Představujeme internetovou lékárnu Pilulka.cz

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Ráno se probudíte a cítíte, že na vás něco leze. Škrábe vás v krku, bolí vás hlava a postavit se na nohy najednou vypadá jako neuskutečnitelná výzva. Naštěstí existuje online lékárna, která vás zachrání – Pilulka.cz!

Pilulka.cz působí na českém trhu od roku 2013. Stojí za ní Martin Kasa, který rovněž založil i e-shop Kasa.cz. Původně fungovala pouze jako internetový obchod, ale dnes můžete navštívit i 68 kamenných Pilulka lékáren rozesetých po celé republice, nebo si zboží vyzvednout na některém z 904 odběrných míst.

Najdete na ní odpověď na všechny své neduhy! Léky a rozličné produkty si můžete objednat z pohodlí domova, kam vám bude objednávka následně doručena.

Jak nakupovat na Pilulka.cz

Pilulka funguje jako každá jiná internetová lékárna, pořídíte na ní obrovský výběr volně prodejných léků, léků proti chřipce, nachlazení i kašli. Nechybí ani nabídka vitamínů, doplňků stravy, čajů, potravin nebo kosmetiky a drogérie.

Zboží můžete najít podle jednotlivých kategorií. Pokud nevíte, v které kategorii hledat, nebo se vám produkty nechce proklikávat, použijte vyhledávací roletku. V ní můžete hledat podle jména konkrétního produktu nebo toho, co vás trápí.

TIPLI TIP: Upřednostňujete návštěvu lékárny, kde se můžete o nákupu léku poradit s lékárníkem? Poradit se můžete i na Pilulce! Využijte odborný tým poradců online, na e-mailu nebo po telefonu. Nebo vyzkoušejte známou lékárnu Dr.Max.

Dvojnásobný cashback na Tipli

V týdnu od 25.9.2017 do nedělní půlnoci 1.10.2017 pro vás připravujeme exkluzivní akci - double cashback na Pilulka.cz.

Zákazníci, kteří v tomto období objednají zboží z Pilulka.cz skrze cashback portál Tipli získají dvojnásobné odměny za svůj nákup.

Doručení zboží a doprava ZDARMA na Pilulka.cz

Veškeré objednávky se na Pilulce snaží odesílat obratem, ne všechno je ale dostupné hned. Každý produkt má uvedenou dostupnost, od které se odvíjí rychlost dodání.

V případě, že využijete službu expresního kurýra, k vám v pracovní dny po Praze zboží dorazí do 60 minut.

Po objednaní čekejte na informační SMS zprávu s číslem zásilky, předpokládaným termínem doručení a cenou dobírky. Platit můžete v hotovosti i kartou.

Za dopravu zboží na Pilulce zaplatíte v závislosti na zvoleném způsobu dopravy. Cena dopravy se pohybuje v rozmezí od 69-79 Kč.

Doprava ZDARMA je mezi uživateli na Pilulce oblíbený benefit. Akce platí pro objednávky nad 299 Kč. Objednejte si své oblíbené produkty a za poštovné nezaplatíte ani korunu. Pro další akce sledujte domovskou stránku Pilulky.cz nebo sekci slev na Tipli.

Mapa odběrných míst Pilulka.cz

Zboží si můžete osobně vyzvednout na jednom z výdejních míst. Pro osobní odběr lze využít širokou síť Zásilkoven (červeně označené) nebo přímo lékárny Pilulka (zeleně označené). Objednávku z Pilulky si můžete také vyzvednout na pobočkách České pošty.

pilulka.cz

Recenze uživatelů Pilulka.cz

Pilulka.cz je více než internetová lékárna. Kromě širokého sortimentů léků a dalších výrobků podporujících zdraví, nabízí Pilulka řadu výhod například bezpečnou a rychlou platbu online, odběrná místa po celé ČR, Pilulka. Klub, nutriční poradentsví zdarma, magazín a spousty dalších výhod.

A jak si na internetovou lékárnu i kamenné prodejny zvykli zákazníci? Přečtěte si pár recenzí na Pilulka.cz.

pilulka

Související obchody

Baťa, Vivantis, Pilulka.cz, Lékárna.cz, Econea, Country Life, BENU Lékárna, Dr. Max, BenQ

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se