Novinky z Tipli #2

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Co je u nás za poslední týden nového? Jaké obchody jsme přidali a kde nově s námi tedy můžete šetřit své peníze? Nebudeme vás dlouho napínat, ale rozhodně vám tím uděláme radost.

Další týden utekl jako voda a to znamená jediné, hlásíme se vám z Tipli se žhavými novinkami.

Historické první vydání Tipli novinek jsme minulý týden odstartovali představením nových obchodů, kde nově s Tipli můžete šetřit peníze na svých nákupech.

A protože nových a zajímavých obchodů máme na Tipli hromadu, tento týden vám představíme další nové obchody, se kterými se na Tipli můžete setkat při svých nákupech. Jdeme na to.

GymBeam

GymBeam je další “sporťák” mezi našimi obchody. Říká se, že pokud chceme vypadat jako fitnessák, musíme jako fitnessák jíst. Takže s chutí do toho. Obchod GymBeam nabízí vitamíny, proteiny a další výživové doplňky. Zkrátka každý si na své přijde. My jsme si například přišli na pořádnou dávku burákového másla, ale znáte to, kdo by odolal, vždyť je to burákové máslo!

Prohlédnout zboží na GymBeam

LINGERIO

Spodní prádlo je základ šatníku. Oblečte se do luxusu v obchodě, který je na spodní prádlo odborník! V obchodě LINGERIO si vyberete nejen spodní prádlo, ale také dámské a pánské oblečení, plavky či župánky. Rozmazlujte se. Omrkněte nabídku obchodu LINGERIO.

Prohlédnout obchod LINGERIO

VivaBoty

Sháníte dámské boty, pánské boty, kabelky? Podívejte se na VivaBoty. Netrapte se v nepohodlných starých holinách, pořiďte si nové, kterou budou nejen pohodlné, ale hlavně stylové. V e-shopu VivaBoty seženete kozačky, lodičky, balerínky, boty na klínku či na platformě, ale také žabky nebo mokasíny. Pánové mohou vybírat z nabídky polobotek, tenisek či Oxfordek.

Omrknout botky na VivaBoty

Chybí vám na Tipli nějaký obchod? Napište nám a třeba v příštím vydání představíme váš oblíbený obchod.

Související obchody

AliExpress, ZOOT, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Lingerio, VivaBoty.cz, GymBeam

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se