Od kávového zrnka ke kávovaru Tchibo Cafissimo

Tipy k nákupuJídlo 10. 11. 2021

Když se řekne Tchibo, musí se každému vybavit lahodná káva. Tchibo je totiž jedním z největších výrobců kávy na světě a jeho tradice sahá až do roku 1949. Jakou cestu urazila společnost od prvního zrnka kávy až k fantastickému kávovaru Tchibo Cafissimo?

Internetový obchod Tchibo založil před téměř sedmdesáti lety Max Herz jako zásilkovou společnost pro obchod s kávou. V devadesátých letech poprvé překročila národní hranice a stala se světovým hráčem v obchodu s kvalitní kávou. V Česku působí od roku 1991.

Od roku 2004 však firma prozkoumává i jiná odvětví, než je jen trh s kávou – sortiment Tchibo tak v současné době zahrnuje i oblečení nebo třeba doplňky do domácnosti. Od roku 2014 dokonce vstupuje do oblasti cestovního ruchu.

Kávě však Tchibo zůstává věrné. Důkazem jsou třeba i výjimečné kávovary Tchibo, které rovněž naleznete v nabídce obchodu. A právě kávovar Tchibo Cafissimo bychom vám teď rádi představili.

Proč zkusit kávovar Tchibo Cafissimo?

Rádi si pochutnáváte na lahodné kávě i u sebe doma? Milujete kávu v nejrůznějších provedeních – od espressa přes caffé crema až po cappuccino? Nedáte dopustit na hustou našlehanou pěnu?

Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, můžete si být jisti, že kávovar Tchibo Cafissimo je pro vás tou správnou volbou! Manipulaci s ním zvládne úplně každý – Tchibo kapsle se o vše postarají za vás.

S tímto šikovným pomocníkem snadno proměníte svůj byt v soukromou kavárnu. A každý den si budete moci pochutnat na jiné kávě. Navíc máte k dispozici hned několik různých designů, které budou vaší kuchyni slušet.

Tchibo – vybavení domácnosti

Kávovary Tchibo Cafissimo nejsou jen dokonalými výrobníky kávy. Jsou také módními doplňky, které vhodné doplní každý interiér.

Co můžete s kávovary Tchibo Cafissimo ochutnat?

  • 9 aromatických klasických druhů kávy
  • 4 kvalitní prémiové kávy
  • 3 druhy skvělých čajů

Na chuť Tchibo kávy se můžete spolehnout – vždy dostanete kvalitní 100% Tchibo Arabica z certifikované, trvale udržitelné produkce.

Na výběr máte z pěti různých kávovarů – vybrat si můžete ten pravý podle designu, hmotnosti nebo ceny. Výbornou kávu vám ale připraví všechny!

Nakupujte kávovary Tchibo výhodněji

Chcete svůj kávovar získat za ještě lepší cenu, než za jakou jej nabízí Tchibo e-shop? Využijte cashback od Tipli! Ze svého nákupu tak získáte část peněz zpět.

Koupit Tchibo Cafissimo výhodněji

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Tchibo, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se