Novinky z Tipli #11

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Tipli se hlásí zpět do služby! Od minulého článku o Novinkách z Tipli uběhl už nějaký ten pátek a tak bychom si zase rádi pošimrali ego a pochlubili se, jaká je práce v Tipli zábava a co jsme vlastně ty poslední týdny dělali.

Den matek. Jak jsme se na něj připravili?

Den matek je už zítra! My jsme se na něj ale připravovali s předstihem. Jak?

Nákupy OnaDnes. Omrkněte průvodce obchody.

Příští týden startují oblíbené Nákupy OnaDnes. Těšit se můžete na více jak 2 000 kamenných obchodů, přes 50 e-shopů a slevy až 70 %. Slevovou knížku naleznete v příloze MF Dnes. S Tipli navíc z každého nákupu ušetříte ještě více! Připravili jsme pro vás průvodce obchody OnaDnes.

Přehled obchodů OnaDnes

Nové obchody. Kde nově ušetříte peníze?

Počet obchodů na Tipli už překonal náš vysněný mezník 400 a myslíte, že nám to stačí? Ani náhodou! Znáte to, jak dosáhnete jednoho cíle už pokukujete po dalším. Co tím chceme říct? V přidávání nových obchodů jen tak nepolevíme, na mou duši, na psí uši a kočičí svědomí!

Parfumerie FAnn

novinky

Tak a je to doma! Parfumerie FAnn doplňuje sbírku parfumerií na Tipli. Pořiďte si na léto nový parfém nebo doplňte zásoby kosmetiky. My vám za nákup vrátíme peníze zpět.

Hair Cosmetic

novinky

Obchůdek Hair Cosmetics ocení všichni vlasový nadšenci. Seženete v něm profesionální, ale i běžnou vlasovou kosmetiku za mnohem přívětivější ceny. Kromě vlasové péče koupíte i fény, žehličky, zastřihávače nebo kadeřnicé pomůcky.

Last-minute-com

novinky

A protože nechceme celé léto sedět na zadku jako pecky, přidali jsme obchod Lastminute.com, se kterým se podíváte až na konec světa (doslova). Navíc cashback ze zážitkových dovolených je více než sympatický.

Píšeme články

V dnešní době je každý bloger, foodbloger nebo hůř - YouTuber! Jou! My v Tipli jdeme s dobou a tak pro vás každý týden připravujeme poctivou dávku aktuálních článků. Nebojte. YouTube necháme ještě chvilku spát.

Že jste ještě neměli tu čest a nezačetli se do naší knihovničky? Neuvěřitelné! Pár kousků vám tedy představíme hned teď.

Nejoblíbenější články

Sledujeme slevy a výprodeje

Jó, to jsme celí my. Slevoví kabrňáci! Každý den projde našimi prsty desítky slev. Ty zajímavé přidáme ke konkrétnímu obchodu, kde počkají do té doby, než si jich všimnete a ušetříte tak nějakou kačku.

Novinky z Tipli

Chcete ušetřit na maximum? Sledujte naše rubriky:

  • Akce týdne - každé pondělí přinášíme 5 tipů na zajímavé slevové akce obchodů
  • Tipy z Číny - každé úterý chystáme TOP 5 produktů, které pořídíte v čínksých e-shopech

Připravujeme soutěže

Novinky z Tipli

Hokejový svátek roku je tu! Rozhodli jsme se, že nenecháme vyhrávat jen naše hochy, a dáme šanci i vám. Vymyslete a sdílejte na facebooku originální hokejový pokřik. Věříte si? Tak to máte hokejový fanset v hodnotě 3 000 Kč v kapse!

Užijte si MS v hokeji 2017 na maximum! Ale pozor! Soutěž končí v neděli 21.5.2017 v 15:00. Bližší informace a podmínky soutěže najdete v našem článku Soutěž: MS v hokeji 2017.

Související obchody

FAnn, Lastminute.com, Hair Cosmetics

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se