Sportujte pohodově! Bezdrátová sluchátka na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Posilujete, jezdíte na kole, nebo třeba běháte, ale už vás začíná ta monotónnost trošičku ubíjet? Nevadí, na Tipli jsme pro vás našli řešení! Vytipovali jsme 5 různých bezdrátových sluchátek s přijatelnou cenou a dopravou zdarma na AliExpress.com...s nimi se vám to už určitě nestane.

Snad každý má rád dobrou hudbu, která dokáže zpříjemnit kteroukoli práci, sportování, nebo i třeba klidný nedělní večer. Rozhodli jsme se, zmapovat pro vás nejvýhodnější bezdrátová sluchátka s dopravou zdarma na AliExpress.com.

Pokud potřebujete pomoci s online nakupováním - sepsali jsme pro vás návod jak nakupovat na AliExpress, abyste se mohli opravdu pořádně soustředit na vybírání vaší nové kvalitní techniky.

Bezdrátová vodotěsná sluchátka

Bezdrátová sluchátka

Vodotěsná sluchátka z AliExpress.

  • Cena: 12.99 $ / 278 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 17 – 25 dní

Bezdrátová sluchátka s mikrofonem si určitě zamilujete. Jejich kvalitní zvuk díky frekvenci od 20 do 20 000 Hz, resistenci 16 Ω a citlivosti 95 ± 3 dB vám zpříjemní cokoliv. Pomocí šikovně propojené konstrukce za krkem se perfektně hodí na sportování, kde jim neuškodí ani trocha potu, a vydrží až 6 hodin.

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Tyto šikovná bezdrátová sluchátka prozatím ohodnotilo 25 spokojených zákazníků, z toho tři 4 hvězdičkami, jeden 3 a jeden pouze 1 hvězdičkou kvůli technické závadě, na kterou samozřejmě prodejce zareagoval a snažil se vzniklou situaci vyřešit. Ostatní zákazníci si chválí kvalitu zvuku, pohodlnost, design a standardně rychlé doručení. V komentářích jsou připojeny i reálné fotky produktu od zákazníků. Prodejce s ročním působením na AliExpress a s neuvěřitelnými 134 tisíci fanoušky je bezkonkurenčně spolehlivým obchodníkem.

Zobrazit na AliExpress »

Barevná sluchátka

  • Cena: 9.55 $ / 205 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 21 – 39 dní

Bezdrátová sluchátka s delším ušním zakončením kvůli spolehlivému držení, jsou správnou volbou pro všechny, co se chtějí cítit jistě a stylově. S frekvencí od 20 po 20 tisíc Hz, citlivostí 115 ± 3 dB a resistencí 16 Ω se jistě nenechají zahanbit. Co je ale hlavním pozitivem, je poměr doby nabíjení/play time – stačí 1,5 hodina na dobití, a pak si můžeme užít až sedm hodin přehrávání oblíbené hudby. Prodejce nabízí tři barevné kombinace – černou, modrou a červenou.

Navíc, pokud hledáte tu správnou obuv pro váš kvalitní trénink, mohly by vás zaujmout třeba tyto adidas boty v našem článku.

Barevná sluchátka

Barevná sluchátka z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem 92 pozitivních komentářů s většinovou převahou pěti hvězdiček (z toho tři i s reálnými fotkami), potvrzující kvalitu zvuku, celkem rychlé dodání a ničím nelišící se design, má u tohoto produktu obchodník s 10 tisíci fanoušky.

Zobrazit na AliExpress »

Bluetooth sluchátka

Bluetooth sluchátka

Komfortní bluetooth sluchátka z AliExpress.com.

  • Cena: 16.99 – 17.99 $ / 364 – 385 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Skládací černá bluetooth sluchátka s mikrofonem vám umožní vychutnat si nejen kvalitní poslech muziky, ale i odbavit hovory. Tyto bezdrátová sluchátka s rezistencí 32 Ω , frekvencí 20 – 20 0000 Hz, citlivostí 95 ± 3 dB a výdrží až 10 hodin (nabíjení zhruba 2 hodiny) jsou vhodnou pomůckou ke sportování. Kvalitní konstrukce zajišťuje stabilní a komfortní zážitek z poslechu, a navíc klasické tři velikosti výměnných náušníků zajistí filtrování okolního hluku.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Takto pozitivně hodnotilo již 206 kupujících, kteří si pochvalují kvalitu zvuku, rychlost dodání a celkově povedený design. I tady najdete spousty fotek zákazníků potvrzující spolehlivost prodejce a kvalitu produktu.

Zobrazit na AliExpress »

Sportovní sluchátka

  • Cena: 9.86 $ / 211 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Různě barevná miniaturní sportovní sluchátka si zkrátka zamilujete. Mají klasické technické parametry s poněkud vyšší citlivostí (32 Ω). Co vás ale nejvíc okouzlí je jejich kompaktnost a nevšední barevné kombinace – kromě klasické černé a bílé se vyrábějí také v zelené, rosegold a barvě kůže.

Sportovní sluchátka

Roztomilá sportovní sluchátka z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Skoro plným počtem hvězdiček zhodnotilo tento produkt 154 kupujících. Reálné fotky máte k dispozici a odpovídají zobrazovanému produktu. Komentáře jsou plné chvály díky kvalitnímu zvuku a rychlé dodací době.

Zobrazit na AliExpress »

Bytelná sluchátka

Bytelná sluchátka

Bytelná sluchátka z AliExpress.com.

  • Cena: 44.10 $ / 943 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Robustnější bezdrátová sluchátka prokazují svoji technickou dokonalost velkou citlivostí - 116 dB, rezistencí 16 Ω a frekvencí 15 – 25 tisíc Hz. Za 1,5 hodiny dobíjení sluchátek si můžete užít až 16 hodin hudebního poslechu, což je oproti ostatním produktům velice dobrý poměr doby nabíjení/play time. Prodejce v neposlední řadě nezapomněl ani na design a vytvořil pro tento produkt tři standardní barevné variace – černá, bílá a červená.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Unikátní robustní sluchátka ohodnotilo zatím neuvěřitelných 17 257 kupujících. Kvalitu a výjimečnost produktu potvrzují nejen celkově pozitivní komentáře, ale také fotografie zákazníků.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, Audioteka.cz, eBay.com, eBay.co.uk, D-SPORT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se