Představujeme e-shop EVA.cz + aktuální EVA leták

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada 10. 11. 2021

EVA.cz má vše, co potřebujete na jednom místě. Od domácích spotřebičů, drogerie, přes kancelářské potřeby, až po věci na zahradu a do dílny. Zajímá vás, co všechno EVA nabízí? Odpověď + aktuální EVA leták na tento týden najdete uvnitř článku.

Celé to začalo v roce 2000, kdy společnost Zásobování a.s. začala provozovat eshop EVA.cz Kromě e-shopu také vede kamennou prodejnu EVA.cz. Od té doby zaměstnanci EVA.cz vyřídili přes 1 500 000 objednávek. A není divu, protože jedna z nejvyšších priorit EVA.cz je rychlá expedice.

Seznamte se s eshopem EVA.cz

Internetový obchod EVA.cz prodává elektroniku, bílé zboží, domácí spotřebiče, drogerii, hračky, ale i zboží pro vaši dílnu či zahradu. Tudíž nemusíte běhat po různých obchodech, ale můžete koupit pohodlně vše na jednom místě. Obchod EVA má v České republice i jednu kamennou prodejnu, která sídlí v Mělníku.

Celková plocha skladů je 15 000 m2, to znamená, že většinu zboží v nabídce má EVA.cz ihned k dispozici a vy na něj nebudete muset zbytečně čekat.

Supermarket EVA Mělník - adresa, otevírací doba

Jak už jsme zmínili, nakoupit v obchodě EVA můžete nejen v e-shopu, ale také v kamenné prodejně. Ta se nachází v Mělníku. Jaká je adresa a otevírací doba Eva.cz?

  • Adresa EVA.cz Mělník: Chloumecká 3376, 276 01 Mělník
  • Otevírací doba EVA.cz Mělník: Pondělí-pátek: 8.00 – 19.00, sobota: 9.00 – 15.00, neděle: 13.00 – 19.00
  • Zákaznická linka EVA.cz: 315 646 111

Aktuální leták EVA.cz na tento týden

Internetový obchod EVA.cz vydává pravidelně 2x měsíčně svůj EVA leták. V EVA letáku na vás čeká zlevněné zboží do domácnosti a na zahradu. Všechny platné letáky EVA najdete na Tipli.

TOP 3 nejvyhledávanější produkty na EVA.cz

Zajímá vás, co si lidé nejčastěji objednávají přes eshop EVA.cz? Pokud ano, podívejte se s námi na 3 TOP produkty, které si lidé oblíbili na EVA.cz.

1. Fidget spinner

Hračka roku 2017, fidget spinner je stále v kurzu. Točící se spinner prostě pořád děti přitahuje. A na e-shopu EVA.cz naleznete několik druhů.

eva.cz

Fidget spinner na EVA.cz seženete v několika provedeních. Zleva: Fidget spinner (49 Kč, EVA.cz), Fidget spinner květina (139 Kč, EVA.cz), Fidget spinner kormidlo (199 Kč, EVA.cz)

2. SODASTREAM

Se SODASTREAM si můžete doma připravit domácí limonádu, nebo jen čistou sodovku. V EVA se dají navíc koupit různé příchutě, takže si můžete každý den připravit nápoj s jinou chutí.

eva.cz

Všechny pomůcky k SODASTREAM koupíte na e-shopu EVA.cz. Zleva: SODASTREAM výrobník sody (2 199 Kč, EVA.cz), SODASTREAM příchuť Red Berry (149 Kč, EVA.cz), 3 lahve SODASTREAM 1l (399 Kč, EVA.cz)

3. Kamera do auta

Čím dál tím populárnější kamery do auta pro zaznamenávání jízdy a sporných situací. Každá kamera do auta má ještě navíc nějaké funkce, jako například automatický start, FULL HD záznam, či v případě nárazu se soubor se záznamem uzamkne a nepůjde ho přemazat.

eva.cz

Na EVA.cz seženete i kamery do auta. Zleva: Kamera do auta Lamax Drive C3 (1 090 Kč, EVA.cz, Kamera do auta TrueCam A4 (1 999 Kč, EVA.cz), Kamera do auta NAVITEL R600 (1 990 Kč, EVA.cz)

Nakupujte se slevou!

Každý den pro vás hledáme nejnovější slevy a kupóny na celém českém internetu. Vám by se dnes mohli líbit ty z obchodu EVA. Neotálejte a utíkejte si je prohlídnout.

Prohlédnout si EVA slevy

Související obchody

Zbožomat.cz, ZOOT, Tchibo, Mall.cz, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se