Prodejny IKEA - otevírací doba, adresy [Kompletní seznam]

Tipy k nákupuNábytek a doplňky 10. 11. 2021

Hledáte nejbližší prodejnu IKEA? Ať už je to IKEA Praha nebo IKEA Brno, s námi se neztratíte! Máme pro vás kompletní seznam prodejen IKEA, jejich otevírací doby a adresy. Zjistěte, jak se do obchodu s nábytkem IKEA nejlépe dostanete!

Hned jak vystudoval, dostal sedmnáctiletý Švéd Ingvar Kamprad od svého otce finanční dar, za který založil firmu IKEA. A podařilo se mu vybudovat společnost, která nyní čítá 28 obchodních center po celé Evropě s mimořádným úspěchem.

Prodejny IKEA v ČR - kompletní seznam

Švédská nábytkářská firma IKEA představuje kvalitní vybavení do celého domu či bytu. Nabídka obsahuje převážně nábytek, najdete tu ovšem i hračky pro děti, domácí textil, květiny a nádobí.

Obchod funguje na principu bludiště, které je třeba celé projít. Nábytek je však uspořádán do jednotlivých místností sloužících jako inspirace pro rozložení vaší domácnosti. Všechna křesla, gauče i postele můžete kdykoli vyzkoušet a dopřát svým nohám odpočinek. Nákup v IKEA je skutečným zážitkem.

Nábytkářský velikán má v České republice celkem 4 obchodní domy. Dvě pobočky jsou v Praze (jedna na stanici Černý Most a druhá na opačném konci metra B na Zličíně), jedna v Brně a Ostravě. Jaká je jejich adresa a otevírací doba?

IKEA Praha Černý Most

Tento obchodní dům IKEA naleznete hned vedle Obchodního centra Černý Most. Autem se dá pohodlně najet až ke skladu, kde si vyzvednete zaplacené zboží. Pokud máte namířeno do obchodního domu IKEA Černý Most veřejnou dopravou, rozhodně využijte IKEA bus, který vás dopraví do obchodu zcela zdarma. Autobus jezdí z Černého Mostu ze zastávky číslo 12 každých 15 minut.

  • Adresa: Chlumecká 664/10, 198 00 Praha 9 - Černý Most
  • Otevírací doba: PO - NE 9:00 - 21:00
  • Telefon: +420 234 567 890

TIP: Další obchod s bytovými doplňky SCONTO má pobočku jen několik metrů od obchodního domu IKEA Černý Most.

IKEA Praha Zličín

Obchodní dům IKEA Zličín se nachází v areálu AVION Shopping Park. Veřejnou dopravou se k obchodu dostanete linkou číslo 180 z konečné stanice Metra B – Zličín. K dispozici je samozřejmě i neplacené parkoviště a možnost zajet autem přímo ke skladu obchodu.

  • Adresa: Skandinávská 1, 155 00 Praha 5 - Zličín
  • Otevírací doba: PO - NE 9:00 - 21:00
  • Telefon: +420 234 567 890
IKEA Praha Brno

Obchod se nachází v areálu AVION Shopping Park. Do IKEA Brno se dostanete AVION busem, který je zdarma, nebo autobusovou linkou 67. Využít můžete také možnost bezplatného parkoviště.

  • Adresa: Skandinávská 4, 619 00 Brno - Dolní Heršpice
  • Otevírací doba: PO - NE 9:00 - 21:00
  • Telefon: +420 234 567 890
IKEA Praha Ostrava

Obchodní dům IKEA Ostrava najdete v areálu AVION Shopping Park. Městskou hromadnou dopravou se k obchodu dostanete buď autobusovou linkou číslo 48 na zastávku Obchodní centrum, nebo 45 na zastávku Shopping park, nebo využijte tramvajovou linku číslo 2, 7 a 13. I tady je k dispozici neplacené parkoviště s nájezdem až ke skladu.

  • Adresa: Rudná 110, 700 30 Ostrava - Zábřeh
  • Otevírací doba: PO - NE 9:00 - 21:00
  • Telefon: +420 234 567 890

IKEA restaurace: Ušetřete s IKEA kartou

Unavilo vás hodinové chození po nábytkovém bludišti? Potom jistě oceníte IKEA restauraci, kde si v klidu posedíte nad obědem či večeří. V nabídce jsou speciální švédská hlavní jídla, dezerty i saláty. Pro klasiky je k dispozici česká kuchyně.

Založte si zdarma na kterékoli pobočce IKEA kartu a získejte zákaznické slevy na některé z produktů. V restauraci navíc při předložení IKEA karty získáte kávu nebo čaj dle svého výběru zdarma.

IKEA kontakt

Máte nějaký dotaz ohledně služeb, restaurace, karty nebo produktů? Kontaktujte obchod přes formulář, který naleznete na internetových stránkách IKEA.cz. Spěchá váš dotaz? Zavolejte na telefonní číslo společnosti IKEA.cz: +420 234 567 890.

★ Zajímavost: Víte, jak se proměňovalo logo IKEA v průběhu historie?

IKEA logo

TIP: Nakupujte nejlevněji! Prohlédněte si akční letáky s nábytkem a nepřehlédněte žádnou slevovou nabídku. Nezapomeňte ani na možnost stát se členeme IKEA family a získat zajímavé slevy na nákupy.

Nejlevnější nábytek? Jedině s cashbackem!Zaregistrujte se a zjistíte, jak nakoupit nábytek až o 5 % levněji..Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

JENA nábytek, 4Home, SCONTO Nábytek, Vemzu, IKEA

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se