Novinky z Tipli #9

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Při pohledu z okna to na jaro zrovna nevypadá. Nenechme si ale zkazit náladu sychravým počasím. Pro pozitivnější konec týdne vám přinášíme pravidelnou dávku novinek z Tipli. Co se dnes dozvíte nového? Kde můžete nově šetřit peníze, a jak je zvykem - možná se dostane i na nějaké perličky ze zákulisí! :-)

V dnešním díle si představíme nové obchody, přihodíme nějaké informace o našem meetingu a prozradíme, jak se dáváme do léta do formy (a nebo se na to alespoň chystáme).

Nové obchody na Tipli

Sedm! Sedm je počet nových obchodů, kde jsme pro vás (a vaše nákupy) vyjednali novou spolupráci. Celkem u nás najdete více než 500 obchodů. Myslíte, že při tomto čísle končíme? Rozhodně ne!

eBay

novinky z Tipli #8

Prvním nováčkem, kterého si nemůžeme nechat pro sebe, je oblíbený aukční gigant eBay, který má v nabídce naprosto všechno, co hledáte - elektroniku, módní oblečení a doplňky, sportovní vybavení nebo potřeby pro dům a zahradu. Zkrátka všechno, na co si jen vzpomente. eBay je jedna z největších nákupních galerií světa, má dlouho tradici a milióny spokojených uživatelů po celém světě. Jestli nákupy na eBay neznáte, nechte si poradit v našem článku Jak nakoupit na eBay.

Vyzkoušet nákupy na eBay

Sportinator

Novinky z Tipli

Jste nadšenec do badmintonu, volejbalu, fitness nebo milujete surf? Řekněte to svým tričkem. Sportinator je obchod, který na svá trička vytváří originální potisky se sportovní tématikou. Prozkoumejte jejich nabídku a vyberte si to své!

Vyzkoušet Sportinator

YOINS | Your Inspiration

Novinky z Tipli

Trojici uzavírá internetový obchod Yoins. Yoins je další z řady čínských e-shopů, ovšem jeho nabídka módního oblečení je prostě kouzelná. Zdůrazňuje ženskost a většina kousků je za více než příjemné ceny. Eshop nabízí širokou nabídku dámského oblečení, od spodního prádla, přes kalhoty, šaty, až po módní doplňky a obuv. Pokud nechcete mít všední a okoukaný šatník - vyzkoušejte YOINS!

Vyzkoušet YOINS

Do léta sexy labuť/labuťák!

Po několika dnech nejistoty jsou konečně tu! Krásné stříbrné karty s příslibem vysportované postavy - Multisportky! Chápeme, že tato informace není úplně zpráva dne, ale pochopte, pochlubit se musíme! Tréninky máme naplánované, a tak věříme, že se za pár měsíců proměníme v antické bohy (hlavně jejich postavy).

Také jste na zimu "schválně" nabrali nějaký tuk, aby vám nebyla zima? S přicházejícím jarem vás zachvátila panika a začínáte se sebou něco dělat? Podělte se s námi o vaše tipy a triky, jak být o nějaký ten gram lehčí.

Jak dostat i zaryté "houmofisaře" do kanceláře?

Novinky z Tipli #8

Usoudili jsme, že před začátkem tvrdé dřiny v posilce bude dobré posilnit se pizzou. Upřímně? Tolik kolegů jsme už dlouho neviděli pohromadě! Meeting ale nebyl jen o dobrém jídle. Zhodnotili jsme naše dosavadní úsilí, zvážili jsme pro a proti a rozhodli se, že tvrdá práce na nás nečeká jenom v posilovně. Makáme na tom, jak své zákazníky uděláme ještě spokojenější. Máte se na co těšit! :-)

Související obchody

eBay.com, Sportinator, Yoins

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se