Plavky, sluneční brýle, žabky... Připravte se na léto s AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

"Honéém... plavky, lehátko, žabky a sluneční brýle!" Tohle všechno přeci budete potřebovat na léto, a tak jsme si pro vás připravili nový článek, jak vše potřebné najít a koupit opravdu levně na AliExpress.com. A samozřejmě s dopravou zdarma.

Letní sezóna se už nebezpečně blíží, a tak jsme si pro vás v Tipli připravili must have list pěti produktů z AliExpress.com, jež nesmějí chybět v létě u vody… a navíc všechny s dopravou zdarma akorát do léta! Pojďme se teď na ně společně podívat.

Jestli ještě přesně nevíte, jak nakupovat online, mohl by vám pomoci náš podrobný návod jak nakupovat na AliExpress. Díky němu se lze vyhnout jakýmkoli nesnázím či problémům při nakupování online od registrace až po feedback.

Plavky

  • Cena: 6.94 – 7.89 $ / 151 - 172 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Brazilské sexy jednobarevné bikiny sluší opravdu každé postavě. Tento jednoduchý ale zárověň odvažný střih se hodí do bazénu i k moři. Spodní díl plavek je střižen do známého brazilského tvaru s tenkým gumičkovým zakončením v bocích. Vrchní vykrojované vystužené trojúhelníky společně se špagetovámi ramínky a háčkem na zapání v zadní části vytváří hluboký výstřih ale i pohodlný dojem. Dostupné jsou ve velikostech S, M, L a barvách - růžová, bílá, černá, šedá, červená, rudá, zelená, oranžová a žlutá.

Jestli hledáte plavky spíše na pořádné vyblbnutí ve vodě – mrkněte se na sportovní plavky z Astratex v našem článku.

plavky

Jednobarevné brazilské bikiny z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Celkem 816 v zásadě pozitivních komentářů s převahou pěti hvězdiček, potvrzují kvalitu materiálu, poměrně rychlé dodání, přesný střih a barvu plavek. Přesvědčit se můžete u více jak 100 realných fotografií samotných nakupujících. Ostřílený obchodník s ročním působením na AliExpress má již přes 700 sledujících.

Zobrazit na AliExpress »

Slunečník

slunečník

Krajkovaný slunečník z AliExpress.com.

  • Cena: 17.09 $ / 372 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 20 – 31 dní

Menší krajkový slunečník v barvách bílé či ivory vám zpříjemní každý letní pobyt u vody. Váží necelých čtvrt kilo a jeho průměr je asi 70 centimetrů. Díky příjemnému materiálu (bavlně) a krajkovému designu budete na pláži nezapomenutelná, ale hlavně vás ochrání před přímými slunečními paprsky.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Skoro samé pozitivní komentáře má prodávající se třemi lety online obchodování na AliExpress a více jak 700 fanoušky i u tohoto paraplete – celkem ze 41 kupujících jich 38 zakliklo plný počet hvězdiček. Zákazníci si pochvalují rychlé dodání, kvalitu materiálu, velikost a v neposlední řadě i úžasné provedení.

Zobrazit na AliExpress »

Sluneční brýle

  • Cena: 7.99 – 10.99 $ / 174 - 239 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Polarizované unisex kvalitní sluneční brýle s elegantním designem si zkrátka zamilujete. Prodejce udává celkovou šířku okolo 138 mm, délku 139 mm, váhu asi 20 gramů a záruku kvalitního polarizovaného skla. Italskou značku si tak můžete pořídit levně a z pohodlí domova. Vybírat můžete z 6 barevných možností – existují nejenom různě zbarvená skla, ale také exotické obroučky.

sluneční brýle

Kvalitní sluneční brýle z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Skoro plným počtem hvězdiček zhodnotilo tyto slunečná brýle zatím 250 kupujících. Zhruba 33 reálných fotek máte plně k dispozici a odpovídají zobrazovanému produktu. Komentáře nakupujících jsou plné chvály díky rychlému dodání, kvalitnímu materiálu, odolnosti a velkému výběru barevných kombinací, které potvrzují kvality značkového prodejce s ročním působením na AliExress a skoro 500 sledujícími fanoušky.

Zobrazit na AliExpress »

Žabky

žabky

Pohodlné letní žabky z AliExpress.com.

  • Cena: 4.49 $ / 98 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Komfortní roztomilé žabky na nízkém podpatku (1‒3 cm) budou jistě ozdobou letního outfitu. Příjemný materiál – satén vám umožní pohodlně absolvovat i delší cesty k bazénu nebo k moři. Výrobce nabízí spousty barevných variací – různé kombinace černé a béžové, dále pak i červené, hnědé, modré, zelené a bílé. Dostupné jsou od velikostí 36 až po velikost 42.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem 32 pozitivních komentářu se zatím 6 realnými fotkami, jež si chválí hlavně rychlé dodání, pohodnost, kvalitu a dostupnost ve více velikostech. A aby taky ne – tento online prodejce působí na Aliexpress.com již více než dva roky.

Zobrazit na AliExpress »

Lehátko

lehátko

Unikátní lehátko z AliExpress.

  • Cena: 10.09 – 18.99 $ / 220 - 413 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 – 30 dní

Jedinečné nafukovací lehátko, které se bude hodit nejen na léto, ale taky domů na zahradu, do pokoje, do parku nebo prostě na jakýkoli relax během dne. Vyrábí se v několika barevných kombinací - černá, tmavě či světle modrá i růžová, fialová, zelená, červená, oranžová a žlutá. Prodejce nabízí i novinku ve tvaru polštáře s dvojbarevnými kombinacemi - černá s modrou, zelenou, růžovou nebo žlutou.

Kompaktnost a originalita tohoto produktu spočívá v tom, že se jednoduše vyndá třeba z kabelky a nafoukne pomocí vzduchu. Na podrobnější návod, jak si lehátko připravit, se můžete podívat v instruktážním videu níže.

Jak nafouknout lehátko

Zdroj: YouTube/Adam Gundacker

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Toto šikovné lehátko zhodnotilo svými feedbacky prozatím více jak 122 v celku spokojených zákazníků, kteří se chválí hlavně poměrně rychlé dodání, kvalitu materiálu, barevné kombinace a celkově jedinečnost tohoto nafukovacího lehátka. Jediný problém je dle nakupujících vyšší cena produktu. Na prodejce se spousty dalších vymožeností, slev a akcí na AliExpress se můžete zcela spolehnout.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, Čedok, Bonprix, eBay.com, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se