SUPER ZOO: Nakupujte pro mazlíčky levně a kvalitně!

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Chcete nakrmit svého mazlíčka nebo mu koupit hračku či domeček za skvělou cenu? Na eshopu SUPER ZOO najdete vše, co váš zvířecí kamarád potřebuje, a navíc ušetříte s cashbackem!

Dopřejte domácím mazlíčkům spokojený život a zbytečně přitom neutrácejte! Obchod SUPER ZOO nabízí chovatelské potřeby pro psy, kočky, ale i méně obvyklé mazlíčky jako třeba fretky. Široká nabídka zahrnuje i vybavení pro akvaristiku, teraristiku a potřeby pro ptáky i hlodavce. Vybere si skutečně každý!

Hýčkejte své mazlíčky a získejte až 4,5 % z ceny zpět!

Na eshopu nakoupíte vše, co váš miláček potřebuje, a ještě přitom ušetříte! S cashbackem získáte na SUPER ZOO až 4,5 % z ceny zpět. Využijte navíc dopravu zdarma, nebo si nákup vyzvedněte na některé z poboček!

Nakoupit s cashbackem »

Tip: Blíží se Vánoce, využijte jedinečné nabídky dárků pro mazlíčky, nebo potěšte své blízké dárkovými poukazy! Ty objednáte online stejně snadno jako ostatní zboží.

Největší obchod, nejlepší ceny

Kvůli obrovské nabídce a 67 prodejnám s víkendovým provozem je obchod SUPER ZOO největší svého druhu. Díky možnosti prohlédnout si zvířátka naživo, některé dokonce pohladit, bude nakupování zážitek i pro děti! Mrkněte, kde najdete největší prodejny a jaká je jejich otevírací doba:

Obchodní dům
Adresa
Otevírací doba
Obchodní důmBrno Šlapanice
AdresaBrněnská 1898
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmDvůr Králové
Adresa17. listopadu 3142
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmHradec Králové
AdresaRašínova Třída 1669
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmOlomouc
AdresaKafkova 471/29
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmOstrava Centro
AdresaNákupní Park Sjízdná 5602/ 4
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmPraha Štěrboholy
AdresaÚstřední ulice 391/2D
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmPlzeň
Adresa Nákupní 9
Otevírací dobaPo - Ne 08:00 - 20:00
Obchodní důmLiberec
AdresaSoukenné nám. 669/2a
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 20:00
Obchodní důmPardubice
AdresaPoděbradská 335
Otevírací dobaPo - Ne 08:00 - 20:00

Vybrali jsme z eshopu SUPERZOO.cz produkty, které zaujmou hodnocením, kvalitou i cenou! Nakrmte svoje mazlíčky, pořiďte jim stylový pelíšek nebo vánoční dárek v podobě hračky či pamlsku. A s Tipli cashbackem to navíc budete mít za nejlepší možnou cenu!

1. Brit Premium By Nature: Pětihvězdičková výživa

Kompletní krmivo s chutnou kuřecí recepturou potěší každého většího pejska. Láska prochází žaludkem a u mazlíčků to platí dvojnásob! Brit Premium podporuje pohyblivost kloubů, imunitu i zdraví srsti. Pokud si ho objednáte, dostanete navíc dopravu zdarma a dárek! Krmivo je nabízeno v různých velikostech i variantách podle stáří psa, takže víte, že vždy dostává přesně to, co potřebuje.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 899 Kč
Cena s cashbackem859 Kč
brit krmivo

2. Pelíšek TRAMPS Paw: Jako v bavlnce

pelíšek

S touhle heboučkou plyšovou tlapkou si bude vaše kočka hovět jako v bavlnce. Kočičí pelíšek má odnímatelné opěrky a je vyroben z měkkého plyše. Pro kočku to bude parádní poležení, páníčka či paničku zase potěší doprava zdarma, stejně jako dárek dle vlastního výběru. Dopřejte své kočce pohodové chvíle!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 999 Kč
Cena s cashbackem954 Kč

3. Klec SMALL ANIMAL: Bydlení i zábava

Pokud si plánujete pořídit křečka nebo podobného malého hlodavce, budete pro něj potřebovat pořádnou klec. V téhle se nejen zabydlí, ale pěkně si i zařádí. Sledovat, jak si hraje, bude k nezaplacení. Na eshopu samozřejmě najdete i klece pro větší hlodavce a ptáky, nebo akvária a terária. Spokojení prostě budou úplně všichni!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 899 Kč
Cena s cashbackem859 Kč
klec

Tip: Hledáte ještě větší slevy? Máte oblíbené krmivo, které na SUPER ZOO nemají? Mrkněte se na Tipli letáky, možná bude ve slevě zrovna někde jinde. Nenechte si to utéct!

Pomáhejte se SUPER ZOO

Ne každý mazlíček má takové štěstí jako ten váš. SUPER ZOO se takovým zvířátkům snaží pomoci, například pořádáním pravidelných sbírek pro útulky na prodejnách a eshopu nebo peticemi a různými akcemi. Od roku 2017 daroval obchod více než 3 000 000 Kč na pomoc zvířatům v nouzi. Kromě nákupu si tak můžete odnést i dobrý pocit, že potěšíte nejen svého mazlíčka.

SUPERZOO.cz potěší i poradí!

Na stránkách SUPER ZOO najdete kromě eshopu i sekci SUPER ZOO radí, která je plná skvělých rad a tipů. V článcích najdete vychytávky, zajímavá fakta i rady, co dělat, když mazlíčka něco trápí. Nechte se inspirovat a dozvíte se o svých zvířecích kamarádech spoustu věcí!

Jak ušetřit na chovatelských potřebách až 8 %?Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Pet-food, Super zoo, pet center, PETHOME

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se