S 4home koupíte celý domov na jednom místě

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava 7. 9. 2022

Dům jsou čtyři stěny, podlaha a strop – domov je to, čím je vyplníte. A právě to seženete na 4home. Nejen krásné dekorace a doplňky do bytu, ale i domácí spotřebiče, úklidové potřeby či zahradní techniku.

Každý domov potřebuje správné dekorace a vybavení, aby se vám v něm příjemně trávil čas. Na 4home si z široké nabídky vyberete vše, co by vašemu domu a bytu mohlo slušet, a navíc je na mnoho produktů připravena 4home sleva.

Obchod 4home se na trhu pohybuje už od roku 2004. Za dobu svého působení expandoval i na Slovensko (4home.sk), do Polska (4home.pl), Maďarska (4home.hu) a Rumunska. V roce 2007 otevřeli svůj první kamenný obchod a později přidali i další vlastní a partnerská výdejní místa – dnes jich po celé republice najdete přes 10 000. Eshop se ve své kategorii pravidelně objevuje na prvních příčkách internetových soutěží, jako je například ShopRoku. Moderní nábytek a doplňky zde pořídíte za super cenu a budou vám dělat radost řadu let.

Proč nakupovat na 4home?

Obchodů s bytovými doplňky je na českém trhu celá řada. Proč byste měli zavítat právě na 4home?

  • doprava zdarma už při nákupu nad 1 000 Kč
  • 99 % zboží je skladem a připraveno k okamžité expedici
  • 10 000 výdejních míst
  • 4home prodejna v Hradci Králové (na adrese Na Brně 2065, 500 06)
  • výprodeje a akce, na které vás upozorníme u nás na Tipli v sekci 4home slevy

Měkoučké 4home povlečení

Krásný den začíná kvalitním spánkem. Spěte, jako když vás do vody hodí, v heboučkém povlečením 4home. Má ovšem jednu nevýhodu: Hrozí, že se vám z něj nebude chtít vstávat. Vyberte si decentní jednobarevné povlečení, které se bude hodit k dekoru ložnice, nebo naopak zvolte maxi vzor ve výrazné barvě a udělejte z postele centrum pokoje.

ložní povlečení 4home

Nejkrásnější 4home záclony

4home závěsy jsou nejen praktické, ale i krásně provedené. Které se vám líbí více – jemné krajkové, nebo s výrazným potiskem? Vyberte si, co se vám do bytu nejvíce hodí! Závěsy a záclony jsou také jednoduchý způsob, jak interiér proměnit během okamžiku. Vyměňte svěží letní květy za útulné káro v zemitých odstínech pro podzimní romantiku a v prosinci okna zahalte červenými a zlatými tóny vánočního luxusu.

4home závěsy

TOP dekorace do bytu 4home

Dbejte na detail. Hezká umělá květina ve váze na rohovém stolku a elegantní nástěnné hodiny udělají víc, než si myslíte. Proto jsou 4home dekorace do bytu tak fantastické – podtrhnou krásu vaší domácnosti, aniž by příliš výrazně v interiéru křičely. 

dekorace do bytu 4 home

★ Podívejte se, jaké právě nabízíme slevové kódy 4home

Každý den pátráme po internetu, kde se schovává jaký 4home slevový kupon. Podívejte se, aby vám něco neuteklo ;-) Navíc díky cashbacku od Tipli pořídíte všechny tyto krásné doplňky, povlečení a závěsy výhodně při každém nákupu!

Získat 4home slevu

Související obchody

NejlevnejsiNabytek.cz, JENA nábytek, 4Home, SCONTO Nábytek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se