SOUTĚŽ: Vyhrajte tablet Huawei a oblíbené ebooky o zdravé výživě

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Nečekejte na leden a žijte zdravě celý rok! Portál Tipli připravil ve spolupráci s Pestrým jídelníčkem soutěž o stylový tablet Huawei a několik skvělých ebooků, ze kterých bude tělo nadšené. Užijte si s námi zdravé týdny, a navíc vyhrajte super ceny.

Zdravý životní styl, to je velké téma dnešní doby. Málokdo ovšem ví, co tento pojem opravdu znamená. Přitom je to tak jednoduché! Základem všeho je zdravý a vyvážený jídelníček, což ovšem neznamená, že nemůže být velmi chutný. K tomu je potřeba přidat pohyb a světe div se, ono to jde! Zapomeňte na drastické diety a novoroční předsevzetí...

Moc dobře ovšem víme, že začít není vůbec snadné. Proto jsme se rozhodli, že vám dodáme motivaci. Ve spolupráci s odborným portálem PestryJidelnicek.cz jsme připravili speciální akci Zdravé týdny a také soutěž o lákavé ceny.

SOUTĚŽ: Hrajte o lákavé ceny

1. místo: Stylový tablet Huawei

2. - 5. místo: Ebook Jak správně detoxikovat

6. - 10. místo: Ebook Salátové vydání

soutěž

Jak se zapojit do soutěže?

Pro účast v soutěži se musíte zaregistrovat nebo přihlásitZaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zapojte se do soutěže.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Pilulka.cz, Bioma.cz, Mall.cz, GymBeam, KetoFit.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se