Střílejte góly! Nová hokejka pomůže vyhrát zápas

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Potřebujete novou hokejku? Poradíme, kde ji koupit za výhodnou cenu. Věnujte čas výběru kvalitní hokejky a pak si při hře vychutnejte každý okamžik. Buďte připraveni na novou sezónu!

Ať už hrajete hokej nebo florbal, věnujte čas výběru správné hokejky. Vyberte si hokejku, se kterou nastřílíte góly do brány raz dva. Soupeř ani nestačí mrknout. A naučte to i ty nejmenší. Dětská hokejka naláká na hřiště každé dítě. Ukažte jim, jak se dávají góly!

Jak vybrat hokejku?

Abyste s hokejkou mohli dělat triky a nastříleli co nejvíce gólů, je důležité zaměřit pozornost na všechny její parametry.

  • Vyberte si stranu úchopu. Řiďte se podle ruky, která je na hokejce níž.
  • Zvolte správnou výšku hole - bez bot a bruslí musí hokejka sahat pod nos.
  • Vyzkoušejte flex - pružnost hole a zahnutí čepele.
  • Zkontrolujte typ materiálu.

A pak nezbývá nic jiného, než se vhodně obléct do sportovního oblečení s ochrannými prvky, vyrazit na trénink a zkoušet, jak bude hokejka reagovat. Buďte ze začátku trpěliví, než si s novou hokejkou zvyknete zacházet.

Florbalová hokejka

Velmi lehká florbal hokejka Kensis se přizpůsobí širokému spektru hráčů. Je vhodná pro začátečníky i zkušené hráče. Nikoho při hře nenechá ve štychu. Omotávka pomáhá sát pot, takže hokejka nikdy nevyklouzne z rukou. Hokejka má konický tvar čepele, který lépe zadrží míček při dopadu. Materiál je sklolaminát zajišťující pevnost a pružnost. Můžete ji sehnat na Sportisimo eshop za 599 Kč.

florbalová hokejka

Tip: Na Sportisimo najdete i krásné sportovní oblečení a dámské nebo pánské boty Adidas. Vyrazte na trénink ve slušivém vybavení. Buďte fit a trendy!

hokejka a puk

Hokejka a puk

Dobrý hokejista potřebuje dobrou hokejku. Pořiďte si hokejku Bauer Grip, která podpoří každou střelu i nahrávku. Díky této hokejce budete mít švih a rychlejší i ostřejší střely. Hokejku koupíte za 1 619 Kč a pomocí cashbacku ušetříte až 2,5 % z nákupu.

Při tréninku na ledě je často chladno. Nepodceňte ani sportovní výbavu. Podívejte se na A3 Sport eshop, kde najdete pohodlné oblečení, termoláhve a čepice.

Tip: Každý sportovec potřebuje vyvážený jídelníček. Připravte si tři bulgur recepty a obohaťte stravování. Bulgur příznivě přispívá na zažívání a dodává tělu minerály. Navíc není pro žaludek zatěžující a můžete si ho dát i před tréninkem. A po sportovním výkonu sáhněte po koktejlu s proteinem. Nastartujete tím metabolismus a podpoříte svaly v růstu. Vyzkoušejte smoothie recepty z ovoce a zeleniny.

Dětská hokejka

Hokejky pro nejmenší najdete na eshopu SportObchod.cz v kategorii žák. Dejte si pozor na výšku hole, protože každé dítě roste jinak a malý hokejista tak nemusí vždy odpovídat tabulkovým hodnotám. Hokejka Warrior Bezerker je vyrobená ze dřeva. Rychleji reaguje, je přesnější a tvrdší než ostatní typy hokejek. Koupíte jí za 699 Kč. Získejte 2,5 % s cashbackem a nakupujte sportovní vybavení výhodně.

Oblečte své dítko do sportovního oblečení z eshopu Altisport a zajistěte mu při hře maximální pohodlí vybavením s ochrannými prvky.

dětská hokejka

Vyberte si kvalitní sportovní oblečení. Při sportu se musíte cítit příjemně. A nezapomínejte ani na bezpečnostní prvky. Podívejte se do obchodů s vybavením a nakupujte chytře pomocí cashbacku. Část peněz dostanete zpět na účet!

Ušetřete díky cashbacku

Podívejte se na další obchody se sportovním vybavením, ve kterých najdete i chrániče a pohodlné oblečení na sport. Nakupujte výhodně s cashbackem a určité procento z nákupu dostanete zpět.

Související obchody

Sportega, inSPORTline, Hanibal, Hervis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se