Orsay katalog: Novinky ze světa módy

Tipy k nákupuNakupování 10. 11. 2021

Sbíráte módní inspiraci, kde se dá? Pak vězte, že na Orsay jí načerpáte, že nebudete vědět, co s ní! Představujeme vám pravidelný Orsay katalog.

Doba vzrušujícího listovní módními katalogy zdaleka nepatří minulosti – jen se občas změnila jejich podoba. Orsay jde s dobou a jejich katalog najdete přímo v jejich e-shopu.

Orsay katalog

Každého čtvrt roku vychází online Orsay katalog, který vám otevírá dveře do celé nové sezónní kolekce. Nový katalog se objevuje čtyřikrát ročně a najdete ho hned na domovské stránce Orsay.cz v dolní části nalevo v sekci "Fashion". Zároveň pravidelně vychází akční leták Orsay .

Katalog je kompletně v elektronické podobě a můžete si ho prohlížet buďto ve svém internetovém prohlížeči nebo si jej stáhnout do počítače pomocí první zobrazené modré ikonky v pravém horním rohu hned nad katalogem. Je ve formátu PDF, takže si ho můžete pohodlně přetáhnout i do svého tabletu, čtečky nebo chytrého telefonu.

Přihlaste se k odběru newsletteru a informace o aktuálním katalogu vám budou chodit na e-mail - za odběr navíc získáte jednorázovou 25 % slevu na nejdražší kousek oblečení.

orsay katalog

Co v katalogu najdete?

Katalog vám představí kompletní kolekci Orsay a poradí vám, jak jednotlivé kousky nosit a kombinovat s dalšími doplňky nebo botami. U každého kousku rovnou uvidíte napsanou cenu i katalogové číslo pro případ, že byste si chtěla zboží hned na jejich stránkách objednat.

Zpravidla zde nenajdete jen sezónní kousky a módní doplňky, ale i kompletní kolekci office oblečení, v němž budete v kanceláři za hvězdu. Orsay ví, jak by se žena do práce měla oblékat – jejich oblečení je kvalitní, elegantní i šik a zároveň střižené tak, aby bylo pohodlné po celou pracovní dobu.

To ale není všechno! Katalog vás také upozorní na fantastické Orsay slevy. S katalogem tak můžete i ušetřit! Víte třeba, že jen za přihlášení se k odběru newsletteru dostanete od Orsay 25 % slevu na nejdražší kus oblečení?

Prolistovat Orsay katalog

Související obchody

Orsay

Související články

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se