Pořiďte si selfie tyč a zachyťte ty nejlepší okamžiky!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Už vás nudí pořád stejné fotky krajinek a obtěžování cizích lidí, aby vás vyfotili? Nebo prostě jen chcete akční fotky z dovolené, kde bude zachycena celá rodina? Prodlužte si ruku a pořiďte si selfie tyč, díky které vám půjde focení autoportrétů jedna báseň.

Selfie tyč je plastová nebo kovová teleskopická tyč, která vám "prodlouží ruku" - můžete tak fotit z výšky a vyfotit tak daleko větší záběr. Autoportrét (=selfie) vyfotíte úplně jednoduše stisknutím tlačítka na selfie tyči.

SELFIE TYČ BLUETOOTH

Selfie tyč je propojena s mobilem buď kabelem přes konektor v mobilu, nebo díky technologii Bluetooth. Pokud zvolíte párování s mobilem pomocí Bluetooth, máte na výběr 2 varianty - selfie tyč s tlačítkem Bluetooth přímo v tyči anebo externí Bluetooth spoušť. Drobnou nevýhodou zabudovaného tlačítka je, že by tyč neměla přijít do styku s vodou. Nevýhodou u externí samospouště je to, že baterie často nebývají dobíjecí.

Proč si pořídit selfie tyč?

  • Už žádné obtěžování kolemjdoucích a strach o váš mobil. Díky selfie tyči vyfotíte nejen sami sebe, ale celou rodinu či partu přátel.
  • Záležitost pár set korun - selfie tyč koupíte na tržnici i do 100 Kč, otázkou je, jak dlouho vám vydrží. Kvalitní selfie tyč koupíte v řádu několika stovek korun.
  • Jednoduché ovládání - stačí stisknout tlačítko a fotka je na světě.
Selfie tyč

TIP: Pokud si pořídíte selfie tyč s Bluetooth, která nemá integrované tlačítko přímo v tyči, počítejte s nutností pořídit si k bluetooth spínači externí baterie. Pořídíte je například na Okay.cz. Z nákupu dostanete cashback až 3 % zpět!

JAKOU SELFIE TYČ POŘÍDIT?

Selfie tyčí je na trhu nepřeberné množství. Pokud chcete, můžete pořídit selfie tyč levně, například z tržnice, ale budete riskovat poruchovost, nekompabilitu a krátkou výdrž produktu. Nejen z tohoto důvodu vám doporučujeme přidat pár stovek a pořídit si kvalitní selfie tyč, která vám nějakou dobu vydrží. Podívejte se na náš výběr selfie tyčí, které vás nezklamou.

SELFIE TYČ SAMSUNG

Ať už máte Samsung s androidem nebo iOS, teleskopická selfie tyč GoGEN 4 bude to pravé pro vás. Složená tyč se vejde dokonce i do zadní kapsy u kalhot, takže díky rozměrům a lehkému hliníku, ze kterého je tyč vyrobena, se stane ideálním společníkem na cesty. Společně se selfie tyčí obdržíte tripod stojánek se stativovým závitem, koncovku pro upevnění outdoorové kamery a fotoaparátu. Poutko na ruku a protiskluzová rukojeť je samozřejmostí.

Tyč koupíte na Kasa.cz za 699 Kč.

selfie tyč samsung

selfie tyč gopro

SELFIE TYČ GOPRO

Pokud hledáte ideální selfie tyč GoPro, která má kapesní rozměry, začněte uvažovat o selfie tyči SP Gadgets P.O.V. Pole 19". Tato tyč je ideální pro použití s téměř každým modelem Action kamery GoPro. Tento držák oceníte jak při sportovních událostech, tak při běžném použití. Neklouzavá rukojeť, nastavitelné poutko na ruku a karabina, která je součástí balení, je opět velmi praktická kombinace.

GoPro selfie tyč koupíte na Euronics za 977 Kč.

SELFIE TYČ HUAWEI

Tuto selfie tyč Huawei si oblíbíte díky její lehkosti. Váží pouhých 163 g. I rozměry složeného držáku jsou skvělé - tyč po složení měří pouze 18,6 cm, takže ji s přehledem vložíte i do malé kabelky V balení obdržíte nejen selfie tyč, ale i tripod stojánek. Díky úhlu otáčení 360° a neklouzavému povrchu rukojeti pořídíte perfektní fotky v každé situaci.

Selfie tyč Huawei je k dostání na Aliexpress v přepočtu z amerických dolarů za 374 Kč.

selfie tyč huawei

TIP: Oblečte váš mobil do nového kabátu a pořiďte mu stylové a levné kryty na mobilAliExpress! Nakupte přes Tipli a získejte z nákupu cashback až 10 % zpět rovnou na účet!

Ušetřete za kryty na mobil díky Tipli!

Sháníte kryty na mobil, ale nechcete si připlácet několik stovek navíc? Máme pro vás řešení! Objednejte si stylové kryty z AliExpress, zaplaťte polovinu co v českých e-shopech, a my vám navrch vrátíme až 10 % z nákupu zpět!

Nakoupit na AliExpress

Související obchody

AliExpress, Conrad, Euronics, Digital24.cz, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se