Platby Twisto ‒ karta, recenze + bonus 300 Kč

Tipy k nákupuFinance 25. 10. 2022

Účet u Twista nabízí zajímavé výhody, které vám ušetří peníze. Mezi výhody této služby patří zejména zjednodušené placení faktur nebo třeba možnost snadného rozdělení platby za společný oběd mezi více lidí. Zákazníci pak velmi oceňují možnost zaplatit až poté, co si zboží doma prohlédnou či vyzkouší.

Výhodná služba Twisto

Velké množství lidí doposud o službě Twisto ani neslyšelo, a proto netuší, jak funguje. Naštěstí ale není pozdě na to, nastudovat si více informací a případně Twisto začít používat. Twisto šetří peníze i čas s odloženou platbou. Jednoduše si tedy můžete nakoupit v jakémkoliv e-shopu, zaplatit pomocí platební metody Twisto Pay a poté už jen čekat na to, až vám zboží přijde. Od této chvíle máte 30 dní na to, abyste si zboží vyzkoušeli a rozhodli se, zda si jej necháte. Pokud byste objednávku vraceli, nic neplatíte.

Obrázek

Tarify, které Twisto nabízí

Twisto nabízí uživatelům celkem 3 tarify. Dobrou zprávou je to, že 1 je zcela zdarma a další 2 přináší mnohem více výhod, ale uživatel za tyto tarify musí zaplatit. Každý uživatel však může mít pouze 1 vlastní účet a nesmí jej sdílet s ostatními. Twistem můžete platit všude, kde nabízí platbu platební kartou.

Bezplatný tarif "Online"

Pokud si nechcete za Twisto platit, ale i tak byste jej rádi využívali, tak můžete. Bezplatný tarif je pojmenován "Online" a uživatelé získají tyto výhody:

  • Twisto aplikace
  • online platby virtuální kartou Twisto (najdete v aplikaci)
  • odložená platba Twisto Pay
  • odložení splatnosti o 1 měsíc
  • slevy, cashback a jiné výhody
  • placení faktur a složenek fotkou - Twisto Snap
  • rozložení plateb do 3 až 12 měsíců (Twisto splátky)
  • nákup na třetiny

Placené tarify "Standard" a "Premium"

Twisto také nabízí placené účty „Standard“ a „Premium“ za poplatek 49 Kč a 99 Kč, s tím, že první tři měsíce jsou obě služby zdarma. Součástí nabídky obou tarifů je Twisto karta, což je v podstatě běžná bezkontaktní karta Mastercard. Pokud máte s firmami jako je Twisto zkušenosti, určitě vás nepřekvapí, že nabízí možnost platby pomocí Apple Pay. Další specialitou pro předplatitele je funkce Split. Ta umožňuje rozdělit se o útratu s několika dalšími uživateli Twisto. Po večeři s kamarády tedy můžete tímto pohodlným způsobem rozeslat účet, který vaši přátelé musí do sedmi dnů uhradit (v opačném případě se vám peníze normálně strhnou z konta).

Nejvyšší tarif Premium nabízí svým uživatelům ještě další dvě extra výhody. Ty se hodí hlavně cestovatelům nebo lidem, kteří nakupují na zahraničních e-shopech. Při platbě v zahraniční měně získáte výhodný převodní kurz. A pokud se rozhodnete do zahraničí vycestovat, jistě uvítáte možnost si s Twistem zajistit cestovní pojištění.

Obrázek

Funkce Twisto Snap

Funkce Twisto Snap je jakousi chytrou vychytávkou, skrze kterou můžete pohodlně platit složenky nebo faktury. Stačí daný doklad vyfotit mobilem nebo ho odeslat e-mailem. Twisto za vás peníze uhradí a strhne vám je později z účtu, aniž byste se vy sami museli o cokoliv starat.

Jak funguje Twisto 

Abyste mohli využívat výhody Twista, je potřeba si založit účet Twisto. To můžete udělat 2 způsoby. Tím prvním je stažení aplikace, kde se rovnou můžete i zaregistrovat. Druhým způsobem je registrace na webu. Jakmile bude váš účet schválen, dostanete zdarma finanční limit na měsíc. Do tohoto limitu můžete celý měsíc nakupovat a veškeré provedené platby uvidíte v přehledné aplikaci nebo na webu po přihlášení k vašemu účtu.

První den následujícího měsíce vám přijde do e-mailu spojeného s Twisto účtem vyúčtování a všechny vaše nákupy tak zaplatíte najednou. Na zaplacení tohoto vyúčtování máte 14 dní a pokud by vám tato doba nevyhovovala nebo byste potřebovali více času, můžete za poplatek požádat o prodloužení splatnosti.

Související obchody

mBank, Zonky, Česká spořitelna, ČSOB

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se