O2 tarify aneb Dá se ušetřit?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Co se týče tarifů, patří Česká republika k nejdražším zemím v celé EU. Pokud se ptáte, jak vybrat nejvhodnější tarif a na čem se dá ušetřit, pak jistě víte, že výběrem operátora cesta k využívání mobilních služeb nekončí. Přinášíme vám výběr O2 tarifů, aby se vám nekonečná džungle nabídek zdála přehlednější.

Dávno minula doba, kdy existovaly pouze 2 mobilní tarify. Dnes můžeme vybírat z tak široké nabídky mobilních operátorů, že často zůstáváme pouze u ověřené trojky Vodafone, O2 a T - mobile. Není se čemu divit, kdyby měl člověk srovnávat nabídky všech 100 operátorů, kteří na českém trhu působí, zabralo by mu to pěkně dlouhou dobu.

TIP redakce Tipli

Pokud nechcete O2 tarify a rádi byste si srovnali nabídky mobilních tarifů u jiných operátorů, může vám pomoci například online srovnávač tarifů Tarifomat. Ušetřete ještě víc, využijte náš cashback, vyberte si nejvýhodnější tarif a získejte peněžní odměnu až 200 Kč zpět na účet!

Srovnat tarify

NOVÉ O2 TARIFY - O2 DATA

O2 přišlo s novými tarify O2 Data, které poskytují větší objem dat za lepší cenu. Operátor nyní nabízí zákazníkům o třetinu levnější data. Úskalí začneme nacházet, pokud budeme chtít poslat sms nebo využívat hlasové služby. 1 sms nás vyjde na 1,50 Kč, minuta volání pak na 3,50 Kč.

O2 data

(Zdroj: www.o2.cz)

O2 PRO MLADÉ

O2 pro mladé

Stejně jako Vodafone tarify se O2 snaží cílit také na mladší generaci (do 26 let), proto zatraktivnilo svou nabídku o větší množství dat.

Nejvýhodnější O2 kůl tarif nabízí:

  • 120 min do všech sítí.
  • NEOMEZENÉ volání i sms do O2.
  • 10 GB dat.
  • Spotify Premium na 3 měsíce zdarma.
  • Sleva na telefony až 2 500 Kč.
  • 499 Kč měsíčně.

Pořiďte si k novému tarifu výhodně i nové kryty na mobil z AliExpress!

O2 TARIF VHODNÝ PRO SENIORY

Pokud neholdujete chytrým telefonům a tím padém nevyužijete nabídku datových balíčků, zvažte volání s GO. Na pevné linky a do sítí O2 budete volat za 0 Kč / min.

Oblíbené GO zdarma nabízí:

  • 0 Kč / min na pevnou linku a do všech sítí O2.
  • 4,90 Kč / min do ostatních sítí.
  • SMS 1,90 Kč.
  • Počáteční kredit: 150 Kč.
  • 50 MB zdarma na 30 dní.
O2 senior tarif

TIP: Pokud chcete ušetřit s O2 tarifem GO zdarma, můžete vyzkoušet posílat sms zdarma do všech sítí.

O2 PRO RODINU

O2 pro své klienty připravil také balíčky O2 Spolu. Díky těmto věrnostním balíčkům má rodina možnost využít datové a hlasové služby tak, aby ušetřila co nejvíce a zaplatila co nejméně. Zvýhodněné balíčky však nemusí být jen ve variantách 2 rodiče + 2 děti. Využít je můžete s partnerem jako O2 Spolu pro 2 nebo také jako O2 Spolu pro 3.

O2 pro rodinu

(Zdroj: www.o2.cz)

Související obchody

AliExpress, Tarifomat, Kasa.cz, Mall.cz, vsechnonamobil.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se