Šťastné a stylové: Fashion doplňky z BIBLOO

Tipy k nákupuDámská móda 10. 11. 2021

Rádi byste svým blízkým darovali pod stromeček nějaký stylový kousek, ale bojíte se, že neodhadnete tu správnou velikost? Vsaďte na doplňky! Ať už zvolíte kabelku, tašku či peněženku, na BIBLOO.cz najdete široký výběr originálních kousků prémiových světových značek, a to pro ni i pro něj.

PRO NI

Malé, velké, pestrobarevné, neutrální, klasické i odvážné - kabelek není nikdy dost. Záleží jen, zda se obdarovávaná pečlivě drží svého stylu, nebo ráda experimentuje. V každém případě máme něco pro všechny, stačí si jen vybrat.

BIBLOO kabelka

Pro ty, co mají rády prostor: minimalistická hnědá taška Guess pojme vše od mobilu, peněženky a klíčů až po knížku, svačinu nebo oblečení na večerní jógu. Součástí kabelky je také pouzdro pro organizaci prostoru.

červené psaníčko Love Moschino

Pro ty, co drží krok s trendy: červené psaníčko Love Moschino s kovovými doplňky nenechá chladnou žádnou následovatelku módních trendů. Skvěle se hodí na vánoční večírek nebo pro oživení outfitu.

cross body kabelka DKNY

Pro ty, co sází na nadčasovost: černá cross body kabelka DKNY s efektními zlatými detaily a prošívaným okrajem je pro svou snadnou kombinovatelnost v podstatě základní povinnou výbavou každého šatníku.

batoh Michael Kors

Pro ty věčně v poklusu: batoh na záda a jde se! Ten od Michael Kors vyniká svou elegancí a zpracováním. Batohy se těší čím dál větší popularitě a my se nedivíme - mít volné ruce je k nezaplacení nejen na výpravách mimo město.

peněženka Coach

Peněženka pro všechny: na luxusní kousek od značky Coach je radost pohledět. Kombinace zemitých tónů se zlatými doplňky, hladkého i vzorovaného povrchu tvoří dohromady opravdu překrásný tip na vánoční dárek.

PRO NĚJ

Málokdo si v dnešní době vystačí již jen s vnitřní kapsou u bundy či tou zadní u kalhot. Všechny nezbytnosti je potřeba někam bezpečně uložit, a tak se z pánských tašek stává ideální dárek letošních Vánoc. Pro cestovatele: bytelná a prostorná, taková je černá cestovní taška Calvin Klein, hodící se třeba na pracovní cesty jako příruční zavazadlo. Součástí balení je také odnímatelný popruh.

cestovní taška Calvin Klein
černý batoh adidas Originals

Pro sportovce: černý batoh adidas Originals ocení všichni, jejichž styl je spíše sportovnější. Hladký polyuretanový povrch se snadno udržuje, vnitřní prostory pak snadno pojmou notebook i výbavu na trénink.

mini cross body taška Tommy Hilfiger

Pro praktického muže: cross body taška Tommy Hilfiger je zhmotněním elegance se sportovním nádechem. Vejde se do ní přesně to nejnutnější a díky černému provedení ladí ke všemu.

eněženka U. S. Polo Assn

Peněženka pro všechny: kvalitní kožená peněženka je sázkou na jistotu. Ta od U. S. Polo Assn zaujme neobvyklou modro-červenou barevnou kombinací a vnitřek obsahuje prostor pro karty, bankovky i mince.

Související obchody

Astratex.cz, BIBLOO, ZOOT, ASOS, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se