ochranou proti přehřátí.

Levné domácí potřeby s Tipli

Sháníte nové moderní vybavení do kuchyně? Chcete je nakoupit levně? S Tipli to jde!

  • Mall.cz - Veškeré kuchyňské elektro spotřebiče a mnohem více seženete na Mall.cz.
  • I-domacipotreby.cz - Vybavení pro domácnost, kuchyňské zlepšováky i doplňky na zahradu nabízí právě tenhle obchod.
  • Tescoma - Bez Tescomy není kuchyň. Neváhejte a vybavte se novinkami z Tescomy!
Obchody s domácími potřebami

Související obchody

Pilulka.cz, Kasa.cz, 4Home, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se