Smarty: Vánoční dárky? Chytře a levně!

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Vánoce se blíží a nákupy dárků jsou pro někoho každoroční noční můrou. S eshopem Smarty budou hračka! Potěšte blízké chytrými dárky za skvělou cenu. Objednávejte z pohodlí domova a ušetřete díky cashbacku. Poradíme, na co se zaměřit při výběru a jak získat co největší slevu. Chytré Vánoce nikdy nebyly snazší!

Chytrý telefon? Jedině za chytrou cenu. A ještě se slevou! Na eshopu Smarty koupíte nadupané telefony od ověřených výrobců, jako je Samsung, Huawei nebo Apple. Eshop nabízí kromě telefonů i bohatou nabídku příslušenství, digitálních kamer nebo chytrých pomocníků do domácnosti. Využijte slevy a cashback k nákupu vánočních dárků, které skutečně udělají radost. Darujte chytré dárky, které mají smysl!

Buďte smart a ušetřete až 3,5 % s cashbackem!

Vyberte si dárky online z pohodlí domova. S cashbackem navíc ušetříte na eshopu Smarty až 3,5 % z nákupu! Registrace trvá chviličku a je zcela zdarma. A čím víc nakoupíte, tím víc ušetříte. Využijte slevy naplno!

Nakoupit s cashbackem »

Nechte si zboží Smarty zaslat domů, nebo si ho vyzvedněte na některém z 4 636 výdejních míst. Pokud si chcete produkty vyzkoušet osobně, navštivte kamennou prodejnu Smarty Store v Praze v ulici Na Poříčí. Otevřeno mají každý den, od pondělí do pátku od 9 do 19 hodin, o víkendu od 9 do 13 hodin.

Přinášíme exkluzivní výběr dárků z eshopu Smarty, se kterými zaručeně nešlápnete vedle. Ať už se porozhlížíte po telefonu, spotřebiči do domácnosti nebo nějaké vychytávce, nezapomeňte, že s cashbackem vždy ušetříte!

1. Samsung Galaxy J5: Kvalita za dostupnou cenu

Jeden z nejúspěšnějších modelů potěší pod stromečkem snad každého. Nabízí totiž všechno, co od telefonu můžete chtít: HD displej, rychlý osmijádrový procesor, DualSIM, kameru se skvělým rozlišením a v neposlední řadě praktickou čtečku otisku prstů. Pyšní se hliníkovou konstrukcí, která krásně padne do ruky, a designem ve třech barvách. A při objednání online je doprava zdarma!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 3 949 Kč
Cena s cashbackem3 811 Kč
samsung

TIP: Krásný telefon si zaslouží krásný kryt! Ten navíc poskytuje ochranu při pádu, takže se váš nový miláček hned nezničí. Poradíme, kde koupit nejkrásnější kryty na mobil co nejlevněji!

2. Nokia 3310: Moderní pomocník pro seniory

nokia smarty

Chcete obdarovat babičku či dědečka novým mobilním telefonem, který bude skvěle plnit svůj účel? Pak je Nokia 3310 ta pravá volba. Nabízí ikonický design v hravých barvách, mechanickou klávesnici s velkými, pohodlnými tlačítky a neskutečnou výdrž baterie. Barevný displej je samozřejmostí, stejně jako české rozhraní. Vyberte si barvu, objednejte s cashbackem na Smarty.cz a využijte dopravu zdarma!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 1 490 Kč
Cena s cashbackem1 438 Kč

3. Apple iPhone XR: Luxus v barevném provedení

Novinka značky Apple vás ohromí nejvyspělejším LCD displejem na trhu a solidní konstrukcí z barevného leteckého hliníku. Jako všechny produkty iPhone disponuje velkou pamětí, parádním fotoaparátem a tenkým tělem, které je přímo nadupané funkcemi. Na tomhle kousku se rozhodně nešetřilo, což se projeví společně s renomé značky na ceně. S cashbackem ale výrazně ušetříte!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 26 990 Kč
Cena s cashbackem26 045 Kč
iphone

TIP: Nejste fanoušek značky Apple, ale hledáte obdobně kvalitní smartphone? Prohlédněte si nabídku eshopů, které nabízejí dotykové telefony s cashbackem!

Zánovní telefony: Stejné zboží, lepší cena!

samsung galaxy

Kromě zcela nových telefonů nabízí eshop Smarty i rozbalené a použité telefony, tablety i příslušenství. Pokud vám nevadí, že nebudete úplně prvním vlastníkem, je to skvělá cesta, jak na nákupu ještě více ušetřit. V nabídce najdete spoustu produktů značky Apple, nebo třeba perly jako tento Samsung Galaxy Note 8, na kterém ušetříte celkem 11 342 Kč!

Běžná cena
Zánovní cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 26 290 Kč
Zánovní cena 15 490 Kč
Cena s cashbackem14 948 Kč

TIP: Chcete znát nejlepší poměr cena - výkon? Porovnejte si slevy jednotlivých eshopů! Mrkněte na letáky s elektronikou a nepropásněte žádnou slevu!

Smarty: Chytrá domácnost

Čas jsou peníze a ušetřit se dá i chytrými vychytávkami. Smarty nabízí nespočet produktů, které umí zjednodušit život a zpříjemnit chod domácnosti. Udělejte radost hospodyňkám robotickým vysavačem, cestovatelům šikovnou navigací nebo zabezpečte svůj domov s inteligentními alarmy.

Smarty: Pečujte o své zdraví chytře

Smarty nabízí nejen užitečné produkty do domácnosti, ale i pro zdraví. Pořídit si můžete například elektrické kartáčky, nebo různé pomocníky na měření sportovních výkonů a tlaku. Udělejte si život snazší!

Nakupujte a získejte finanční odměnu! Ve kterých obchodech zaplatíme my vám?Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Smarty CZ, Okay.cz, Euronics, BenQ, Alza

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se