Platíte za dopravu? Teď nemusíte!

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Poplatky za dopravu při každém nákupu online? Pěkná otrava. Pokud rádi a často nakupujete na Mall, zbystřete. Na začátek jara si pro vás totiž připravili neobvyklý dárek v podobě dopravy zdarma na celý měsíc!

Nakupování online je radost - jen kdyby člověk nemusel vždy k ceně nákupu připočítat poplatek za dopravu. Mall.cz se rozhodl to změnit a svým zákazníkům nabízí dopravu zdarma na celý měsíc!

V březnu dopravu z MALL(u) platit nebudu!

Platíte za dopravu? Teď nemusíte! 4

Říkáte si, že to zní až moc dobře? Souhlasíme, ale přesto je to tak. Nebojte se žádných triků, je to úplně jednoduché. Opravdu. Nakupte v internetovém obchodu Mall.cz a dopravu dostanete automaticky zdarma na celý březen.

JAK získám dopravu zdarma? Stačí provést objednávku do 28. února a doprava zdarma je vaše. :-)

KDY mohu uplatnit dopravu zdarma? To je na tom to nejlepší - po celý březen!

JAK uplatním dopravu zdarma? Mall.cz vám ji automaticky nabídne během každé březnové objednávky ve 3. kroku košíku.

Nezáleží, kolikrát a co si v březnu nakoupíte – Mall.cz vám každou objednávku doručí zcela zdarma. Jediné, co musíte udělat, je pokaždé objednat přes stejný uživatelský účet na Mall.cz.

Nejmodernější elektronika

Platíte za dopravu? Teď nemusíte! 1

Slouží vám počítač tak, jak má? Ukazuje vaše stará televize tak zrnitý obraz, že nerozpoznáte tváře herců? Nebo jste pod stromečkem nenašli telefon, který by vám vyhovoval? Teď máte možnost vše napravit. Mall vám nabízí nepřeberné množství nejrůznější elektroniky od počítačů přes televizory až po mobilní telefony. Dopřejte si nejnovější technologie až po Smart TV či 4K televize.

Nakoupit na Mall.cz

Starost o domácnost je radost

Platíte za dopravu? Teď nemusíte! 2

Taháte se po bytě se starým těžkým vysavačem? Přestaňte se trápit a pořiďte si nový. A když už jste u obnovy domácnosti, zahoďte starou žehličku, která vám ničí oblíbené oblečení. A co se za každý náročný den odměnit lahodným ovocným smoothiem? Vybavte si domov tak, abyste si ušetřili práci na každém kroku a užívali si nekonečnou pohodu. E-shop Mall.cz ví, co vám doporučit, abyste se doma cítili pohodlně.

Nakoupit na Mall.cz

Dopřejte si péči, jakou si zasloužíte

Platíte za dopravu? Teď nemusíte! 3

Udělejte si na sebe čas, ať se sami sobě líbíte v každé výloze. Vždyť péče o vlastní krásu je tak snadná, když máte ty správné pomocníky – třeba praktickou kulmu na vlasy nebo příjemný fén. Žádné ranní trápení hodinu před odchodem do práce a do školy. S příslušenstvím z Mall budete k světu jako lusknutím prstů.

Nakoupit na Mall.cz

Nakupujete rádi na Mall.cz? Tak to si březen s dopravou zdarma užijete – už víte, co si koupíte? :-)

Související obchody

Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se