Ochraňte hlavu před sluncem stylovou kšiltovkou!

Tipy k nákupuMóda 24. 5. 2023

Kšiltovka není jen sportovní doplněk, ale módní kousek, který se dá kombinovat se spoustou outfitů. Tento žhavý trend se nosí čím dál víc. Nasaďte si kšiltovku a buďte in. Padne vám víc snapback čapka s rovným kšiltem nebo truckerka se zadní síťkou? Ať už kšiltem dopředu nebo dozadu, vyrazte ven s kšiltovkou!

Kšiltovku dřív nosili jen baseballový hráči. Byla součástí jejich dresu, aby stínila před slunečními paprsky a hráč dobře viděl letící míč. Na přední straně se většinou nacházelo logo týmu. Později se kšiltovek chytla hip-hopová scéna a upravila jejich vzhled. Hlavně se změnil tvar kšiltu a materiál. Loga týmů nahradila loga módních značek nebo nášivky s nápisy. Ať už chcete kšiltovku na sport nebo jen tak pro parádu, vyberte si ve svém oblíbeném sportovním obchodě tu, která se vám líbí!

Pánové nosí kšiltovky a čepice i na zakrytí plešatění nebo než začne působit hnojivo na vlasy Před použitím hnojiva na vlasy je lepší poradit se s kadeřníkem. Kšiltovky mají ale i praktickou stránku. Nehledě na to, že kšilt chrání oči před slunečními paprsky, ale pokrývka v horkých dnech odráží záření. Ideální variantou je tzv. truckerka, která má zadní díl jen ze síťoviny. Nebude se vám pod ní pařit hlava. Její nošení bude mnohem příjemnější. Slaďte kšiltovku s oblečením. Máte nové Adidas boty a přemýšlíte, která kšiltovka se k ním nejvíce hodí? Máme pro vás hned několik tipů.

Kšiltovky New era

New era kšiltovky jsou typem klasické šestiboké čepky s ohnutým kšiltem, které těsně přiléhají k hlavě. Také se jim někdy říká Flexfit. Nejčastěji nošené jsou se znakem baseballového klubu New York Yankees nebo Los Angeles Dodgers. Můžete je sehnat na Urbanstore ve všech možných barevných variací, ale nejvíce oblíbené jsou černé s bílým logem.

kšiltovky new era

kšiltovky nike

Kšiltovky Nike

Na eshopu A3 Sport najdete řadu kšiltovek od značky Nike. Vyberete si kšiltovky na sport z bavlny nebo snapback kšiltovky s trojrozměrným vyšívaným logem na čele. Ventilační otvory jsou po celé ploše, takže kšiltovka bude příjemně odvětrávat. Pro běžce má Nike i speciální polokšilty, které se kolem hlavy zapínají na suchý zip.

Kšiltovky Adidas

Adidas má krásné kšiltovky se síťkou. Dokonce v kolekcích navrhl i celosíťové varianty. Jsou určené pro skateboardisty, ale hodí se vzít i k vodě. Při velkých vedrech vzdušnost kšiltovky určitě každý ocení. Podobné kšiltovky najdete v eshopu eObuv. Pro holky jsou kšiltovky ve variantě světle růžové.

kšiltovky adidas

kšiltovky vans

Kšiltovky Vans

Nejstylovější design kšiltovek najdete právě u Vans například v eshopu Footshop. Mrkněte na truckerky s bláznivými potisky tropických listů, postavičkami od The Walt Disney nebo tygrovaným vzorem. Kšiltovky Vans vás rozhodně v létě ochrání před sluncem a ještě dotvoří originální look. Jejich bláznivý styl vás jen tak neomrzí.

Woodmint kšiltovky

Na eshopu Woodmint najdete další originální kšiltovky. Nejvíce ve stylu snapback kšiltovek s rovným kšiltem. Tyto kšiltovky běžně v obchodech nenajdete. Jsou navrženy ve streetového stylu a jejich vzhled je vážně jedinečný. Nasaďte si na hlavu například kšiltovku s mapou nebo batikovanou kšiltovku s vyšitou palmou na čele.

 woodmint kšiltovka

Ušetřete s Tipli na cashbacku

Nakupujte s Tipli a ušetřete peníze z nákupního košíku.

Podívejte se na další sportovní obchody, ve kterých můžete nakoupit kšiltovky? Zaregistrujte se zdarma na Tipli a ušetřete jedním kliknutí. Nakupujte s námi a část peněz se vám vrátí zpět!

Související obchody

Footshop, ZOOT, Woodmint, UrbanStore.cz, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se