Prolistujte si Kik aktuální leták na tento týden online!

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Maloobchodní řetězec Kik má ve svých letácích zlevněné zboží všeho druhu. Co najdete v aktuálním Kik letáku? A jaký sortiment Kik nabízí?

Německý obchod Kik přišel s kůží na trh v roce 1994 v Düsseldorfu, kdy pan Stefan Heinig položil základní kámen úspěšného maloobchodu Kik se zaměřením na textilní diskont.

Kik aktuální leták na tento týden

Akční leták Kik vychází každou středu a končí v úterý. Hlavním mottem prodejen Kik je „Cenově dostupná móda pro každého“. Ale není to jen oblečení, které Kik nabízí. V aktuálním Kik letáku naleznete i bytové doplňky, hygienické potřeby, hračky pro děti, psací potřeby, zahradní dekorace, nebo party zboží.

Nejnovější Kik leták najdete na Tipli. Prohlédněte si Kik leták aktuální týden nebo se podívejte na nabídku Kik letáku od příštího týdne.

Kik leták - příští týden

Kik letáky vycházejí v různých časových intervalech, a to podle jejich zaměření. Některé mají platnost týden, jiné například i měsíc. Kik Letáky na příští týden, stejně jako Kik leták na aktuální týden naleznete na Tipli.

Jaká je Kik otevírací doba?

Prodejny Kik jsou otevřeny každý den od 9:00 do 19:00, nekteré prodejny od 9:00 do 18:00. Výpis jednotlivých prodejen a jejich přesnou otevírací dobu zjistíte na webové stránce www.kik.cz

Jaký sortiment Kik nabízí?

Prodejny Kik jsou zameřené hlavně na módu. Nabízejí oblečení pro ty nejmenší i pro dospělé. Vyberou si zde i těhotné ženy, nebo lidé s nadměrnými velikostmi.

Kik se připojil k programu Obchod bez kožešin, který pomáhá spotřebitelům nalézt prodejce, kteří odmítají obchod s kožešinami. Od založení společnosti se Kik vědomě zdržuje používání a prodeji pravé kožešiny, takže svým přistoupením do programu tak potvrdil dlouholeté smýšlení řetězce.

Kik sortiment, kik oblečení

Prodejny Kik nabízejí sortiment, kde si vybere každý.

Staňte se tváří Kiku!

KiK chce ocenit ženy, které jdou příkladem, jsou inspirativní, oddané své rodině, pomáhají přátelům, nebo cizím lidem, a proto uspořádal tuto soutež. Stačí vyplnit soutěžní profil a nahrát dvě fotografie soutěžícího. Po aktivaci jen pošlete link svého profilu přátelům, rodině nebo kolegům, kteří mohou dávat v soutěži hlasy. Zúčastnit se můžou všechny ženy v České republice, kterým je 18 let

Kik soutěž

Ceny v soutěži Kik tvář roku jsou velmi zajímavé a hodnotné ceny.

Související obchody

Košík.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Notino, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se