SUSHI TIME: Návod, jak objednat sushi se slevou

Tipy k nákupuJídlo  |  Rozvoz jídla  |  Hobby a zábava  |  Návody 15. 12. 2021

Také jste si zamilovali tradiční japonské sushi? Za tím opravdu dobrým už nemusíte cestovat přes půl světa. Stačí navštívit některou z poboček Sushi Time. Teď navíc s 50% slevou.

Jedni ho milují, druzí nenávidí. Řeč je samozřejmě o dnes tolik populárním sushi. Sushi bister je v České republice požehnaně, sushi si můžete koupit dokonce i v prodejnách Lidl. Kam ale zajít na to opravdu kvalitní? Doporučujeme některé z bister Sushi Time!

Sushi Time - kvalitní japonská kuchyně konečně v ČR

Sushi Time je opravdovým králem japonské kuchyně. Sushi Time pobočky naleznete na několika místech v Praze. Že se můžete těšit na opravdový gastronomický zážitek, to už snad ani nemusíme dodávat.

Sushi Time - menu

Díky pobočkám Sushi Time si můžete pochutnat na výborných polévkách, sushi všeho druhu (včetně toho vegetariánského), salátech nebo lahodných dezertech.

Nechybí ani několik specialit, ze kterých musíme zmínit třeba rýžové nudle s kuřecím masem, wakame salát, sushi set nebo udon nudle. K chutným pokrmům jsou podávány čaje a jiné tradiční nápoje.

servírování sushi

V bistrech Sushi Time si můžete pochutnat jak na kvalitním sushi, tak lahodných dezertech nebo tradičních čajích.

3 tipy, jak objednat v Sushi Time se slevou

Jestli už jste někdy navštívili nějakou sushi restauraci, možná víte, že sushi oběd nebo večeře může být pořádně drahá sranda. Jak na objednávce ušetřit? Jendoduše! Díky Tipli získáte slevu do všech poboček Sushi Time na každou objednávku.

1. Sushi Time - rozvoz

Pokud si vychutnáváte raději své oblíbené sushi z pohodlí domova, využijte sushi rozvoz. Objednávat na Sushi Time rozvoz se vyplatí i z jiného důvodu. Pokud objednáte sushi online pomocí Tipli, získáte z každé objednávky odměnu 4 % z celkové ceny objednávky. Takto získané peníze vám pošleme na váš účet a vy si za ně můžete koupit třeba další porci svého oblíbeného sushi.

2. Sushi Time - slevové kody

Dalším tipem, jak ušetřit jsou Sushi Time slevové kódy. Každý den pro vás hledáme nové slevové kody a kupony na českém internetu. Sledujte profil obchodu Sushi Time na Tipli a budete vědět o každé slevové akci jako první.

3. Sushi Time - sleva až 50 %

Na pobočkách Sushi Time můžete využít atraktivní večerní slevy. Pokud zde nakoupíte hodinu před zavíračkou, získáte slevu 25 % na celou objednávku. Pokud to necháte ještě víc na poslední chvíli a nakoupíte půl hodiny před zavíračkou, dostanete rovnou 50% slevu. A to se vyplatí!

dezert, tiramisu, čaj, konvička na čaj

Na pobočkách Sushi Time využijte atraktivní večerní slevy, se kterými ušetříte až 50 %.

Sushi Time kontakt

Jak už jsme zmínili, pobočky SushiTime naleznete v různých částech Prahy. Konkrétně jsou k dispozici čtyři bistra a čtyři kiosky - sushi pointy. Pokud budete mít jakékoliv informace ohledně objednávek, můžete kontaktovat dispečink na telefonním čísle 224 829 390 nebo jednotlivé pobočky.

Sushi Time - pobočky

  • Sushi Time Quadrio - Spálená 2121/22, Praha 1; otevřeno Po-Pá: 9-21, So-Ne: 10-21; tel.: 222 523 479
  • Sushi Time Anděl - roh Karla Engliše a Stroupežnického, Praha 5; otevřeno Po-Pá: 10-21, So: 11-21, Ne: 11-20; tel.: 257 314 002
  • Sushi Time Florentinum - Na Florenci 15, Praha 1; otevřeno Po-Pá: 10-20, So-Ne: 11-20; tel.: 222 318 516
  • Sushi Time Rustonka - Sokolovská 115, Praha 8; otevřeno Po-Pá: 10-20, So-Ne: zavřeno; tel.: 244 472 689
  • Sushi Point Arkády - Na Pankráci 86, Praha 4; otevřeno Po-Ne: 9-21; tel.: 737 357 704
  • Sushi Point Černý Most - Chlumecká 765/6, Praha 14; otevřeno Po-Ne: 9-21; tel.: 604 162 957
  • Sushi Point Chodov - Roztylská 2321/19, Praha 4; otevřeno Po-Ne: 9-21; tel.: 737 320 352
  • Sushi Point Smíchov - Plzeňská 8, Praha 5; otevřeno Po-Ne: 9-21; tel.: 605 582 853

Sushi rozvoz

Pokud zrovna nemáte žádné bistro ani kiosek poblíž nebo se vám jednoduše nikam nechce, můžete si jídlo nechat dovézt domů. Na webových stránkách sushitime.cz naleznete přehlednou mapku. Tady jednoduše zadáte svou adresu a rychle zjistíte, jestli je možné nechat si sushi dovézt.

Mapka vám zároveň odtajní i ceník rozvozu. Ten vždy činí maximálně 60 Kč. Jediné, co musíte udělat, je objednat alespoň za 130 Kč. Pokud svou adresu na mapce nenajdete, můžete se zkusit domluvit s operátory na individuálním rozvozu.

Nezapomeňte sushi objednávat přes Tipli. Jedině tak totiž můžete získat minimálně 4% slevu na každý nákup.

Objednávat můžete každý den od 10:30. Poslední objednávky jsou vyřizovány ve 21:00. Dejte si jen pozor na drobné změny v otevírací době, které mohou nastat třeba o svátcích. Stačí jen sledovat webové stránky a blog Sushi Time, kde najdete všechny potřebné informace.

Objednat sushi se slevou

Pokud máte hlad, ale nemáte chuť na sushi, podívejte se na Dámejídlo.cz, kde najdete i jiné pokrmy. Nezapomeňte si před tím prohlédnout Dámejídlo.cz slevy, třeba ještě ušetříte.

Související obchody

SushiTime.cz, Bioma.cz, Vitalvibe.eu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se