Sedačky Phase - pohodlí pro každou domácnost

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Nábytek a doplňky 10. 11. 2021

Chcete si užít pravé a nefalšované pohodlí domova? Od toho jsou tu Sedačky Phase. Jedině s nimi totiž budete vždy sedět na těch nejměkčích a nejpříjemnějších pohovkách a křeslech.

Firma Sedačky Phase je společností se skvělými referencemi zákazníků, která vám nabídne sedačky, pohovky a křesla všeho druhu. Ať už toužíte po barevné soupravě do obývacího pokoje, která by rozjasnila váš domov, nebo chcete decentně laděná křesla do dřevěné pracovny, obchod Sedačky Phase vás nezklame.

Rohové sedačky

Sedačky Phase

Ačkoli spousta z nás jistě touží po světlém bytě, s nesprávně zvoleným nábytkem mohou zbytečně velké prostory působit až příiš prázdně. Rohové sedačky Phase tento problém vyřeší. Kromě optického vylepšení prostoru navíc získáte spoustu prostoru pro svůj odpočinek. A to navíc za výhodné ceny. Vybavte si svůj obývací pokoj podle svých představ.

Vhodné je ve světlém bytě využít například i tmavší nábytek a doplňky. Pro tmavší místnost naopak zvolte raději světlou pohovku. Kontrastní složení barev dodá místnosti vše potřebné pro váš kvalitní odpočinek. Relaxování totiž není pouze o pohodlném materiálu, ale také o příjemném a vhodně zvoleném prostředí. A to díky Sedačkám Phase budete mít vždy zaručeno.

Sedačky Phase

Rohové sedací soupravy

Chcete mít moderně vypadající obývací pokoj? Chcete si užít odpočinek naplno, vidět na televizní obrazovku ze všech sedaček a mít chytře vyřešené sezení u konferenčního stolku? Rohové sedací soupravy Phase jsou pro vás tou správnou volbou.

Pracovnu nebo obývací pokoj snadno vyplníte nábytkem tak, aby byl ve všech ohledech praktický. Zkombinujte si křesla s pohovkami do rohových tvarů. Zvolte tu správnou barvu a dodejte místnosti to, co jí doposud chybělo. Díky kvalitním Sedačkám Phase bude vaše bydlení skutečně moderní. Odpočívejte jako král díky pohodlnému, skvěle vypadajícímu nábytku za levnou cenu.

Sedačky Phase

Chcete si nechat udělat sedačky přímo na míru? Žádný problém! Objednejte si sedačku a sledujte výrobu v přímém přenosu. Díky zákaznickému účtu uvidíte, momentální stav vašeho požadavku. Následné problémy a případné reklamace vyřídíte díky zákaznickému servisu vždy k vaší spokojenosti.

Kožené sedačky

Máte doma zvířátko? Kočky a psi nechávají na pohovkách často chlupy, které se z látky jen složitě dostávají kartáčem. Proto jsou tu kožené sedačky Phase. Snadno se čistí, jsou pohodlné a navíc vypadají nejen moderně, ale také velmi luxusně. Můžete si večer u příjemného televizního pořadu vychutnat společně se svým čtyřnohým miláčkem, aniž byste museli mít strach z nečistot.

Sedačky Phase

Rozkládací sedačky

Sedačky Phase

Obchod Sedačky Phase vám nabídne také rozkládací sedačky. Jedná se o levný nábytek s praktickým využitím, který se rozhodně v žádné domácnosti neztratí. Máte malý byt a chcete šetřit místem? Přes den můžete sedět na pohovce, v noci se vyspat na pohodlné posteli. Díky Sedačkám Phase v noci ani nepoznáte, že spíte ve skutečnosti na rozloženém gauči.

Nebo jen čekáte návštěvu a stydíte se nechat spát hosty na nepohodlné staré válendě? Pořiďte si rozkládací sedačku a využijte ji v podobných případech. Jejímu pohodlí ať už ve složené, nebo rozložené verzi se jen tak něco nevyrovná. Vaši hosté budou nadšeni. Tak využijte příležitosti k nákupu ještě dnes. Podívejte se, která z prodejen je vám nejblíž a vyberte si luxusní kus nábytku, který vám bude každý závidět.

Sedačky Phase

Potahy na sedačky

Nejen, že vám Phase nabídne široký výběr sedaček. Snadno si také můžete nechat potáhnout vaši starou sedačku, nebo si přímo vybrat, jaký potah by se vám na nové sedačce líbil. Je libo kůže? Nebo raději semiš? A už mát vybranou barvu? Díky Sedačkám Phase není problémem vůbec nic. Ať už je váš obývací pokoj tmavý nebo světlý, ať už máte raději jednoduchost nebo kombinované barvy, každý si vybere sedačku, se kterou bude spokojen.

Kde ještě nakoupit nábytek a doplňky se slevou?

Víte, že cashback od Tipli dostanete i za nákup v těchto obchodech?

  • SCONTO Nábytek - široký výběr nábytku, dekoračních předmětů i bytových doplňků nejrůznějších designů, které jistě uspokojí i ty nejvybíravější z vás. Cashback až 5 %.
  • 4home.cz - stylový nábytek a bytové doplňky za skvělé ceny. Pořiďte si nový kousek do bytu či domu a oživte ho! Cashback je 3,5 %.
  • JENA nábytek - přes šedesát tisíc kusů nábytku a bytových doplňků, z nichž si jistě správně vyberete i vy. S cashbackem od Tipli bude nákup levnější o 2,5 %.

Související obchody

Tescoma, SCONTO Nábytek, decoDoma, ASKO NÁBYTEK

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se