Plníme sny o létání, nejen o Vánocích

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Snad každý někdy snil o tom, že létá nad krajinou jako pták a po probuzení přišlo lehké zklamání, že už to nefunguje. Ve světě Adropu tohle neplatí. V simulátoru volného pádu se může každý proletět a vyzkoušet si euforii volného pádu.

Pomalu už si lámete hlavu s tím, co darovat svým blízkým k Vánocům? Hmotné dárky jako různé sošky, sněžítka nebo měkké dárky už jsou out. Letos letí zážitky. S námi můžete létat i vy.

Vyzkoušejte simulátor volného pádu

Pokud máte ve svém okolí někoho, koho láká létání nebo skydiving, ale na samotný seskok nemá prozatím dostatek odvahy, tohle je ten pravý dárek! A vlastně pokud jste tím někým vy, proč neobdarovat sebe.


Simulátor volného pádu v Praze v Letňanech je unikátní větrný tunel kuželovitého tvaru, ve kterém proudí vzduch směrem vzhůru rychlostí 170-300 kilometrů v hodině. A to už je pořádný hukot.

Jak zážitek probíhá?

Před samotným létáním se každý letec oblékne do speciální kombinézy s úchyty, které později při letu slouží zkušenému instruktorovi ke snadnější manipulaci. Na řadu přichází instruktáž a zkouška správné letové pozice. A pak už se jde na to! Hladina endorfinů a adrenalinu bude tak vysoká, že se budete nevědomky usmívat ještě další dva dny.

Jestli sháníte nezapomenutelný dárek nebo adrenalinovou zábavu pro sebe, někoho blízkého nebo pro skupinu až 20 lidí, tak létání ve větrném tunelu je ta správná volba! Navíc pokud si zážitek pořídíte s Tipli.cz, získáte peníze zpět na svůj účet.

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Adrop.cz, SlevaDne, Klido.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se