STOP klíšťatům! Chraňte mazlíčka před parazity

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Klíšťata po nás už zase jdou! Pokud váš mazlíček pravidelně tráví čas v přírodě, bez účinné ochrany na něj klíšťata polezou jako divá! Chraňte ho před parazity. Jak?

Vhodnými antiparazitiky nechráníte jen své psy a kočky, ale i sami sebe. Klíšťata se totiž mohou z vašeho zvířete dostat i na vás ve chvíli, kdy se s ním mazlíte.

Máte několik možností, jak svého mazlíčka před klíšťaty chránit. Záleží jen na vás, jakému způsobu dáte přednost. Vždy ale dbejte na to, abyste přípravek používali v souladu s návodem a pouze na ta zvířata, na něž je určený.

Šampóny

STOP klíšťatum! Chraňte mazlíčka před parazity 1

Když svého mazlíčka důkladně vydrbete vhodným šampónem, zbavíte ho všech roztočů a parazitů. Tyto přípravky však zpravidla nepůsobí jako dlouhodobá prevence. Ale Váš mazlíček bude mít krásnou srst!

Koupit šampón na Pet Food

Spreje

STOP klíšťatum! Chraňte mazlíčka před parazity 2

Spreje se nejvíc hodí pro krátkosrstá plemena kvůli snazší aplikaci. Dejte pozor, abyste se sprejem netrefili do očí a tlamy, zároveň jej však musíte nastříkat pečlivě po celé srsti. Postřik proti klíšťatům můžete zpravidla aplikovat bez rozdílu na kočky i psy. Jejich účinek trvá asi 1 měsíc od aplikace.

Koupit sprej na Zoohit

Pipetky za krk (Spot-on)

STOP klíšťatum! Chraňte mazlíčka před parazity 3

Stačí pár kapek. Pipetami nakapete malé množství účinné látky za krk a pokračujete až k ocasu. účinná látka se vstřebá do kůže a následně se rozleje po celém těle. Stejně jako spreje vydrží asi 1 měsíc. Vybírejte pipetky přesně určené vašemu miláčkovi - aby byla pipetka účinná, musíte se orientovat i podle váhy svého miláčka a vybírat antiparazitikum přímo určené psům nebo kočkám.

Koupit spot-on na Pet Food STOP klíšťatum! Chraňte mazlíčka před parazity 6

Obojky

STOP klíšťatum! Chraňte mazlíčka před parazity 4

Na aplikaci je rozhodně nejjednodušší obojek proti klíšťatům - jen ho nasadíte a váš miláček je chráněn až po dobu 6 měsíců! Nedoporučujeme ho však pro zvířata, která tráví veškerý svůj čas v interiéru – některé obojky vydávají silné aroma. Obojky však mají tu výhodu, že chrání nejen proti klíšťatům, ale i proti blechám nebo komárům.

Tipli TIP: Na Dobrá Miska právě probíhají fantastické slevy na antiparazitika.

Pinzety

STOP klíšťatum! Chraňte mazlíčka před parazity 5

Prošvihli jste ochranu svého miláčka a má klíště? Ven s ním! Doporučujeme neostré pinzety, kterými klíště vyndáte, aniž byste se museli bát, že svému mazlíčkovi ublížíte. Pokud na sebe váš pes nebo kočka nechtějí nechat sáhnout, jděte na něj v přesile – zatímco někdo z vaší rodiny upoutá jeho pozornost pamlskem, klíště mu snadno vytáhnete.

Koupit pinzetu na Pet Food

Související obchody

HappyZoo.cz, Pet-food, Dobrá miska, Zoohit, časkrmení.cz, Elektro Obojky, Reedog, Catcat,

Související články

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se