Penny karta plná výhod: Jak ji získat a kolik ušetříte

Tipy k nákupuJídlo  |  Potraviny  |  BIO produkty  |  Hobby a zábava  |  Akční nabídky a výprodeje  |  Věrnostní programy  |  Nakupování 16. 4. 2022

Máte velkou rodinu a nákupy potravin jsou pro vás velkým zásahem do vašich financí? Nakupujte levně v Penny Market a využijte jedinečných výhod, které vám přináší nová Penny karta. Čtěte dál a zjistěte jaké slevy a další bonusy vám nákup s touto kartou přinese!

Nakupujte hezky česky, navíc za skvělé ceny! V Penny je pro vás připraven zákaznický program Penny karta, který přináší spoustu nových benefitů pro věrné zákazníky. Abyste mohli čerpat všechny bonusy, stačí si jen zajistit věrnostní kartu. Ta s sebou přináší řadu výhod jako například nákup zboží levnější o desítky procent.

Nová Penny karta: Peněženka skáče radostí!

Potěšte svou peněženku a využijte slevy pro věrné zákazníky. Nová karta z Penny je součástí zákaznického programu a nahradila původní věrnostní karty, jejichž platnost skončila 25. června 2018. S Penny kartou přichází i další výhody! Kartu si můžete sjednat přímo na prodejně nebo online z pohodlí domova.

Jak věrnostní kartu získat?

  1. Nejjednodušší cestou k získání Penny karty je online registrace. Tu vyplníte jednoduše z pohodlí domova na pennykarta.cz. Sami si vyberete, jestli si necháte novou kartu doručit poštou domů, nebo si ji chcete nahrát do Penny aplikace v mobilu.
  2. Kartu si můžete vyzvednout také ve vašem Penny, stačí na pokladně odevzdat vyplněný registrační formulář.

Proč mít v peněžence kartu z Penny?

Body zatím na Penny kartě nesbíráte, v rámci zákaznického programu však získáváte celou řadu jiných výhod:

  • i nadále nakupujete vaše oblíbené produkty za nižší ceny
  • nově se můžete těšit na speciální věrnostní akce
  • Penny pro vás připravuje i další soutěže o mnoho zajímavých cen

Akční nabídky zboží se v letácích každý týden mění. Proto jsme pro vás vybrali příklad toho nejlepšího zboží, které v Penny uvidíte v akci nejčastěji a které koupíte díky své Penny kartě až o polovinu levněji.

 
Cena bez karty
Cena s Penny kartou
 Vejce čerstvá 30 ks
Cena bez karty89,90 Kč
Cena s Penny kartou59,80 Kč
 Máslo 250 g
Cena bez karty39,90 Kč
Cena s Penny kartou24,90 Kč
 Pizza Ristorante
Cena bez karty74,90 Kč
Cena s Penny kartou39,80 Kč
 Jägermeister 0,7 l
Cena bez karty449 Kč
Cena s Penny kartou239,90 Kč
 Hranolky do trouby 1 kg
Cena bez karty29,90 Kč
Cena s Penny kartou19,90 Kč
Další akce s Penny kartou »

A jak výhody karty uplatnit? Jednoduše kartu předložte při placení ve vašem Penny a užijte si nákup za nižší ceny. Stávající výhody zůstávají a budou doplněny o nové, ještě lepší. Nabídku akčního zboží, které máte s Penny kartou s ještě větší slevou, najdete každý týden v akčním Penny letáku. Na ten papírový se můžete vykašlat, protože na Tipli najdete všechny platné letáky online.





Penny karta

Digitální nebo plastová Penny karta?

Penny vám dává na výběr mezi plastovou a digitální věrnostní kartou. Není však možné mít plastovou Penny kartu a elektronickou se stejným číslem. Digitální kartu v aplikaci Penny lze zřídit jediným způsobem – a to novou online registrací na webu pennykarta.cz, kdy jako způsob doručení zaškrtnete „Digitální karta“.

Po potvrzení prvního verifikačního emailu vám přijde druhý email s kódem, který je potřeba zadat do aplikace Penny, čímž se vám digitální karta do aplikace nahraje a okamžitě zaktivní.

Jaké jsou problémy s digitální kartou?

Máte nový telefon a vaše digitální karta se po vložení původního kódu nenahrála? To je bohužel jeden ze zatím nevyřešených problémů digitální Penny karty.

V současné době je digitální karta navázána na danou aplikaci ve vašem mobilu. Při přechodu na nový mobil nebo při restartu do továrního nastavení je tak digitální karta ztracena. V takovém případě musíte starou registraci zrušit a udělat registraci novou.

Co dělat při ztrátě karty?

Ztratili jste svou kartu z Penny a chcete novou? Napište na adresu pennykarta@penny.cz vaše registrační údaje a pokud jste si ho zaznamenali, tak i číslo ztracené Penny karty. Obchod dohledá vaši registraci a pošle kartu novou. Ta stará bude z databáze po čase smazána.

Penny i ve vašem telefonu

Vše, co potřebujete k nakupování, máte nyní na dosah konečků prstů díky jedinečné mobilní aplikaci! Co všechno vám Penny aplikace nabízí?

  • nově můžete mít vaši Penny kartu i v mobilu
  • speciální nabídky týdne
  • možnost virtuálního listování v aktuálním letáku
  • jednoduše ovladatelný nákupní seznam
  • novinky, promoakce a další informace
  • mapu prodejen Penny i s navigací
Penny karta

TIP: Prohlédněte si aktuální Penny leták a zjistěte, jaké potraviny koupíte tento týden se slevou.

Hrajte s Penny o spoustu skvělých výher

Kromě využití aplikace Penny se můžete přes svůj chytrý telefon účastnit také Penny hry, ve které máte možnost vyhrát některé z produktů. Díky věrnostní kartě hrajete navíc o poukázky na nákup v Penny Market v různých hodnotách. Minulá Penny hra probíhala před Vánoci 2018. A určitě nebyla poslední.

Soutěžte s Penny: Plyšáci čekají!

Sbírejte body za nákupy v Penny a získejte kuchyňské potřeby, plyšáky a jiné dárky se slevou. Penny Market pořádá do roka hned několik soutěží s různou délkou trvání. Podle velikosti nákupu dostanete určité množství bodů, které pak můžete vyměnit za slevu například na roztomilé Penny plyšáky, příbory, nádobí, zavařovací sklenice nebo textilní tašky od známých osobností. A s Penny kartou jsou pro vás tyto slevy ještě větší.

Aktuální Penny soutěž: Získejte textilní tašky od známých osobností

Už jste zaregistrovali nový věrnostní program? 100 % designu, 0 % plastů - to je speciální edice textilních tašek Penny, jejichž používáním můžeme společně udělat malý krok k omezení spotřeby jednorázových plastů. Pořiďte si za nákupy tašky z této limitované edice, které navrhly známé české osobnosti jako Ivana a Karel Gottovi, Monika a Leoš Marešovi, Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk, umělecké trio 3v1 nebo hudební kapela Lucie.

Penny karta

Za každých 200 Kč ze svého nákupu dostanete jeden bod na svou sběratelskou kartičku. Tu získáte na pokladnách Penny nebo ji najdete také online na stránkách obchody Penny. Po nasbírání pěti bodů si pak vyberete limitovanou tašku, která bude vaše za symbolickou cenu 29,90 Kč. Speciální edice textilních tašek od známých osobností je k dispozici ve všech prodejnách Penny od 7. 1. do 30. 1. 2019.

Aktuální akční letáky online na Tipli!

Chcete mít přehled o všech aktuálních akcích nejen v Penny? Díky Tipli se už nemusíte probírat hromadou papírových letáků. U nás totiž najdete všechny akční letáky online na jednom místě!

Aktuální letáky »

Související obchody

PENNY

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se