Oslavte 1. máj nevšedním zážitkem pro oba

Tipy k nákupuWellness pobyty 10. 11. 2021

Ještě nevíte, co budete dělat se svou druhou polovičkou na 1. máje? Procházku na Petřín letos zamítněte a užijte si svátek zamilovaných jinak. Nic vás nenapadá? My máme nápadů hned několik a přinášíme vám originální tipy, jak oslavit 1. máj!

Jak pravil klasik Karel Hynek Mácha: „Máj je lásky čas.“ Proto bychom neměli zapomínat na své protějšky a pořádně si užít pobyt ve dvou přesně podle vašich představ. Každý pár si tu svou romantiku představuje jinak. A jak si ji představujete vy?

Co podniknout na 1. máje?

Jít na Petřín a dát si pusu pod rozkvetlou třešní je opravdu klasika všech klasik. Oslavte svátek zamilovaných letos originálně a užijte si, že trávíte čas jenom spolu. Nemáte žádný nápad, jak svátek oslavit jinak? Přicházíme s tipy, co dělat na 1. máje.

Relax ve dvou? Jeďte na wellness pobyt

Za odpočinkem nemusíte jezdit nikam daleko. Wellness pobyty nabízí spoustu hotelů v Čechách, navíc s krásnou přírodou. Mimo bazénu a sauny si tak společně můžete vychutnat i procházky po okolí, cykloturistiku, lezení po skalách nebo prozkoumání jeskyně. Příjemným překvapením jistě bude také pestrý výběr masáží. Mimo klasických a sportovních můžete vyzkoušet např. kouzlo párové tantrické masáže. Samozřejmě nesmí chybět romantická večeře.

wellness pobyt

Wellness pobyt je v tomto období vítaným zpestřením pro páry.

Kde koupit nejlevněji wellness pobyt?

  • Pepa.cz - váš známý přes slevy, Pepa, poradí s výběrem toho správného wellness pobytu, zájezdu i zboží. Na Pepu se můžete spolehnout.
  • Hyperslevy - slevový portál nabízí velký výběr zájezdů a dovolených, wellness pobytů, gastronomických zážitků, nejrůznějšího zboží, kosmetiky či fitness služeb.
  • Slevoking - Slevoking je největší slevový portál zaměřený na cestování a najdete na něm pouze ověřené wellness pobyty za výhodné ceny.

Adrenalinové zážitky posilují pevnost vztahu

Každý si pod pojmem romantika představujeme něco jiného. Pokud víte, že se váš milovaný protějšek k něčemu odhodlává, ale zároveň po tom hodně touží, svátek zamilovaných je tím nejlepším okamžikem na zážitky.

Můžete společně vyřešit únikovou hru, závodit na motokárách nebo zkusit zdolat skálu. Zajímavý zážitek je také prozkoumat podzemí nebo strávit den jako ošetřovatelé v ZOO. Tento plán můžete ještě vylepšit - ženy jistě potěší kytice z oblíbeného květinářství, nebo noc na zámku se snídaní do postele. Skvělou odměnou pro muže bude např. ochutnávka pivních speciálů.

Šperky z lásky v sobě nesou trvalou vzpomínku

Chcete-li svůj prvomájový den dovést k dokonalosti, neměl by chybět malý dárek. Inspirací vám může být náramek Pandora.

Bez ohledu na to, jestli jste spolu pár měsíců nebo řadu let, dárek v podobě šperku ženu ohromně potěší. Znáte snad nějakou, která by ze šperku neměla radost?

vivantis šperk
 Brilianty.cz prsten
náušnice ze šperky.cz

Ceny zleva: Granátový náhrdelník (235 Kč, Vivantis), Prsten z bílého zlata (3 870 Kč, Brilianty.cz), Stříbrné náušnice (795 Kč, Šperky.cz)

Okořeňte svůj milostný život

Kdy jindy je čas na okořenění milostného života než právě 1. máj? Fantazii se meze nekladou. Kupte si erotické spodní prádlo, nebo si pořiďte sexy hračku, kterou jste vždy chtěli vyzkoušet. Uvidíte, že druhá polovička bude ráda za vaší iniciativu.

maska
partnerský vibrátor
nevinné hrátky pro dva

Ceny zleva: Nevinné hrátky pro dva (899 Kč, Sexicekshop.cz), Partnerský vibrátor We-Vibe Sync (3 399 Kč, Růžový slon), Maska Zouzou (499 Kč, Růžový slon)

Související obchody

AliExpress, Allegria - Firma na zážitky, Vivantis, ZOOT, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se