Provoňte svůj život s parfumerií Elnino!

Tipy k nákupuKosmetika 10. 11. 2021

Tluče vaše srdce pro něžné parfémy a jemnou dekorativní kosmetiku? Užijte si obojí a mnohem více v parfumerii Elnino! Prozradíme vám, jaké zboží zde najdete a na jakých místech můžete přivonět k Elnino parfémům.

Nechte se hýčkat v parfumerii Elnino! Najdete zde širokou nabídku dámských i pánských vůni, pečující kosmetiky i líčidel. Chcete někomu udělat radost k narozeninám nebo výročí? Součástí jejich sortimentu jsou i dárkové kazety a poukazy, které potěší bez výjimky každého. A třeba dárky pro ženy se zde nakupují jedna radost.

Eshop Elnino se pravidelně objevuje na předních příčkách nejlepších českých internetových obchodů a nakupují na něm tisíce zákazníků. Balíček si můžete buďto nechat poslat až domů, nebo si jej vyzvednout na některé z kamenných prodejen.

A kde se Elnino.cz vlastně vzalo? Už třináct let platí za jednoho z největších velkoobchodníků s parfémy v Evropě – dodává stovkám nejrůznějších klientů. Pochopitelně si jej ale oblíbili i zákazníci. Proč?

Proč nakupovat v parfumerii Elnino?

Parfumérií, ať už internetových nebo kamenných, je celá řada – prčo byste tedy měli zavítat právě do parfumerie Elnino?

  • najdete zde outletové zboží za ještě nižší ceny
  • u každého zboží najdete recenze zákazníků, u některých i odborné názory parfumérů
  • pravidelně zde probíhají slevové akce, a to i na bestsellerové zboží
  • a to nejlepší na konec? Když se před nákupem na Elnino prokliknete přes nás, získáte cashbackovou odměnu :-)
elnino parfémy

Osvěžte se Elnino parfémy

Nevyjdete z domu, aniž byste se zahalili do příjemné vůně, která se hodí k danému okamžiku? Vsaďte na Elnino parfémy! Najdete zde populární vůně pro dámy i pány, které vás okouzlí i příznivou cenou. Nevíte si rady s výběrem? U některých vůní najdete i recenzi zkušeného parfuméra! Stačí kliknout na růžovou nálepku „Recenze odborníka“. A pokud si opravdu nejste jistí, můžete začít nákupem malých falkónků a vůni si napřed pořádně vyzkoušet!

Zamilujte si dekorativní kosmetiku

Spousta žen si na svůj make-up velmi potrpí. Některá si každé ráno pečlivě nanese svou ranní rutinu, jiná se nebojí sem tam experimentovat a zkusit nové barvy a styly. Ať už spadáte do jakékoli kategorie, vězte, že na Elnino najdete nejen značky své nejoblíbenější kosmetiky, ale také její nepřeberné množství. Zde si vybere i nejnáročnější žena. Najdete zde i kazety ve velkých baleních s barevnými variantami, abyste si se svým nalíčením mohla do sytosti vyhrát.

elnino dekorativní kosmetika
elnino pečující kosmetika

Hýčkejte se pečující kosmetikou

Dbejte nejen na svou krásu, ale i zdraví – jedno bez druhého totiž neexistuje :-) Ať už vás tedy trápí cokoli, na Elnino.cz najdete celou řadu speciálních produktů, které se postarají o vaši kůži, nehty i vlasy co nejšetrněji. Dopřejte svému tělu odpočinek, jaký si po dlouhém dni a velkém stresu zaslouží, a odměňte ho pečujícími kosmetickými produkty. Nevíte, jaký produkt prospěje právě vám? Inspirujte se v recenzích produktů a přečtěte si, jak daný produkt vyhovoval ostatními zákazníkům.

TIP: Chcete si užít nakupování ještě více? Povíme vám, kde najít slevy a slevové kupóny Elnino!

Kde najdete pobočky Elnino?

Co si budeme povídat, nový parfém se nejlépe zkouší přímo na kůži – na každém totiž vůně reaguje trochu jinak a její tón se může měnit i v průběhu dne. Proto zavítejte do Elnino prodejny. Na všech z nich můžete platit kartou a vyzvednout si zde svůj balíček.

Praha – Lucemburská

Lucemburská 1301/37

  • Po – Pá 10:00 – 13:30

                  14:00 – 18:30

Praha - Příkopy

Na Příkopě 12

  • Po – Pá 10:00 – 20:00
  • So 10:00 – 14:30
  •       15:00 – 19:00

  • Ne 11:00 – 14:30
  •       15:00 – 19:00

Plzeň

Škroupova 638/2

  • Po – Pá 08:30 - 11:30

                  12:00 - 17:00

prodejny elnino

TIP: Chcete si jen vyzvednout svůj balíček? Můžete využít i čtvrtou možnost, a to je magické místo Elnino Nová Paka. Na adrese Pražská 1816, Nová Paka, 509 01 se totiž nachází centrála eshopu. Je pro vás otevřena každý všední den od 8:00 do 16:00. Pozor! Toto výdejní místo nefunguje jako prodejna.

Nevěříte, že je parfumerie Elnino tím pravým pro váš nákup? Přečtěte si Elnino recenze spokojených zákazníků - najdete jich všude plno :-)

elnino recenze

Ušetřete díky slevám Elnino

Udělejte si dvojnásobnou radost – kupte si nový parfém nebo dekorativní kosmetiku, a ušetřete díky našim Elnino slevovým kódům.

Využít Elnino slevy

Související obchody

Parfemland.cz, Parfemy.cz, Elnino, Douglas, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se