Novinky z Tipli #4

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Další týden je za námi a my jsme celí nedočkaví až vám povíme, co všechno je u nás nového. A že toho bylo! Nové obchody na Tipli, snížení provize u některých obchodů a nebo třeba také to, že Petr byl postřelen.. Chcete vědět více? My doufáme, že ano!

Petr byl postřelen!

My v Tipli nejsme žádní suchaři! Jsme parta mladých, aktivních lidí, kteří se rádi baví (a kdo také ne, že?). V únoru jsme se rozhodli, že společně navštívíme laser game. A protože jsme se tak rozhodli, tak jsme se minulé úterý sešli na pořádném odreagování s puškami v ruce.

Chvíle napětí doprovodily scény, jak z akčního filmu, ale hlavně… užili jsme si kopec legrace a to i přes "postřelení" několika z nás (nebo možná právě proto?). Neradi bychom tu jen zbůhdarma plkali o tom, jak nám laser game neuvěřitelně šla. Přikládáme důkazný materiál pořízený na místě činu. No řekněte, úplní Bruce Willisové a Chuckové Norrisové! :-)

Novinky z Tipli #3

Zajímá vás, kdo jsou lidé na fotografii? A není ta pěkná brunetka slečna ze zákaznické podpory, s kterou jste si psali minulý pátek? Možná ano, možná ne. Nechte se překvapit v dalších dílech našich novinek!

Snížení cashback odměny

V Tipli novinkách se bohužel nemůžem věnovat jen zábavě nebo představování nových obchodů. Jednou za čas (a věřte, že rádi to neděláme) se musíme věnovat také méně oblíbeným zprávám. Jako například, že tuto neděli došlo ke snížení cashback odměny u některých obchodů na Tipli.

O této situaci jsme vás s předstihem informovali v zaslaných e-mailech. Podrobnější informace naleznete ve svých e-mailových schránkách.

Nové obchody na Tipli

Ufff. A rychle na veselejší zprávy aneb v kterých obchodech na Tipli nově ušetřite peníze? Kolega Lukáš, o kterém jsme vám říkali v minulém dílu, opět nezahálel. Nových obchodů máme na Tipli rovnou 15! Které to jsou? Mrkněte na náš výběr TOP 3 nových Tipli obchodů.

Lékárna Dr.Max

Naše řady doplnila další lékárna. A to ne jen tak ledajaká! Nově můžete s Tipli šetřit peníze v největší a nejznámější lékárně v České Republice - Dr.Max. Zdraví máme jenom jedno. Nezapomínejme na prevenci!

Klik na Dr.Max

WOODIES

Kamennou prodejnu tohoto stylového obchůdku s dámskou a pánskou módou najdete ve Stodolní (nezasvěcení čtou Ostrava). Kdo by se ale v dnešní době obtěžoval s fyzickým dostavením do obchodu, že? :-) Navíc na prodejně není dostupné všechno zboží. Vybírejte online ve WOODIES a nechte se pohltit "woodies" stylem.

Klik do WOODIES

Strawberrynet

A do třetice všeho dobrého - Strawberrynet. Tento kosmetický obchůdek nebo spíše nákupní galerie je předním globálním prodejcem kosmetiky online. Naleznete zde široký výběr, nízké ceny a produkty, které v klasickém Notino nebo Douglas nikdy nekoupíte. Vstupte a užijte si kosmetiku na vlastní kůži.

Klik do Strawberrynet

A to nejlepší nakonec!

Novinky z Tipli #4

Dámy a pánové a je to tady! My v Tipli svoje slovo držíme. A když vám slíbíme, že vám představíme kolegu Lukáše, tak… to prostě uděláme! :-) Ehm, takže to je on, Tipli srdce šampión.

Tenhle krasavec se stará o to, aby vaše nákupy na Tipli byly co nejpestřejší. Žádný obchod jeho oku neunikne, a tak se můžete těšit na stále nové a nové obchody. Kromě toho, že Lukáš přidává nové obchody, vyjednává také speciální podmínky u partnerů čili aby cashback odměny byly co možná nejvyšší!

A co dělá ve volném čase? Zeptejte se ho na to v diskuzi pod článkem. Přeci na něj nemůžeme hned všechno prásknout! :-)

Související obchody

Dr. Max, Woodies, Strawberrynet

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se