Sledujte novinky, vychytávky a akce Tescoma

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Ulehčete si práci ve vaší kuchyni s šikovnými pomocníky, navíc za skvělé ceny. Ukážeme vám ty nejlepší vychytávky z eshopu Tescoma, kde kromě jiného, že narazíte na kvalitní produkty, můžete i hodně ušetřit. Ať už raději vaříte nebo pečete, přijdete si na své.

Rostoucí potřeba návratu ke zdravějšímu stravování, ohled na rodinný rozpočet, ale i nostalgie po harmonickém způsobu života, nás vede znovu objevovat moderní dobou oslabené dovednosti. Vaření a pečení jsou jednou z nich. 

Jídlo je požitek a mělo by být připravováno s láskou. Jedině tak lze dosáhnout toho nejlepšího výsledku. Bez pořádných kuchyňských pomocníků může být příprava jídla těžkou zkouškou našich nervů. Tescoma eshop nabízí široký výběr kuchyňských potřeb, díky kterým se práce v kuchyni stane vaším novým koníčkem.  

tescoma vaření

Pomůcky pro snadné vaření

Pod kategorii vaření spadají především hrnce, pánve a dokoupit si lze i pokličky různých velikostí. Pokud vaše staré hrnce dosloužily, nebo zařizujete novou kuchyň, doporučujeme vám koupit rovnou celou sadu hrnců, kde najdete všechny potřebné velikosti pro vaše pohodlné vaření. Co se týče pánví, kromě klasických narazíte i na pánve na palačinky, lívance, nebo steaky. To vše seženete od firmy Tescoma v nejvyšší kvalitě.

Hrnec na špagety
Cena
Cena v akci
Cena 1 599 Kč
Cena v akci1 199 Kč

Hrnec na špagety PRESTO »

Ulehčete si práci s vařením těstovin, zeleniny, nebo brambor. S tímto hrncem značky Tescoma bude slévání hračkou. Průměr hrnce je 20 cm a součástí je poklička vyrobená z tvrzeného skla. Hrnec můžete použít na všechny druhu sporáků a mýt v myčce.

Pánev s odjímatelnou rukojetí
Cena
Cena s Tipli
Cena1 399 Kč
Cena s Tipli1 359 Kč

Pánev hluboká SmartCLICK »

V mnoha receptech je třeba suroviny nejdříve osmažit na pánvi, a až pak vložit do trouby. Je však nesmysl vytahovat tunu nádobí. Stačí mít tuto chytrou pánev kvality Tescoma s odjímatelnou rukojetí. Její průměr je 28 cm a také vás potěší vysoce kvalitní, nepřilnavý povrch.

Papiňák
Cena
Cena s Tipli
Cena3 599 Kč
Cena s Tipli3 495 Kč

Tlakový hrnec ULTIMA »

Silné vývary nebo krásně křehké maso za pár minut? Jedině s papiňákem z obchodu Tescoma! Nebojte se ho a dejte mu šanci. Tlakové hrnce jsou v dnešní době zcela bezpečné. Tento hrnec má objem 6 l, je vhodný na všechny typy sporáků a nádobu lze mýt v myčce.

Další nádobí na vaření »

TIP: Chcete hrnce a pánve porovnat i s jinou kvalitní značkou? Zkuste například ověřené nádobí z Francie Tefal. I od této značky seženete spolehlivé domácí potřeby. 

Pečení jako zábava

Někdo se více vyžívá v pečení, nežli vaření. A co se k přípravě takovýchto pokrmů hodí nejvíce? Rozhodně kvalitní kuchyňky robot. Ale tím to nekončí. Je spousta malých vychytávek, které pomohou například při šlehání šlehačky nebo kynutí těsta

silikonový vál
Cena
Cena s Tipli
Cena 499 Kč
Cena s Tipli485 Kč

Vál s klipem DELÍCIA »

Silikonový vál od Tescomy je skladný, skvěle přilne k pracovní desce a díky stupnici, která je na něm vyobrazena, bude příprava těsta i dalších cukrářských pokrmů hračka. Díky žáruvzdornosti ho lze využit i jako podložka pod horké hrnce.

Ruční šlehač se zdobičkou
Cena
Cena s Tipli
Cena399 Kč
Cena s Tipli 388 Kč

Šlehač zdobička DELÍCIA »

Tento pomocník vám ušetří námahu, čas i peníze. Snadno s ním ušleháte šlehačku a pootočením pístu ho změníte na zdobičku. Stačí si jen vybrat koncovku a začít nanášet. Šlehač Tescoma je vhodný do myčky nádobí.

Mísa na kynuté těsto
Cena
Cena s Tipli
Cena499 Kč
Cena s Tipli485 Kč

Mísa na kynuté těsto DELÍCIA »

Kynuté těsto snadno, rychle a vždy úspěšně? S tím vám pomůže tato mísa na kynuté těsto s ohřívačem z portfolia vybavení Tescoma. Mísa je opatřena vzduchotěsným víkem a vychytaným ohřívačem, díky kterému bude těsto krásně nadýchané za krátkou dobu.

Další pomocníci pro pečení »

TIP: Milujete chleba, ale v poslední době vás neuspokojuje nabídka ze supermarketů? Upečte si ho sami! Pokud se toho bojíte, začněte s hotovou směsí a postupně přejděte na vlastní recepty. 

Tescoma eshop: Jak nakoupit nejvýhodněji?

Moc dobře jsme si vědomi, že jakékoliv zařizování domácnosti není žádná legrace. Především co se finanční stránky týče. Proto pro vás máme jednoduché tipy, jak při svých nákupech ušetřit:

  • Akční letáky - stará klasika, která prozradí různé akční zboží nebo výprodeje. Prohlédnout si je můžete u nás online.
  • Slevy a akce - jestliže se svým nákupem nespěcháte, počkejte si na speciální akce. Zrovna obchod Tescoma jich mívá požehnaně.
  • Cashback - další praktická forma, jak ušetřit, a to kdykoliv. Na eshopu Tescoma ušetříte 3,5 % z každého nákupu!
Nakoupit na Tescoma s cashbackem »

TIP: Pestrou nabídkou věcí, které využijete ve vaší domácnosti, najdete i na oblíbených internetových obchodech Alza nebo Mall

Stylové stolování

S kuchyní je velmi spjata i jídelní část, kde už nepomohou žádní kuchyňští pomocníci. Potřeba je kvalitní nádobí, skleničky nebo příbory. Zde je kromě kvality potřeba přihlédnout i na design. Mimo jiné existují i super vychytávky pro stolování, jako jsou třeba tyto:

Podnos na muffiny
Cena
Cena v akci
Cena 499 Kč
Cena v akci369Kč

Podnos na muffiny DELÍCIA »

Pečete často muffiny? A stále jste nevymysleli, jak je stylově servírovat a zároveň ochránit? Tento praktický pomocník z portálu Tescoma vám pomůže.

Stojan na dort
Cena
Cena s Tipli
Cena999 Kč
Cena s Tipli970 Kč

Dekorovací stojan DELÍCIA »

Tento stojan s regulací sklonu Tescoma využijete při zdobení i servírování. Tác je odjímatelný, tedy dort na něm snadno uložíte i do lednice.

Fondue pro 6 osob
Cena
Cena s Tipli
Cena3 499 Kč
Cena s Tipli3 398 Kč

Fondue SIESTA »

Pro ty, co upřednostňují slaná jídla, je tu Fondue set Tescoma pro 6 osob. Užijte si hodování s vaší rodinu či přáteli ve velkém.

Další produkty ke stolování »

TIP: K porovnání cen jednoho vybraného produktu je skvělý portál Heureka.cz, kde mimo jiné najdete i uživatelské recenze.

Příprava nápojů

Abyste si vychutnali dobrou kávu nebo čaj, nemusíte chodit do speciálních podniků. Dokonalý požitek z těchto nápojů si můžete vychutnat i u sebe doma. Zkuste jeden z těchto šikovných produktů, nebo si projděte naše rádce, jak vybrat rychlovarnou konvici nebo jak připravit skvělou kávu třeba v kávovaru nebo moka konvičce.

Termoska s hrníčkem
Cena
Cena s Tipli
Cena 349 Kč
Cena s Tipli339 Kč

Termoska s hrníčkem »

Tuto termosku si můžete pořídit ve třech barvách dle svého vkusu. Je vhodná pro udržování studených i teplých nápojů a součástí je praktický hrníček.Rovněž Tescoma kvalita.

Červený kávovar
Cena
Cena v akci
Cena599 Kč
Cena v akci399 Kč

Kávovar PALOMA Colore »

Milujete kávu? Zkuste si ji připravit v tomto krásném, stylovém kávovaru značky Tescoma, který vyrobí váš oblíbený, lahodný nápoj až na 6 šálků.

Louhovací konvice
Cena
Cena s Tipli
Cena399 Kč
Cena s Tipli388 Kč

Konvice TEO »

Tato úžasná Tescoma konvice je vhodná na přípravu horkých i studených nápojů. S obsahem 1,7 l pohostí i velkou návštěvu.

Další z kategorie nápoje »

TIP: Nemáte prostor, kam všechny tyto šikovné pomocíky dát? Tak to asi bude chtít novou kuchyň. Hotové kuchyňské linky nebo kuchyně na míru za rozumné ceny si můžete nechat navrhnout v obchodních domech Ikea nebo Möbelix. Skvělý nábytek pořídíte i u Sconto nábytek.

Zavařování po celý rok

Zavařovat můžete téměř cokoliv vás napadne. Třeba i víno, nebo oblíbenou cuketu, když ji máte přebytek. Níže najdete několik praktických produktů pro tento druh uchovávání potravin, a jestliže máte zájem se něco  přiučit, přečtěte si náš článek, jak se naučit zavařovat jako profík.

Souprava pro odšťavňování ovoce a zeleniny
Cena
Cena v akci
Cena 699 Kč
Cena v akci549 Kč

Souprava pro odšťavňování DELLA CASA »

Usnadněte si přípravu zavařování ovoce či zeleniny s tímto šikovným odšťavňovačem. Je vhodný jak na čerstvé, tak mražené ovoce. Zavařovat s nádobím Tescoma můžete celý rok.

Souprava pro zavařování s teploměrem
Cena
Cena v akci
Cena699 Kč
Cena v akci549 Kč

Souprava pro zavařování DELLA CASA »

Tato Tescoma souprava pro zavařování s teploměrem se skládá z univerzálního nástavce, který se hodí do klasického hrnce. Není tedy třeba kupovat drahý zavařovací hrnec.

Nálevka na zavařovací sklenice
Cena
Cena s Tipli
Cena59 Kč
Cena s Tipli57 Kč

Nálevka na zavařovací sklenice DELLA CASA »

Přelévání hotové směsi do zavařovacích sklenic může způsobit hodně nepořádku. Ulehčete si práci i úklid s touto pomůckou Tescoma - praktickou nálevkou.

Další produkty k zavařování »

TIP: O nové nádobí a další kuchyňské potřeby je třeba se dobře starat. Ušetřete a nakupujte kvalitní úklidové prostředky nejen na nádobí, ale pro celou domácnost s cashbackem.

Ušetřete díky cashbacku i v dalších obchodech!

Domácí potřeby s výhodným cashbackem pořídíte i u mnoha dalších eshopů. Zde pro vás máme stručný přehled obchodů, které cashback podporují.


Související obchody

TVproducts.cz, Tescoma, Delimano

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se