Spodní prádlo Astratex - tabulky velikostí [Kompletní seznam]

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Bojíte se koupit si podprsenku online, aby vám správně sedla a neškrtila? Už nemusíte! Přinášíme vám Astratex tabulku velikostí podprsenek i plavek. Díky téhle tabulce vám podprsenky Astratex či Astratex plavky padnou skvěle.

Český e-shop Astratex.cz je na e-shopové scéně už od roku 2000. Astratex nabízí velký výběr kvalitního spodního prádla pro dospělé i děti.

Tipy, jak správně změřit míry

Pokládáte si otázku, jak se správně změřit? Pro podprsenky, kalhotky i plavky jsou nejdůležitější čtyři rozměry: Obvod hrudníku pod prsy, přes prsa, obvod pasu a obvod boků. Měřte krejčovským metrem ve vodorovné poloze.

  • Jak měřit obvod pod prsy: Obvod měřte skutečně těsně pod prsy. Metr by měl být natažený, ale neměl by škrtit.
  • Jak měřit obvod přes prsa: Zde měřte v nejširší části hrudníku. U žen to nejčastěji to bývá přes bradavky, u mužů v podpaží.
  • Jak měřit obvod pasu: Pas je nejužší místo trupu. Často bývá kousek nad pupíkem.
  • Jak měřit obvod boků: Boky se měří v jejich nejširší části.

Změřené části si někam zapište a pak už si stačí vybrat spodní prádlo podle tabulek. Vyzkoušet můžete také jednu z Astratex prodejen, kde si spordní prádlo můžete vyzkoušet na vlastní kůži (doslova).

Tabulka velikostí podprsenek Astratex

Nic není horšího, než když koupená podprsenka nesedí, je nepohodlná, nebo škrtí. S tabulkami si ale své Astratex podprsenky vyberete přesně na míru a už nebudete chtít žádné jiné. Takže jakou velikost podprsenky máte?

tabulka velikostí podprsenek

Podprsenky Astratex vám díky tabulce velikostí skvěle padnou.

Dámské plavky Astratex - tabulka velikostí

Chystáte se na dovolenou, přemýšlíte, v kterých plavkách budete oslňovat na koupáku, nebo potřebujete padnoucí plavky na každodenní návštěvu plaveckého bazénu? Správnou volbou jsou plavky Astratex. Podívejte se na tabulku velikostí a pořiďte si ty, které se vám nejvíce líbí ve správné velikosti.

tabulka velikostí dámských plavek

S tabulkou velikostí dámských plavek si raz dva vyberete ty správné.

Pánské plavky Astratex - tabulka velikostí

I pánové chtějí na pláži, či u bazénu zazářit v nových plavkách. Nesprávná velikost plavek může znepříjemnit chvilky v bazénu, takže se mrkněte na naši tabulku velikostí pánských plavek.

tabulka velikostí pánských plavek

Padnoucí pánské plavky seženete na Astratex.cz

Dětské plavky Astratex - tabulka velikostí

Malí skřítci ocení, když je nové dětské plavky nebudou škrtit a užijí si plno zábavy na tobogánu, nebo na školním plavání. Velikost plavek jim vyberte podle této tabulky.

tabulka velikostí dětských plavek

Pro malé skřítky hledejte dětské plavky z Astratex.cz

★Získejte slevu 200 Kč na první nákup na Astratex

Každý den hledáme nejnovější slevy a kupony na českém internetu. Dnes jsme pro vás našli slevu 200 Kč na první nákup na ASTRATEX.cz

Sleva 200 Kč na Astratex.cz

Související obchody

Astratex.cz, BIBLOO, Tchibo, Bonprix, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se