Půjčka od Zonky: Peníze od lidí a úrok od 2,99 %

Tipy k nákupuCashback  |  Finance  |  Půjčky 4. 5. 2023

Nejlevnější půjčka? To je Zonky! Půjčte si s jistotou a klidem od obyčejných lidí. Nebankovní půjčka Zonky nabízí řadu výhod, o kterých prostě musíte vědět. A my vám navíc dáme jedinečný cashback až 5 000 Kč, se kterým je Zonky půjčka bezkonkurenčně levná.

Půjčka od Zonky je univerzální. Využijete ji, když chcete vybavit domácnost, podnikat, zajet si na dovolenou nebo třeba opravit náhle porouchané auto. To není nic neobvyklého. Od ostatních nebankovních půjček na trhu ale Zonky odlišuje fakt, že jde to půjčku od lidí a levnější než v bance.

Úrok Zonky mění finanční trh

Již několik let lákaly Zonky nejen férovým a osobní přístupem, ale také velmi nízkou úrokovou sazbou. A právě ta v poslední době ještě klesla. Nově půjčují Zonky s úrokem od 2,99 %. Pokud hledáte levné půjčky, zapomeňte na banky. Zonky půjčka je totiž nejlevnější na trhu.

Jak je to možné? Jednoduše, díky nízkým nákladům. Zonky fungují online, neplatí tak náklady na provoz poboček ani stovky zaměstnanců. Zákazníci proto nemusejí půjčku nesmyslně přeplácet, aby nahradily tyto výdaje.

Zonky půjčka s cashbackem 5 000 Kč?

Není problém. Stačí, abyste se na web Zonky proklikli z profilu obchodu na Tipli, a získáte cashback až 5 000 Kč. U menší půjčky to je ekvivalent měsíční splátky, u větší minimálně příjemný bonus, který jen tak někde nedostanete.

Chci Zonky půjčku a cashback až 5 000 Kč »

Rychlá online půjčka může být levná

Zonky jsou důkazem toho, že i levnou půjčku můžete získat snadno, rychle a z pohodlí domova. Vyřízení zvládnete během pár okamžiků po internetu, aniž byste museli kamkoliv chodit. Po schválení půjčky máte peníze do 5 minut.

Peníze, které si na Zonky půjčíte, pocházejí od ostatních lidí. Ti se rozhodli, že je poskytnou k půjčování, aby jiným pomohli a sami trochu vydělali. Zonky pak celý proces půjčování zprostředkují a tím zjednoduší a urychlí.

Půjčit si lze 20 000 Kč až 750 000 Kč s dobou splatnosti od půl roku do 7 let. Úroková sazba je rozdělená do několika skupin, podle toho, jak společnost vyhodnotí vaši schopnost splácet. Maximální RPSN činí 31,94 %.

Hlavní výhody půjčky od Zonky:

  • Úroková sazba od 2,99 %
  • Možnost cashbacku od Tipli až 5 000 Kč
  • Sjednání kompletně online
  • Peníze do 5 minut
  • Možnost pojištění schopnosti splácet
  • Předčasné splacení zdarma

Chcete vydělat? Zkuste Zonky investice

Jste-li v situaci, kdy půjčku nepotřebujete, ale naopak máte peníze navíc, můžete díky Zonky své finance investovat. Vydělávat lze 5 až 7 % ročně, přičemž investovat můžete i jen několik stokorun. Půjčováním přes Zonky si tak zajistíte měsíční příjem z pravidelných splátek.

Než začnou vaše peníze vydělávat, musíte se zaregistrovat. Ničeho se ale nebojte, vystačíte si se dvěma doklady, mobilním telefonem a tuzemským bankovním účtem. Celý proces stihnete za méně než 10 minut.

Zonky půjčka a Zonky investice

Zonky záchranná vesta a další výhody

Čím ještě konkuruje Zonky ostatním půjčovatelům na trhu? Například možností předčasného splacení zdarma nebo absencí nesmyslných poplatků. Jistotu vám ale dodá i „záchranná vesta“. Jde o pojištění schopnosti splácet, se kterým budete kryti v případě ztráty příjmu, zaměstnání a v podobných situacích.

Co říkají o Zonky recenze?

Jako největší pozitivum hodnotí lidé nízký úrok a rychlost, se kterou peníze získali. Dokonce v reálném čase vidíte, jak se lidé skládají na váš úvěr. Investorům se zase líbí, že mohou investovat s minimálním rizikem.

Získejte peníze dvakrát – od Tipli a od Zonky

Atraktivní nabídku pro vás nemá jen Zonky, ale také Tipli.cz! Z každé půjčky od Zonky vám vrátíme až 5 000 Kč; stačí se bezplatně registrovat. Využijte slevu, kterou jinde nedostanete, a půjčte si nejlevněji na trhu!

Chci nejlevnější půjčku se slevou »

Související obchody

ČSOB Pojišťovna, Zonky, pojisteni.cz, Allianz pojišťovna, Moneta

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se