Stará peněženka? 6 tipů, kde koupit pánské peněženky

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda 10. 11. 2021

Víte, co nosí muži neustále u sebe? Přece peněženku! Jsou nezbytnou výbavou každého muže, a proto je třeba pečlivě vybírat, když ji chcete koupit například jako dárek. To platí nejen pro peněženky pánské, ale samozřejmě i pro dámské.

Peněženky jsou módní doplněk a nezbytná část naší výbavy. Jak by celkově měla vypadat peněženka pro moderního muže? V čem by měla být výjimečná, zajímavá a zároveň krásná a funkční? Podívejte se s námi na ty nejlepší pánské peněženky.

Jak vybírat pánské peněženky?

  1. Co od peněženky muž očekává?
  2. Co všechno v ní bude nosit?

Základní a nejdůležitější věc je vědět, jak velká by měla být. Vždy se musí vejít doklady, platební karty a alespoň nějaká hotovost. Někdo rád nosí také věrnostní karty a na to je potřeba myslet.

Dalším důležitým bodem je barva. Jistě je vhodné mít peněženku barevně sladěnou s outfitem. Nejčastěji jsou k sehnání střídmé a neutrální barvy, tradičně nejoblíbenější barvou je černá nebo hnědá.

Tip: Jak koupit peněženky nejlevněji?

Stará peněženka se pomalu rozpadá a je čas na novou. Jak ale nakoupit co nejlevněji?

Nakupujte s Tipli! S cashbackem od Tipli získáte část peněz z nákupu zpět. Využijte také slevové kupóny na módní doplňky a získejte tak nejnižší možnou cenu!

6 obchodů, kde koupit kvalitní peněženku

Pokukujete po dárku pro přítele nebo pro manžela? Nevíte, kde hledat? Říká se, že v jednoduchosti je krása. U pánských peněženek to platí dvojnásob. Máme pro vás několik tipů, kde koupit hezké a praktické peněženky.

AliExpress

Ušetřete 10 % z ceny nákupu zboží na AliExpress! Výrobky z celého světa jedním kliknutím jako na dlani a za skvělé ceny, to najdete jedině na AliExpressu.

Pánská peněženka Crazy Horse z pravé hovězí kůže značky Tauren s přihrádkou na drobné peníze se zipem. Je praktická a krásná. Vejdou se do ní i všechny věrnostní karty, které nosíte u sebe. Doprava zdarma. 260 Kč

pánská peněženka aliexpress
peněženka pánská Vivantis

Vivantis

S Tipli ušetříte 10 % z ceny nákupu na eshopu Vivantis. Nenechte si utéct tak skvělou nabídku! Vivantis má vše, od naušnic a parfémů po oblečení a módní doplňky.

Ručně vyráběná peněženka značky Lagen s dostatečným množstvím přihrádek na karty i bankovky vyrobená z kůže. Tuhle elegantní a jednoduchou peněženku ocení každý muž. 469 Kč

Bibloo

Vysoký Tipli cashback 10 % se vyplatí každému! Prohlédněte si kvalitní zboží na Bibloo. Tenhle eshop nabízí špičkový servis a celosvětové známé značky.

Peněženka Armani Exchange pro pány je praktická, elegantní a moderní. Má spoustu potřebných přihrádek a ozdobný potisk. Z aktuální kolekce jaro/léto 2018. 1 699 Kč

peněženka Armani Exchange
peněženky Urbanstore

Urbanstore

Nakupte s námi a Tipli vám vrátí 6,5 % z ceny nákupu na UrbanStore zpět. Světově oblíbené značky jako jsou Diesel, Replay, Converse, Under Armour, Vans, Adidas, Nike a další na jednom místě.

Peněženka Diesel Neela Xs – Wallet. Pánská šedá kožená peněženka Diesel pro pravé gentlemany s kovovým logem. 1 625 Kč

Tip: Pořiďte si nový batoh z AliExpressu, ať máte kam uložit svou novou peněženku!

Nadčasová klasika: Pánské peněženky kožené

Pánové jistě souhlasí, že volba materiálu je jasná – pravá kůže. Syntetická kůže je sice také odolná a dlouho vydrží, ale problém je její nesnášenlivost k tekutinám. Kožené peněženky jsou prostě klasikou.

Delmas

Eshop Delmas nabízí kvalitní značkové zboží od deštníků až po kožené rukavice. Nepřeberná nabídka tašek, kufrů, kabelek i peněženek pro každou příležitost!

Luxusní pánská kožená peněženka Braun Büffel z kolekce Arezzo s ochrannou RFID, jejíž úkolem je zablokovat nežádoucí čerpání informací z kreditních karet. 1 870 Kč

kožená peněženka Arezzo
peněženka kožená

Baťa

Vyberte si kvalitu od českého výrobce Baťa, který nabízí nejen boty, ale i kabelky, opasky a další kožené výrobky.

Kožená peněženka Bugatti. Její přední stranu a hřbet zdobí vytlačené logo značky. Příjemný světle hnědý odstín zaujme na první pohled. Má praktickou přihrádku na mince. 1 299 Kč

Tipli cashback

Novou peněženku potřebujete jako sůl, ale máte omezený rozpočet? Víte, jak funguje Tipli cashback? Nakupujte s námi a část peněz z nákupu se vám vrátí zpět!

Zjistit více o cashbacku

Související obchody

AliExpress, Baťa, BIBLOO, Vivantis, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se