Levné letenky? Známe 3 tipy, jak koupit letenky levně

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Chystáte neodkladnou cestu do cizí země? Nebo jen toužíte poznat nová místa a kultury? Jedním z hlavních výdajů vaší cesty bude bezesporu letenka. Najít levné letenky bývá mnohdy oříšek. Přinášíme řešení! Poradíme, jak získat letenky levně ať už jste student, dospělý nebo senior!

Vysoká cena letenky už dávno neurčuje kvalitu. V současné době je možné na trhu získat levné letenky po Evropě u ověřených společností s kvalitním personálem. Předejdete tak nepříjemným situacím a budete mít pocit jistoty.

3 tipy, jak koupit levné letenky

Toužíte procestovat svět, ochutnat národní jídla, poznat místní kultury... ALE při pohledu na ceny letenek vystřídá nadšení zklamený povzdech? Přečtěte si naše tipy, jak pořídit letenky levně.

1) Levné letenky s cashbackem

Veškeré letenky v současné době koupíte online. Nakupování na internetu nahrává do karet cashbacku (peníze zpět z nákupu).

Víte, že některé letecké společnosti jako Expedia.com, Lufthansa, Air Malta nebo Iberia nabízejí cashback? A nejsou v tom zdaleka sami. Cashback nabízí např. i Lastminute.com nebo známý srovnávač letenek Kiwi.com.

A co to znamená? Že pokud si koupíte letenku přes některou službu, která cashback nabízí, získáte dodatečnou slevu, díky které získáte nejlevnější cenu letenky na trhu.

2) Levné letenky - First minute letenky

Pokud víte, které dny budete mít vyhrazeny pro dovolenou, můžete začít s vyhledáváním levných letenek třeba hned! First minute letenky jsou vystaveny s velkým předstihem a jejich cena je značně snížená. Pro získání té nejlevnější letenky stačí jen hledat. Šetřete peníze a nakupujte letenky chytře

3) Levné letenky - Last minute letenky

Potřebujete-li spíše rychlejší jednání, Last minute letenky jsou pro vás tou správnou volbou. Jsou totiž prodávány se slevou, jelikož datum odletu je vždy v blízké době. Dávejte si ale pozor - čekat ale s nákupem letenek na poslední chvíli se nevyplácí.

Vyzkoušejte český srovnávač letenek - Kiwi.com

Přejete-li si vybírat z množství leteckých společností a rádi srovnáváte, využijte online srovnávání prostřednictvím kiwi.com. Kiwi.com vyhodnotí ceny letenek a můžete díky němu levně cestovat po celém světě!

cestování

Záleží zcela na vás, jaký komfort od dovolené očekáváte. Pro vyhledání letenky na Kiwi.com podle přesných kritérií si odpovězte na tyto základní otázky:

  • Cílová destinace
  • Datum odletu a příletu
  • Počet cestujících
  • Přímý let nebo přestup
  • Nadstandardní požadavky (jídlo a nápoje v ceně)

TIP: Důležitým krokem pro získání levné letenky je aktivně vyhledávat a to s dostatečným předstihem. Vyplatí se také nahlédnout do nabídek několika různých leteckých společností. Využít můžete slevových akcí jako je first minute nebo last minute.

Vyhledávání oblíbených destinací - Iberia a Vueling

Vyhledávací a srovnávací služby provozuje také Iberia nebo Vueling. Jednoduše zvolte cíl, datum odletu, ostatní požadavky a pak už jen vyčkejte na výsledek.

Letenky Barcelona

Barcelona je jedním z míst, kam by se měl každý alespoň jedenkrát za život podívat. Barcelonu můžete navštívit během celého roku. Čekají na vás historické památky i krásné písečné pláže. Pro nákup letenek vyzkoušejte český vyhledávač kiwi.com.

Letenky Londýn

Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska má oproti ostatním evropským městům jednu výhodu a sice, že vstup do řady galerií, muzeí a dalších míst je zcela zdarma. Londýn si tak užijete i s malým kapesným.

TIP: Nechce se vám běhat po finančních institucích a stresovat se, že nic nestíháte? A co takhle sjednat cestovní pojištění online?

Levné letenky od Air Malta

Srovnání cen vás často zavede na konkrétní stránky leteckých společností. Nebo tak můžete učinit ihned. Pokud si přejete strávit dovolenou v okolí Středozemního moře, nenechte si ujít letenky společnosti Air Malta a vyražte za novými zážitky.

Jak ušetřit na luxusní dovolené

Ze zakoupených letenek, ubytování a dalších služeb můžete získat peníze zpět na svůj účet. Jak? Jednoduše - nakupujte s cashbackem od Tipli. Na každém internetovém nákupu (nejen dovolené) tak můžete ušetřit spoustu peněz.

Jak funguje cashback

Související obchody

Booking, Kiwi.com, Iberia, Vueling, Air Malta

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se