Novinky z Tipli #6

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Další týden utekl opět jako voda. Určitě se nemůžete dočkat až vám představíme další nové obchody, kde můžete ušetřit za své nákupy. Výjimečně se s vámi nepodělíme o perličky ze zákulisí (ne že bychom nechtěli), ale není holt každý týden posvícení. Žádná oslava se nekonala ani jsme po nikom nestříteli. Co naplat :-).

Nebojte! Nezačíná s námi být nuda. Nezlenivěli jsme - na Tipli duši a psí uši! Připravujeme totiž něco mnohem lepšího než střílení našich kolegů. :-) Co to jen může být? Nechte se překvapit. Všechno se včas dozvíte!

Nové obchody na Tipli

Z minulých článků už dobře víte, že přidávání nových obchodů na Tipli je Lukášovým denním chlebem. Za minulý týden jich přidal krásných 17 jen pro Čechy. Na Slovensku to bylo kulatých 10 obchodů. Chcete omrknout nabídku obchodů na Slovensku? Žádný problém! Seznamte se v našich slovenských Novinkách z Tipli.

Jaké nové obchody jsme mezi námi přivítali minulý týden? Mrkněte na náš výběr TOP 5 nových Tipli obchodů.

Orsay

orsay

Prvním nováčkem a je oblíbený módní obchod Orsay, který má v nabídce trika, svetry, bundy, halenky, doplňky zkrátka všechno na co si jen vzpomenete. Orsay tady nebudeme dlouze představovat. Kamenný obchod určitě znáte, ale vyzkoušeli jste už objednávku online? Zboží vám doručí na kteroukoli prodejnu a pokud vám oblečení nesedne, vrátí vám peníze zpět na účet. Nevíme jak vy, ale my se už nemůžeme dočkat první objednávky a cashback odměny od Tipli! :-)

Vyjarnit šatník s Orsay

DressLily

Novinky z Tipli #6

U módy ještě chvilku zůstaneme. Rádi bychom vám představili obchod DressLily, který nás v Tipli naprosto okouzlil. Vidíte ty šaty z obrázku? Takové potřebuje každá žena! Tento sympatický obchůdek neprodává jen módu. V nabídce narazíte i na sekce jako home, hodinky, tašky, šperky nebo doplňky. V nabídce toho mají opravdu hodně. Teď si jen vybrat, že? :-)

Nechat se okouzlit DressLily

Miniinthebox.com

Novinky z Tipli #5

Milujete nákupy na čínských e-shopech? Nedivíme se! Zboží za nízkou cenu, za dopravu většinou nezaplatíte ani korunu a ten výběr! Nezapopomínejte ale, že nákupy z Číny neznamenají jen AliExpress. Čínských e-shopů je celá řada. Vyzkoušejte třeba Miniinthebox.com. Vyberte si ze široké nabídky elektroniky, doplňků, dámské a pánské módy a dalších kategorií, které vás zajímají.

Jít do Miniinthebox.com

TomTop

Novinky z Tipli #5

A s představováním čínských e-shopů ještě nekončíme. TomTop je další z populárních, čínských e-shopů. Lacině na něm seženete elektroniku, mobilní telefony, tablety, příslušenství pro automobily a nebo třeba vybavení pro domácnost a zahradu. Nechybí vám tady něco? Ach ano - všechno za bezkonkurenčně nízkou cenu!

Seznámit se s TomTop

Vivre

Novinky z Tipli #5

Ať už si zařizujete nový byt nebo zdokonalujete ten původní, vaší pozornosti by neměl uniknout obchůdek Vivre. Proč? Naleznete tady spoustu inspirace a ještě více jedinečných kousků, které vaší domácnosti schází. Vybírejte, zútulňujte, hlavně ať se vám příjemně bydlí! :-)

Zútulnit byt s Vivre

Související obchody

Vivre, MiniInTheBox.com, TOMTOP, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se