Pořiďte si obuv CCC a držte krok s novými trendy!

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Léto je v plném proudu, a vy nevíte, co na sebe? Oživte váš botník o nové boty CCC - nejvýraznějším trendem u obuvi a kabelek se staly nejrůznější motivy květin. Držte krok s nejnovějšími trendy a vyberte si svůj model v CCC obuvi! A z jakých kandidátů pro tuto sezonu můžete vybírat?

Ať už vaše kroky budou směřovat kamkoliv, vykročte do nového dne v botách, které nikdo nepřehlédne! V CCC si zkrátka vybere každý a pro každou příležitost.

Chcete ušetřit?

Než začnete vybírat nové kousky do vašeho botníku, využijte některou z Tipli slev! Pokud chcete na nových botech ušetřit maximum, kombinujte 3,3% cashback na CCC se slevami na Tipli a ušetřete maximální množství peněz!

Nákupem obuvi online můžete ušetřit, pokud využijete cashback od Tipli . Získáte tak ihned část peněz zpět na účet.

Nakoupit v CCC se slevou

V Tipli jsme pro vás připravili několik slev na CCC obuv. Zkombinujte je s cashbackem na CCC eshopu eObuv.cz a za ušetřené peníze si kupte další model bot!

Jaké kousky vybrat v CCC?

V CCC obuvi můžete svoji sbírku bot obohatit o vyjímečné kousky díky nové kolekci jaro/léto 2018, která je inspirována květinovými zahradami.

V hlavní roli květiny

Nejvýraznějším trendem letošní sezony jsou nejrůznější motivy květin - výšivky, potisky, ozdoby... To potěší každou milovnici květin, tak hurá do vybírání!

Lodičky na širším podpatku
Sandálky na podpatku
Sandálky na podpatku
Nakoupit v CCC

Pokud nepreferujete boty na podpatku, protože jsou vám nepohodlné, zkuste tyto na vysokém širším podpatku. Pohodlnost CCC bot zaručena! Nyní se slevou za 1 219 Kč.

Pokud neholdujete podpatkům, ale přesto máte rádi květiny, třeba vám padnou do oka tyto květinové sneakersky . Pořídíte je za 1 284 Kč.

Modrá a zelená je dobrá. Pokud máte tyto barvy rádi stejně jako my, vsaďte na tyto elegantní CCC boty na úzkém podpatku. Pořídíte je za 3 090 Kč

Kožené Lasocki

Pokud sháníte kvalitní boty z přírodní kůže, které jsou nadčasové a nikdy nevyjdou z módy, sáhněte po kolekci Lasocki. Minimalistický styl a kvalitní zpracování CCC obuvi vás bude bavit.

Polobotky
Sandálky na podpatku
Tenisky

Pokud jste stále v pohybu, vyberte si obuv s plochou podrážkou. Jejich pohodlnost oceníte nejen při každodenním nošení. Tyto CCC boty pořídíte za 999 Kč.

Červené sandálky na podpatku nejen že oživí váš outfit, ale díky vysokému podpatku také zeštíhlí každou postavu. Koupíte je za 1 199 Kč.

Pohodlné tenisky Lasocki s metalickou špičkou jsou aktuálním trendem. Tento model, rovněž velmi pohodlný pro každodenní nošení, je dostupný za 899 Kč

Nakoupit v CCC

Espadrilky

Trend letošního léta udávají mimo jiné espadrilky, které zaživají velký comeback! Tyto ikonické, pohodlné boty jsou perfektní model na léto. Plátěné, lehce nazouvatelné boty na podrážce z jutového lana si prostě zamilujete!

Stříbrné espadrilky
Džínové espadrilky
Espadrilky s mašlí

Elegantní stříbrné espadrilky s květinovou ozdobou koupíte za 499 Kč.

Stylové džínové boty CCC pořídíte za krásných 349 Kč.

Khaki espadrilky s mašlí oživí váš šatník. Koupíte je za 399 Kč

Nakoupit v CCC

TIP: Výhodné nákupy vám přináší také CCC klub. Registrujte se a ušetřete až 50 %.

Největší prodejny CCC obuvi

Praha Letňany

  • Adresa: Veselská 663, 199 00 Praha
  • Otevírací doba: PO-NE 9:00 - 21:00
  • Telefon: 286 580 690

Brno Olympia

  • Adresa: U Dálnice 777, 664 42 Brno
  • Otevírací doba: PO-NE 10:00 - 21:00
  • Telefon: 547 233 592

Na Tipli naleznete i další obchody s botami - doporučujeme například obuv Bata

Související obchody

Baťa, ZOOT, Časnaboty.cz, DEICHMANN, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se