Škrabadlo pro kočky? Potěšte své kočky vychytávkami z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Zvířata 10. 11. 2021

Milovníci koček pozor! Našli jsme pro vaše čtyřnohé miláčky 6 skvělých produktů z AliExpress, bez kterých by kočičí hrátky zkrátka nebyly ono. Vše nabízí za nízké ceny, a s dopravou zdarma až k vám domů!

Kočky patří k nejoblíbenějším domácím mazlíčkům člověka. Jsou zvídavé, chytré i roztomilé. A to přeci milujeme. Jelikož si jich vážíme, chceme, aby se měly jako v bavlnce. Víme, co se jim líbí a díky skvělým cenám se to bude líbit i vám! Vybrali jsme pro vás tipy na hračky ale i další nezbytné doplňky pro kočky z AliExpress.

Nejste si jistí online nakupováním? Nevadí, poradíme vám. Připravili jsme pro vás stručný návod jak nakupovat na AliExpress, abyste si naplno mohli užívat chvíle se svými mazlíčky a zbytečně neztráceli čas.

Škrabadlo pro kočky

Škrabadlo pro kočky - obvyklé

Škrabadlo pro kočky z AliExpress.com.

  • Cena: 32.88 $ / 732 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 10 – 22 dní

Klasické škrabadlo pro kočky v domácnostech s těmito mazlíčky určitě nesmí chybět. Konkrétně toto škrabadlo se vyrábí ve velikostech 49 x 30 x 85 cm a je z plyšového a dřevěného materiálu. Průměr tyčí v konstrukci je 5,7 cm. K dispozici je v hnědé nebo světle šedé barvě.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Tento produkt byl prozatím ohodnocen pouze jedním zákazníkem, za to ale plným počtem hvězdiček. Nízký počet hodnocení je kvůli tomu, že obchodník s prodejem na AliExpress začal teprve nedávno. Vzhledem k dalším vystaveným produktům a jejich pozitivních hodnocení můžeme začínajícího obchodníka doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Hračky pro kočky – škrabátko, rybky a hrací tyčky

  • Cena: 2.69 ‒ 3.02 $ / 60 ‒ 68 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Užitečné škrabátko pro kočky se bude hodit, ať už máte dům se zahradou nebo jen byt. Jde o dvě prohnuté krabičky, které do sebe pasují (vrchní díl v designu kartáče). Vyrábí se ve velikostech 9 x 13 cm. Materiálem je plast a kousky kočičích chloupků (slouží k přilákání). K dispozici je v barevných kombinací: modro-bílá, šedo-bílá a zeleno-bílá.

škrabadlo pro kočky

Škrabátko pro kočky z AliExpress.com.

Jste zvířecí typ, ale i tak žádného mazlíčka doma nemáte? Buďte in a pořiďte si zvířecí doplňky, co frčí. 5 tipů na roztomilého jednorožce z AliExpress za duhové ceny.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Takto celkově velmi pozitivně ohodnotilo produkt prozatím přes 594 zákazníků. Chválí si hlavně kvalitní produkt a pěkný design. K dispozici je navíc zhruba 70 reálných fotografií od nakupujících. Obchodníka s dvouletým působením na AliExpress můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress »
hračky pro kočky, rybka

Hračky pro kočky z AliExpress.com.

  • Cena: 1.06 ‒ 1.11 $ / 24 ‒ 25 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Látková hračka ve tvaru různých druhů ryb bude tou dokonalou pro vašeho čtyřnohého mazlíčka. Výrobce udává materiál bavlnu s kousky kočičích chloupků, což má kočky nasměrovat ke spánku nebo k hracím činnostem. Celková délka hračky je zhruba 20 cm. Tyto rybky můžete zakoupit v sedmi barevných variací dle druhu ryb.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Tento produkt zatím ohodnotilo celkem již 2865 zákazníků, a to většinou plným počtem hvězdiček. Nakupující si pochvalují hlavně rychlé dodání a kvalitu produktu i materiálu. Někteří byli překvapeni menší velikostí, takže předem doporučujeme se nad zapsanými rozměry zamyslet. K dispozici je asi 431 reálných fotografií. Ostříleného obchodníka, který má čtyřleté zkušenosti s obchodováním na AliExpress a sleduje ho přes 2500 fanoušků, můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress »
  • Cena: 0.86 ‒ 21.32 $ / 20 ‒ 33 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Udržujte své kočičky zdravé a aktivní i ve chvílích, kdy si s nimi užíváte zábavy. S pomocí hrací tyče to bude úplná hračka! Hrací tyč je sestavena se samotné plastové tyče a na jejím konci je doplněk z textilu (hračka, peří nebo provázek z textilu). Výrobce udává délku tyče kolem 47 cm a délka provázku je 117 cm. K dispozici je až 15 barevných kombinací s nejrůznějšími hračkami na konci tyček.

hračky pro kočky

Hrací tyč pro kočky z AliExpress.com.

Pokud jste si již vybrali, ale máte rádi přehled i ve svých objednávkách. V tom případě jsme přesně pro vás nachystali návod jak na sledování zásilek na AliExpress.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Tento produkt ohodnotilo zatím 531 zákazníků, kteří si pochvalují kvalitu produktu a rychlé dodání. K dispozici jsou i reálné fotografie (nyní 31 fotek) hrací tyče. Obchodníka se čtyřletým působením na AliExpress, který má již přes 7000 fanoušků, můžeme určitě doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Obojek proti klíšťatům

Obojek proti klíšťatům

Obojek pro kočku z AliExpress.com.

  • Cena: 0.50 ‒ 1.03 $ / 12 ‒ 23 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Šikovný a jednoduchý. Přesně takový je obojek pro kočky proti klíšťatům a blechám z AliExpress.com. Je to výkonná zbraň proti parazitům, ale také skvěle vypadající ozdoba pro vašeho domácího mazlíčka. Je vyroben z environmentálního kaučuku. Rozměr můžete nastavit od 12 cm do 27 cm a výběr barvy bývá u tohoto produkt náhodný (prodejce barvu produktu obvykle vybírá sám).

Na internetovém portálu AliExpress se chystá něco obrovského a úžasného! Pro své zákazníky si AliExpress připravil přímo obří slevy! Každý rok připadá tento AliExpress day na 11.11. (neděle), kdy se po celém světě v tržbách trhají rekordy. Nezapomeňte takové výhody využít! Navíc s kombinací cashbacku díky Tipli ušetříte ještě víc!

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Tento produkt ohodnotilo již více jak 229 zákazníků, z nichž 16 zanechalo i reálné fotografie obojku. Nakupující si pochvalují kvalitu materiálu, odolnost a variabilitu. Obchodníka s roční zkušeností na AliExpress, který má více jak 1200 sledujících fanoušků, můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Bouda pro kočku

  • Cena: 6.83 ‒ 17.90 $ / 152 ‒ 399 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Roztomilá a příjemnábouda, vak nebo jenom deka pro kočky bude jistě užitečnou pomůckou pro každého chytrého páníčka. Bouda je vyroben z umělých vláken a sametu, a jde snadno sestavit. Tento produkt vyrábí ve velikostech 45 x 20 x 42 cm (bouda), 40 x 25 x 50 cm (vak) a 77 x 53 cm (deka). K dispozici je ve třech barvách: zeleno-béžová či rudo-béžová (bouda), šedá s bílými puntíky (vak) nebo šedá s barevnými puntíky (deka).

bouda pro kočku

Bouda pro kočky z AliExpress.com.

Zaujal vás tento článek, jenomže vy máte doma pejska? Žádný problém, poradíme, co nakoupit i pro tyto čtyřnohé kamarády - pelíšky pro psy z AliExpress.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Skvělé hodnocení skoro vždy s plným počtem hvězdiček. Takto produkt zhodnotilo zatím 77 nakupujících. Většina si pochvaluje rychlé dodání, design a kvalitní provedení. K hodnocení je připojeno celkem 14 reálných fotografií. Obchodníka se šestiletými zkušenostmi na AliExpress, který má již přes neuvěřitelných 20 000 sledujících fanoušků, můžeme směle doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Pelíšek pro kočku

Pelíšek pro kočku

Pelíšek pro kočku z AliExpress.

  • Cena: 3.20 ‒ 4.44 $ / 72 ‒ 99 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 22 - 41 dní

Pohodlný pelíšek pro vaše čtyřnohé mazlíčky si zkrátka zamilujete vy i kočičky. Jde o měkkou deku o určitých rozměrech s gumovým zakončením na každém cípu. Díky gumičkám ji upevníte takřka kdekoli (např. k židli). Je vyroben z polyesteru a bývá ve dvou velikostech – 53 x 35 cm, nebo 35 x 35 cm. Výrobce nabízí spousty barevných kombinací nejčastěji s tygřím, leopardím nebo kočičím vzorem.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento produktu zatím zhodnotilo 103 zákazníků, z nichž 6 připojilo i reálné fotografie pelíšku. Nakupující si pochvalují rychlé dodání a kvalitu materiálu, který jejich mazlíčky jistě oceňují. Obchodníka se tříletými zkušenostmi na AliExpress a s více než 1700 sledujícími fanoušky můžeme určitě doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

AliExpress a cashback

Internetový obchod AliExpress.com nabízí opravdu výhodně výrobky z celého světa. A přitom nemusíte ani vyjít z domova! Pokud váháte, přesvědčte se sami. Koukněte na recenze a zkušenosti zákazníků.

S Tipli.cz můžete na AliExpress ušetřit ještě daleko více! Díky cashbacku až 10 % z původní ceny!

Nakoupit na AliExpress

Související obchody

AliExpress, eBay.com, Catcat, pet center, Dekorhome

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se