Pánové, připravte se na prvního máje!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Pro ty, kdo Valentýna neuznávají kvůli jeho americkému původu, nastal čas lásky teprve teď. Tradičně český první máj je už za pár dní tady. Pánové, jak se na něj chystáte?

Na první máj není radno zapomenout. Vaše dáma jistě sní o tom, že ji vezmete pod rozkvetlý strom a políbíte, aby neuschla. Jak se na ryze český svátek zamilovaných náležitě přichystat?

Slušivý outfit

Pánové, připravte se na prvního máje! 1

Zíráte do skříně a nevíte, co na sebe? V tom případě se podívejte na ZOOT a poohlédněte se po nějakém oblečení na rande. Najdete zde spoustu kousků, v nichž se budete cítit pohodlně, a zároveň se své dámě zalíbíte.

Koupit outfit na ZOOT

Kolínská

Pánové, připravte se na prvního máje! 2

Pro spoustu žen je příjemná vůně důležitá, vsaďte tedy na správný pánský parfém a vhodnou kolínskou. Vězte, že stačí jen troška, aby se vaší milé podlomila kolena.

Tipli TIP: Notinodo 30. 4. vyprodává populární značky parfémů – ušetříte až 75 % oproti běžným cenám.

Koupit parfém na Notino

Květiny

Pánové, připravte se na prvního máje! 3

Pokud chcete svou milou překvapit hned z rána, nechte jí poslat květiny. Na Florea máte na výběr obrovské pugéty i nápadité kytice. Stačí jen vybrat tu, kterou správně vyjádříte své city - rudou růž pro lásku, bílou lilii pro nevinnost nebo červený tulipán pro vyznání se?

Koupit květiny na Florea

Dáreček pro ni

Pánové, připravte se na prvního máje! 4

První máj je zároveň krásná příležitost své milé dát nějaký osobní dárek. Nic vás nenapadá? Poradíme to nejlepší, co koupit na prvního máje a přitom se vejít do pár stovek. Svou lásku znáte nejlépe vy, čím jí uděláte radost? Romantickou knížkou, módním doplňkem nebo parfémem? Podobně jako Valentýn je i první máj svátkem zamilovaných, proto se jím můžete inspirovat. Kde seženete dárky do 500 Kč?

Tipli TIP: Nakupte na Mall.cz nad 1000 Kč a máte dopravu zdarma.

Koupit dárek na Mall.cz

Kam utéct na prvního máje?

Pánové, připravte se na prvního máje! 5

Vhodná chvíle udělat si na sebe čas někde daleko od všech starostí. Vezměte svou lásku přes Slevoking na několikadenní romantický zájezd a užijte si přítomnost jeden druhého. Naložíte se do vířivky, nebo se zachumláte do jedné deky u krbu v osamocené horské chatě?

Koupit zájezd na Slevoking

Už víte, jak se svou láskou strávíte první máj? Vezmete ji do rozkvetlého parku, nebo se ráno vytratíte z postele, abyste ustřihli třešňovou větvičku a políbili ji ještě rozespalou v peřinách?

Související obchody

Florea, ZOOT, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se