Půjčka od Hello Bank: Peníze rychle a s férovým úrokem

Tipy k nákupuFinance 20. 10. 2022

Nedávno vzniklá Hello Bank! se prezentuje jako společnost, která má ráda nové technologie a fandí zdravému životnímu stylu. Je známá díky marketingové kampani sdílených jízdních kol, ve které se snaží poukazovat na to, že myslí na lidi. Proto je i půjčka peněz v Hello Bank! záležitost na pár kliknutí.

Filozofie Hello Bank! je postavená na tom, že člověk nemusí banku v podstatě vůbec navštívit osobně. Vše si sjednáte během chvíle z pohodlí domova. Přelomová je její půjčka online. Už od druhého dne po sjednání máte peníze na svém účtu.

Půjčka online na cokoliv

Pokud jste v situaci, kdy nutně potřebujete peníze, využijte půjčku online od Hello Bank!, jejíž žádost máte vyřízenou za 9 minut! Nabídku na míru s garantovaným úrokem opravdu dostanete takhle rychle. Půjčit si lze až do 1 000 000 Kč.

Modelový příklad uvádí, že při půjčce 200 000 Kč a splatnosti 84 měsíců se dostanete na měsíční splátku 2 892 Kč . Roční úroková sazba pak vychází na 5,69 p.a. a co bývá podstatnější je RPSN, které je v tomto případě na sazbě 5,82 %. Můžeme tedy říci, že za těchto podmínek se jedná o výhodnou půjčku. Přeplatili byste totiž, při dodržení doby splatnosti, pouze necelých 43 000 Kč.

Hello bank

Co je třeba pro sjednání půjčky? K žádosti vám stačí 2 doklady totožnosti, potvrzení o příjmu od zaměstnavatele nebo poslední daňové přiznání v případě OSVČ a výpis z účtu. Pokud již jste klientem Hello Bank! a chodí vám výplata na účet, bude stačit pouze občanský průkaz. Půjčku můžete kdykoliv předčasně splatit a lze ji sjednat i bez pojištění k úvěru. To standardně kryje invaliditu, trvalé následky úrazu nebo ztrátu zaměstnání.

Půjčka online do několika minut

Vyřiďte půjčku z pohodlí domova a během pár minut. Vyhněte se dlouhému čekání v bance a rozmyslete se v klidu, který produkt je pro vás tím nejvhodnějším. Sjednejte si půjčku přímo na webových stránkách Hello Bank!.

Zjistit více o půjčce Hello Bank! »

Konsolidace přes Hello Bank!

Máte více půjček a kreditních karet nebo kontokorentů, které vám zatěžují měsíční rozpočet? Je zde řešení v podobě konsolidace přes Hello Bank!, kde si můžete výše zmíněné produkty sloučit do jednoho a ušetřit nejen na měsíční splátce, ale i na celkové půjčené částce. Rozložit konsolidaci lze až do 120 měsíců splácení. Úroky začínají od 5,7 % p.a. a RPSN 5,82 %. Je to tedy srovnatelná nabídka jako u klasické půjčky.

Půjčit si můžete až do 1 000 000 Kč. Konsolidace půjček je zkrátka výhodným řešením, jak se vypořádat s vysokými splátkami. Proces sjednání je úplně stejný jako u klasické půjčky včetně možnosti předčasného splacení.

Modelový příklad nám říká, že při sloučení úvěrů ve výši 540 000 Kč a současné splátce 8 200 Kč si měsíční splátku snížíte díky Hello Bank! až na 5 911 Kč při splatnosti na 120 měsíců. Nebo můžete splácet stejnou částku a půjčit si ještě navíc dalších 200 000 Kč.

Konsolidace úvěrů snadno a rychle

Tipli pro vás neustále hledá výhodné nabídky v oblasti financí. Nechte si proto poradit také ohledně konsolidace úvěrů. S Hello Bank! sloučíte všechny půjčky do jedné rychle a výhodně.

Zjistit více o konsolidaci »

Přes cashback portál Tipli.cz se jednoduše dostanete na stránky Hello Bank! a sjednáte si vámi zvolené služby. Ať už se jedná o půjčku online nebo běžný účet, který jako jediný na trhu nabízí úročení vašich vkladů do 100 tisíc korun sazbou 0,6 % p.a.

Srovnání s nebankovními institucemi

Pojďme si ukázat rozdíl financování oproti Hello Bank! na příkladu společnosti Home Credit, která má jinak taktéž skvělé nabídky.

Modelový příklad je nastaven rovněž na částku 200 000 Kč, jako jsme měli u Hello Bank! s tím, že pouze do 250 000 Kč lze žádost vyřídit online nebo po telefonu. Úroková sazba vychází na 9,88 % p.a. a RPSN je na 10,34 %. Již z těchto údajů si lze odvodit, která varianta je zajímavější. Jednak je vyšší splátka, konkrétně 3 500 Kč měsíčně, a navíc byste přeplatili přes 73 000 Kč.

Hello Bank! vychází opravdu velice dobře jak z hlediska klientského přístupu, tak i podmínek všeobecně. Nemusíte nikam na pobočku, vše vyřídíte z domova a ušetříte si nejen čas, ale i peníze. Hello Bank! totiž půjčuje za férový úrok a s možností předčasného splacení kdykoliv, není co řešit.

Využijte Tipli srovnávač půjček

Chcete si půjčít peníze opravdu nejlevněji? Podívejte se na náš srovnávač půjček. Ušetříte čas i peníze, vše můžete porovnat pohodlně z domova a během několika minut.

Využít srovnávač půjček »

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, Zonky, Hello bank

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se