Slevoking.cz: Dopřejte si dovolenou snů

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Wellness pobyty  |  Zážitky 10. 11. 2021

Chcete se zbavit neustálého spěchu a stresu? Toužíte po adrenalinových zážitcích, nebo si jen chcete naplno vychutnat dovolenou s rodinou? Díky obchodu Slevoking.cz si cestování užijete naplno a doslova za hubičku.

Slevoking.cz je největší slevový portál zaměřený na cestování. Soustředí se na oblast střední Evropy a konkrétně si zde vyberete například z pobytů na Slovensku, v Rakousku, Maďarsku nebo Itálii. A nabídka je opravdu bohatá! Na stránkách portálu najdete více než 700 ověřených hotelů v nejrozmanitějších destinacích. Chcete k moři nebo na hory? Toužíte po romantice, nebo hledáte relaxaci? Oblíbeným zájezdem bývá například Slevoking Maďarsko, při návštěvě termálních lázní se totiž skvěle uvolníte celoročně.

Levnější zájezd? Díky Tipli cashbacku až o 2 %!

Server Slevoking je plný výhod a skvělých tipů. Kromě toho spolupracuje s cashback portálem Tipli.cz, se kterým svou vysněnou dovolenou získáte ještě levněji. S Tipli totiž získáte cashback 2 % zpět ze svého nákupu.

Nakupte s cashbackem »

Objevte krásy Česka

Máte pocit, že vás české luhy a háje už nemají čím překvapit? Slevový portál Slevoking vás vyvede z omylu. V jeho nabídce najdete jak množství wellness a lázeňských pobytů, tak i místa vhodná pro turistiku nebo sportovní vyžití.

Lyžování

Naplánujte si zimní dovolenou na lyžích. Slevoking pobyty v Česku jsou plné ověřených horských destinací. Ubytování se zpravidla nachází blízko lyžařských vleků, takže se nemusíte obávat zbytečného dojíždění. Stačí si jen vybrat ten svůj.

Pobyt v přírodě si užijete například v hotelu Centrum Stone s výhledem na Jeseníky. Hotel se nachází blízko ski areálů, a je proto ideální pro aktivní dovolenou.

Cena pobytu
Cena s cashbackem
Cena pobytuod 2 190 Kč
Cena s cashbackem2 146 Kč
Hotel Centrum Stone

Na každého čas od času dolehne stres. Tělo dává signál, že je na čase zpomalit a odpočívat. Ale jak se nejlépe zregenerovat a užít si relax? Na wellness pobytu! A nemusíte ani jezdit nijak daleko. V Česku je mnoho krásných koutů, které jsou přímo proslulé wellness a lázeňskými procedurami.

Wellness

TIP: Chcete svou polovičku k Vánocům nebo k výročí překvapit romantickým gestem? Vydejte se na nezapomenutelné romantické pobyty pro dva.

Zámecký Schlosshotel

Nechte se hýčkat masážemi, zábaly a ozdravnými koupelemi například na relaxačním Slevoking pobytu v Mariánských Lázních v zámeckém Schlosshotelu.

Cena pobytu
Cena s cashbackem
Cena pobytuod 2 990 Kč
Cena s cashbackem2 930 Kč

K moři nebo na hory? Se Slevokingem kdykoli!

Každý touží po atraktivní zahraniční dovolené u moře nebo na horách. Slevový portál Slevoking.cz se snaží cestování maximálně zpříjemnit, a proto ke kvalitnímu pobytu poskytuje také tipy na výlety i cestovní pojištění se slevou 50 %.

Hory

Slevoking pobyty na horách nemůžou zklamat. Hodnocení předchozích zákazníků vám pomohou s výběrem ověřených hotelů za zvýhodněné ceny. Užijete si jak klidnou rodinnou dovolenou, tak i akční horskou turistiku.

Slevoking i další slevové portály jsou přímo nabité zahraničními pobyty do lukrativních destinací. Cestujte za zážitky například do italského hotelu Du Lac Vital Mountain blízko ski areálu, a to s polopenzí.

Cena pobytu
Cena s cashbackem
Cena pobytuod 9 299 Kč
Cena s cashbackem9 113 Kč
Dolomity

Plánujete rodinnou dovolenou u moře? Není nad písečné pláže a historické památky prosluněné Itálie. Letní Slevoking pobyty seženete za zvlášť výhodné ceny.

Dovolená u moře

TIP: Chtěli byste se proletět balonem? Sníte o pobytu v pivních lázních? Osvědčené slevové portály mají ve svých nabídkách originální zážitky. Podívejte se na letáky s dovolenou.

Wellness

Zájezdy k moři dokážou zbavit veškerého stresu. Například v italském hotelu Playa v blízkosti historických památek města Rimini strávíte kouzelné chvíle.

Cena pobytu
Cena s cashbackem
Cena pobytuod 4 099 Kč
Cena s cashbackem4 017 Kč

TIP: Už víte, kam letos vyrazit?Co třeba dovolená v Chorvatsku? Sledujte Tipli a nechte se inspirovat tipy, kde sehnat levnější zájezd.

Vyberte si dovolenou šitou přímo na míruPro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Slever, Klido.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se