Podívejte se na nové filmy v Cinema City Pardubice

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Široké plátno, nové efekty a působivá hudba vtáhnou do příběhu každého diváka. Přijďte se podívat na nový film do Cinema City Pardubice. Nečekejte na to, až se film dostane do televize. Vyrazte do kina! Užijte si nezapomenutelný zážitek, kterému se domácí filmový večer zdaleka nemůže rovnat.

Chcete se bát u thrilleru nebo se raději zasmát u komedie? V Cinema City Pardubice najdete všechny filmové žánry. Multikino nabízí mnoho možností, díky kterým si užijete horké filmové novinky.

Stačí se jen pohodlně usadit v Cinema City do měkkého křesla, nabírat hrsti popcornu a nechat se vtáhnout do děje filmu, který se právě promítá.

TIP: Užijte si dlouho očekávanou premiéru filmu v komfortu multikina a nezapomeňte si lístky rezervovat předem.

Cinema City má i další pobočky multikin: Praha (osm poboček), Brno (dvě pobočky), Ústí nad Labem, Plzeň, Liberec a poslední Cinema City Ostrava. Vyrazte do nejbližšího multikina na filmovou novinku ještě dnes!

Cinema City Pardubice

Multikino se nachází v nákupním centru Palác Pardubice, ke kterému je snadná dostupnost autem i městskou hromadnou dopravou. Kino disponuje osmi promítacími sály, které jsou plně klimatizované. Příjemně polstrované sedačky s vysokou opěrkou hlavy zaručují divákům komfort po celou dobu filmu.

Na plátno se promítá jen ostrý a jasný obraz díky belgické projekční technice. Důležitá je ale i hudba, která dokresluje veškerý děj. Zaposlouchejte se do křišťálově čistého a vyváženého zvuku.

cinema city

Než vyrazíte do kina, ujistěte se, jaká je Cinema City otevírací doba. Sledujte program kina a nepromeškejte zajímavý film.

Vstupenky do Cinema City

Do kina je možné udělat rezervaci buď online na Cinemacity.cz nebo telefonicky. Za dobrý zážitek z multikina se vyplatí trochu připlatit, ale s Tipli lze pár korun z ceny lístku ušetřit. Vstupné na 2D film pro dospělého diváka vyjde na 174 Kč. Vezměte do kina celou rodinu. Užijte si společně strávený čas a ještě ušetřete na rodinném vstupném. Pro milovníky 3D filmu stojí vstupné 214 Kč. Za úchvatné 3D efekty, díky kterým máte oblíbené hrdiny skoro na dosah ruky, se tato cena vyplatí.

Skoro nikdo nemá pondělky rád, ale co kdyby se mohlo jít po práci nebo po škole do kina za zvýhodněnou cenu? V Cinema City Pardubice to jde! A hned bude začátek týdne příjemnější.

Tip: Máte rádi komiksy? Zajděte na Marvel filmy ve 3D. Grafické zpracování a nekonečné množství efektů unese do komiksu každého. Marvel je absolutní špička filmového průmyslu a po světě si získal už miliony fanoušků. Pokud jste mezi nimi, vyrazte do kina v tričku s oblíbeným hrdinou. Nápadité Marvel oblečení seženete s potisky snad všech komiksových postav.

Cinema City bar

Při vstupu se rozhodně nezapomeňte zastavit na kino baru. Ke správnému filmu vždy patří popcorn. A k tomu navíc kelímek vychlazené Pepsi. Pro mlsné jazýčky jsou v menu připraveny i teplé křupavé oříšky v paprikové krustě.

Za zážitky s cashbackem

Nebaví vás filmové večery? Jste spíš akční typ? Vyzkoušejte nové zážitky s Tipli a ušetřete s pomocí cashbacku – určité procento z nákupu dostanete zpět.

  • Adrop – Proleťte se v opravdové stíhačce nebo absolvujte kurz potápění.
  • Allegria – Zajděte do luxusní restaurace nebo si užijte masáž.
  • Sleva dne – Cestujte levně po Česku a objevujte krásu naší země.
  • StubHub – Zpestřete si večer a kupte si lístky na koncert nebo sportovní utkání.

Související obchody

AliExpress, Allegria - Firma na zážitky, Shot Dead In The Head, EMP shop, Imago.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se