Ráj plavek a spodního prádla Triola

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Triola je obchod se spodním prádlem pro ženy i muže. Módní značka kombinuje příjemný materiál, originální design a díky kvalitnímu zpracování prádlo neškrtí ani nekouše. Prostě sedí tam, kde má!

Široký sortiment spodního prádla nabízí česká značka Triola, která se na trh uvedla už v roce 1919. Od té doby obléká ženy i muže do pohodlného prádla, pyžam a plavek. S oblečením Triola si můžete být jisti kvalitou i originálním zpracováním.

Přerovnejte šatní skříň a vyřaďte z ní neforemné, kousavé nebo stahující spodní prádlo. Podívejte se na Triola a nakupujte výhodně s cashbackem. Část peněz z nákupu získáte zpět. Pořiďte si plavky Triola podle typu postavy a užijte si v nich dovolenou.

Triola plavky

Na Triola.cz přehledně vyberete plavky podle typu vaší postavy. Pokud máte plnější tvary nebo větší konfekční číslo hrudníku než boků, nemusíte se obávat, že prádlo nebude sedět. Triola se snaží střihy maximálně přizpůsobit ženským křivkám. Dbá na kvalitu a provedení. Oblečte si Triola plavky a vyrazte k vodě na poslední prázdninové koupání.

triola plavky
podprsenky triola

Podprsenky Triola

Toužíte po dokonalém dekoltu? Kupte si podprsenku Triola.cz se speciálně navrženými košíčky s T-švem, který zajistí prsům dostatečnou oporu. Vyberte si hned několik variant. Na sport pevnou podprsenku bez kostic a na večer krásnou krajkovou. Pro maminky na kojení vyrábí Triola pohodlnou kojící. Malá prsa ocení podporu push-up podprsenky a naopak plný dekolt podprsenku zmenšující.

Tip: Podívejte se i na Astratex podprsenky, které se postarají o svůdný dekolt. Buďte odvážná a sáhněte pro krajkové podprsenky bez výztuže! Vršek slaďte s kalhotkami, které jsou vyrobené z bavlny, pružného elastanu a po bocích mají jemnou kraječku. Buďte okouzlující v dobře padnoucím setu spodního prádla.

Poradíme, změříme a vyměníme!

Nevíte, jakou máte velikost podprsenky a kalhotek? Na webových stránkách najdete podrobný popis, jak změřit obvodové míry a jaké hodnocení odpovídá košíčkům. Pokud stále váháte nad velikostí spodního prádla, zajděte do kamenného obchodu Triola a oblečení si jednoduše vyzkoušejte.

Tip: Vyzkoušejte si spodní prádlo na prodejně, nebo si ho nechte zdarma doručit. Nakupujte s Tipli získejte akční kód na Triola doprava zdarma. Udělejte si radost spodním prádlem nebo plavkami.

Triola obchod

Přijďte si vyzkoušet spodní prádlo do kamenné prodejny a ujistěte se, že máte správnou velikost. Obchod Triola naleznete až v jedenácti městech v České republice. Navštivte prodejnu Triola Brno, kde naleznete i prádlo na spaní.

Triola eshop

Webové stránky eshopu Triola poskytují přehledné dělení dámského i pánského spodního prádla a aktuální kolekci plavek. Na hlavní stránce se vždy dozvíte o novinkách - například nová kolekce prádla na spaní, podprsenky s nízkým středem a limitované edice. Přečtěte si magazín o zajímavých tipech a módních trendech. Staňte se členem zákaznického klubu a získejte slevové kódy na nákup.

Nové plavky levněji

Nakupujte plavky a s pomocí cashbacku ušetřete hned na několika místech. Zaregistrujte se na Tipli a po chvilce už směle nakupujte zboží, ze kterého dostanete část peněz zpět.

Krásné plavky si zaručeně vyberete například na:

  • Astratex - Dokonale zpracované a pohodlné plavky pro větší poprsí.
  • Triola - Dvoudílné plavky nebo plavky pro plnoštíhlé se vzorovanými potisky.
  • Bonprix - Elegantní jednodílné plavky ideální na plážové slunění.
  • ZOOT - Plavky s jedinečným designem, které vám bude každý závidět.
  • OTTO - Od rafinovaného šněrování po plavky s volánky.

Související obchody

Astratex.cz, OTTO, ZOOT, moje-pradlo.cz, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se