Recenze: Chytré kempingové LED osvětlení od Gearbest

Tipy k nákupu 29. 4. 2022

Milujete přírodu a kempování patří mezi vaše největší koníčky? Pak vás zajisté zajímají různé vychytávky, které pobyt v přírodě promění v nezapomenutelnou dovolenou a příjemný odpočinek. Ať už sháníte cokoliv, dáme ruku do ohně za to, že to seženete v obchodě GearBest! My za vás vyzkoušeli úžasné LED osvětlení. Je malé, šikovné a navíc za úžasnou cenu.

Internetový obchod GearBest přináší opravdu široký výběr všeho, na co si jen vzpomenete. A ty ceny! Pokud chcete ušetřit, mrkněte, zda daný produkt nenajdete právě zde. Extistuje totiž velmi velká pravděpodobnost, že na GearBestu ho seženete o 20 – 50 % levněji než v jiných obchodech.

Recenze - Beamday kempingové osvětlení

Stanová sezóna se blíží a vy se chystáte nakoupit to správné vybavení, aby bylo kempování co nejpohodlnější? Máme pro vás tip na jednu super vychytávku, díky které už nebudete muset svítit ve stanu mobilem!

Beamday LED camping White je super LED světlo, které rozzáří nejen váš stan, ale může posloužit i jako baterka či osvětlení k večernímu posezení. Díky partnerovi GearBest jsme si toto světlo mohli vyzkoušet a přinášíme vám recenzi!

kempingové světlo

LED lampička nabízí několik možností osvětlení. Prvním z nich je čisté bílé světlo, dalším je běžné “nažloutlé osvětlení”. Speciální funkcí je pak červené světlo.

Lampička má elegantní válcovité tělo s jedním dotykovým tlačítkem nahoře, díky kterému můžete nastavit jak jednotlivé barvy osvětlení, tak i jejich jas. Naspodu lampičky se nachází červené tlačítko na rozsvícení červeného světla, které má mimo stálého svícení také funkci SOS, kdy bliká v Morseově abecedě. Dále se naspodu nachází nabíjecí otvor pro Micro USB a odšroubovatelný uzávěr na vyjmutí baterie, která má kapacitu 2600 mAh.

Výkon světla je od 1 do 350LM a další super vlastností je certifikát odolnosti IP65 a magnet, díky kterému můžete světlo připnout na jakýkoli kovový povrch.

Využijte cashback ve výši až 1,5 %!

Na GearBestu narazíte na kvalitní výrobky za skvělé ceny a ušetřit můžete i na clu a DPH díky skladům v EU. Kromě toho se můžete těšit ještě z jedné výhody. Tou je cashback ve výši až 1,5 %! Stačí nakoupit přes Tipli a vyčkat, až se část úhrady vrátí na váš účet.

Nakoupit výhodně »

A jak světlo funguje v praxi?

Toto LED světlo je opravdu perfektní! Jednoduché ovládání, rychlé nabíjení a velká kapacita baterie. Za několikadenní používání v kempu a v přírodě jsme nezaznamenali jediný problém. Světlo vždy dobře posloužilo, ať už při hledání věcí ve stanu, nebo při posezení venku. Díky možnosti nastavení jasu jsme si nastavili vhodnou intenzitu, takže světlo nikdy příliš neoslňovalo. Ověřil jsme si i voděodolnost - když jsme světlo nechali přes noc venku a padla rosa, světlo i nadále svítilo bez problémů.

Světlo Beamday LED camping White můžeme tak 100% doporučit všem, kteří tráví dlouhé letní večery venku v přírodě. Kompaktní rozměry, dlouhá výdrž baterie a možnosti nastavení intenzity světla jistě ocení každý nadšenec přírody.

Beamday LED camping

Světlo Beamday LED camping najdete v e-shopu Gearbest nyní ve slevě!

Nákupy ze zahraničí výhodně a navíc s cashbakem!

Nákupy z jiných zemích se často vyplatí. Kromě úžasného výběru a skvělých cen vám navíc ukážeme, v jakých dalších obchodem můžete využít cashback.

Další zahraniční obchody »

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, Banggood, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se