Sedí se vám pohodlně? Kupujte kancelářské židle levně!

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Nábytek a doplňky  |  Hobby a zábava 11. 5. 2022

Pracujete s počítačem několik hodin denně? Sedíte často u počítače i doma? Bolí vás záda, ramena nebo hlava? Vyřešte tyhle problémy jednou pro vždy! Pořiďte kvalitní kancelářské židle a práce půjde hned lépe od ruky!

Kancelářské židle můžete vybírat podle několika kritérií - ceny, záruky, výrobce, designu. Ze všeho nejdůležitější ale je, aby židle byla kvalitní a podpořila tak zdravější sezení.

Kancelářské židle pro zdravé sezení

Bolavá záda nebo hlava jsou minulostí! Pořiďte si ergonomické kancelářské židle, které podporují zdravé sezení. Vyberte si tu správnou židli v obchodě KancelářskéŽidle.com a zamávejte bolavým zádům na rozloučenou!

Kancelářská židle Lewis

Otočná židle s ortopedickým tvarováním má potah z tkaniny v kombinaci s textilní kůží. Židle i područky jsou výškově nastavitelné a houpací synchronní mechanismus si můžete nastavit podle sebe.

Seženete ve dvou barevných variantách – černá v kombinaci se zelenou nebo červenou barvou. Ušetřete s Tipli 5 % z ceny nákupu!

kancelářská židle sconto
ergonomická kancelářská židle

Kancelářská židle Karme Mesh – A09

Červená židle do kanceláře má ergonomickou bederní opěrku, která podporuje zdravé sezení a můžete si ho zafixovat v optimální poloze.

Výšku a hloubku sedáku si přizpůsobíte přímo sobě na míru, stejně tak i úhel hlavové opěrky a područky. Židle je čalouněná síťovinou, takže zajistí celodenní větrání zad. Ušetřete s Tipli 3 % z ceny nákupu!

Kancelářské křeslo CX0683H02

Komfortní kancelářské křeslo v moderní designu má polohovatelné funkce. Konstrukce je v kombinaci kovu a tvrzeného plastu. U područek se dá nastavit výška i úhel, stejně tak i polohovací opěradlo.

Křeslo do kanceláře má také houpací mechanismus a je ideální pro vyšší uživatele. Sledujte akční leták Asko a ušetřete s Tipli 2,5 % z ceny nákupu!

kancelářské křeslo

kancelářské křeslo jena

Kancelářské křeslo Nixon

Tohle křeslo zaujme na první pohled díky svému velkému ergonomicky tvarovanému opěráku. Křeslo má pogumovaná kolečka pro vyšší bezpečnost pohybu. Je výškově nastavitelné s možností uzamčení polohy.

Kancelářské křeslo je vyrobeno z eko kůže ve stylovém barevném provedení. nakupujte v Jena nábytek Brno a ušetřete díky Tipli 2,5 % z ceny nákupu!

Kde koupit kancelářské židle levně?

Bez židle se to při práci neobejde. Kvalitní židle ale stojí dost peněz. Kde se dají koupit kancelářské židle levně? Jak při nákupu ušetřit co nejvíce peněz? Seďte pohodlně a levně v nové židli a ještě navíc ušetřete s cashbackem s nímž je možné využít i připravené kancelářské židle akce!

Levnější nakupování s Tipli

Nakupujte levně díky cashbacku od Tipli! Je to jednoduché. Stačí se zaregistrovat, nakoupit přes Tipli v jednom z více než 450 obchodů a část peněz z nákupu se vám automaticky připíše na účet!

Nakoupit s cashbackem

Kancelářské křeslo Boss

Křeslo Boss v decentní šedé barvě v kombinaci s černou síťovinou vypadá stylově a hodí se do každé kanceláře.

Má chromovaný kříž a je výškově nastavitelné. S pohodlným houpacím mechanismem se procvičí zádové svaly a uvolní napětí. Ušetřete s Tipli 5 % z ceny nákupu!

kancelářské křeslo boss
křeslo do kanceláře

Kancelářské křeslo Saturn

Moderní kancelářské křeslo je čalouněné a pohodlné a má ergonomicky tvarovaný sedák. Příjemné sezení zaručí regulovatelné područky.

Kombinace ekokůže v šedé barvě s bílými doplňky dodává křeslu luxusní vzhled. Ušetřete díky Tipli 3,5 % z ceny nákupu!

Kancelářská židle Medea

Židle do kanceláře s područkami a s vysokým opěrákem má houpací mechanismus s nastavitelnou sílou protiváhy. Síťovaný opěrák je potažený černou koženkou s prodyšnou černou látkou.

Područky jsou chromované s tvrzeným plastem. Výška židle se dá nastavit podle potřeby. Ušetřete s Tipli 2,8 % z ceny nákupu!

židle do kanceláře

Designové kancelářské židle Ikea, které ladí

Jste unavení a už nevíte, jak si sednout? Pracovní prostředí ovlivňuje naše výkony, proto je potřeba myslet i na design. Vytvořte si takové prostředí, kde se budete cítit dobře! Vyzdobte si kancelář bytovými doplňky a pořiďte si stylové kancelářské židle Ikea a další levný nábytek s Tipli!

Kancelářská židle Signum

Elegantní kancelářská židle má vyvážený design vhodný do všech kanceláří. Je vkusně vyrobená z lakované umělé kůže v kombinaci s překližkou v ořechové barvě.

Křeslo je mimořádně komfortní díky profilovanému opěradlu, které se dokonale přizpůsobí a je výškově nastavitelné. Ušetřete s Tipli 6 % z ceny nákupu!

elegantní kancelářská židle
designová kancelářská židle

Kancelářské křeslo Comfort K133

Je originální křeslo do kanceláře s potahem z imitace kůže a textilní pleteniny. Křeslo má houpací mechanismus a kovový pochromovaný kříž.

Kancelářské křešlo je výškově nastavitelné a vkusné. Je elegantní a stylové a hodí se jak do kanceláře, tak do bytu. Ušetřete s Tipli 5 % z ceny nákupu!

Otočná židle Långfjäll

jemně zakřivené linie zdůrazněné vyšívanými detaily, které jsou příjemné na pohled. Výškový mechanismus je skrytý pod sedákem, aby vynikl design židle.

Pohodlný sedák je vyroben ze studené pěny. Ikea nabízí záruku 10 let na tuto židli! Využijte Ikea slevový kupón a nakupujte levně!

  • Cena: 3 490 Kč
  • Obchod: IKEA
kancelářská židle ikea

Kancelářské židle Brno a okolí

Sháníte židli nebo křeslo v okolí Brna? Potřebujete si židli před nákupem vyzkoušet? Kupujte kancelářské židle v Ikea Brno! Vybavte si kancelář s bytovými doplňky z různých obchodů - sledujte akční letáky s nábytkem a nakupujte se slevou!

Nakupujte kancelářské židle levně!

Židli v kanceláři používáte denně, proto se vyplatí investovat do kvalitní kancelářské židle, díky které se zbavíte bolesti zad i nepohodlí. Nakupujte levně díky Tipli cashbacku!

  • SCONTO - dobrá pověst, kvalitní a levné zboží, to přesně je Sconto nábytek!
  • KancelářskéŽidle.com - vsaďte na specialistu v oboru a nakupujte kvalitní kancelářské židle právě zde!
  • ASKO Nábytek - v Asku seženete všechno, co do své nové domácnosti potřebujete!

Související obchody

Nábytek FORLIVING, JENA nábytek, design4life.cz, ASKO NÁBYTEK, kancelarskezidle.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se