Novinky z Tipli #10

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Neděle! Den jako malovaný. Den stvořený pro odpočinek, válení se v posteli a relaxaci. Nebuďte labutě a mrkněte na naši pravidelnou rubriku Novinky z Tipli. A klidně rovnou z postele!

Co na vás dnes čeká? Povíme vám o kolegovi, který se mimo jiné vydal na uměleckou dráhu. Tradičně nezapomeneme zmínit nové obchody na Tipli a seznámíme vás s naší novou posilou, která celé dny prospí.

Nové obchody na Tipli

Možná si řikáte, kam na ty nové obchody pořád chodí? Na Tipli.cz najdete přes 350 obchodů, kde nákupem ušetříte peníze. Počet obchodů je obdivuhodný - ehm, děkujeme - my víme! Ale za úctihodný počet obchodů vděčíme i vám a tipům na skvělé obchody. Apropo chybí vám na Tipli oblíbený obchod? Napište nám do diskuze pod článkem a třeba budete za pár dní šetřit peníze nákupem i tam. :-)

For Queen

Novinky z Tipli

Ne, princezna, ne. Tak co? Jako královna! Poznali jste známou hlášku z Mrazíka! To bylo totiž první, co nás v Tipli napadlo po přidání obchodu For Queen. A kdo by se také občas nechtěl cítit jako královna, že? Od tohoto obchodu nečekejte žádné luxusní ani značkové kousky. V obchodu na vás naopak čekají originální trička s jednorožcem, baťůžky s mopsíkem, originální polštářky, ale najdete zde i hrnky, sedací vaky, polštáře a nebo třeba ložní prádlo.

Stát se královnou ve forQueen

Countrylife

Novinky z Tipli

Obchod Countrylife nepatří zrovna mezi nováčky, ale napadlo nási, že když je to jaro a všichni ladí formy do plavek, zmíníme ho. Značka Countrylife je jedna z nejznámějších značek BIO potravin a obecně zdravého životního stylu. V Countrylife seženete nejen biopotraviny, ale i přírodní kosmetiku nebo ekologickou drogerii.

Omrknout zboží na Countrylife

CooliCool

Novinky z Tipli #9

Trojici nováčků tento týden uzavírá CooliCool - internetový obchod, ve kterém najdete obrovský výběr elektroniky, nejlepší ceny a dopravu ZDARMA! Vyberte si nový smartphone nebo GoPro kameru.

Buďtě cool s CooliCool

Výstava - Urbanizovaný svět

Novinky z Tipli #9

Vzdejme chválu a věčnou slávu pro našeho kolegu Adama Podrápskeho. Adam se rozhodl věnovat své vášni - fotografování - a vyplatilo se! Od 24.4. do 9.5.2017 bude v galerii Analogue v Praze (na Malostranském násmětí) probíhat výstava jeho fotografií na téma Urbanizovaný svět. Všichni jste srdečně zváni! Přijďte ho společně s námi podpořit!

Nový přírustek do Tipli týmu!

Novinky z Tipli #9

Zdá se, že expanzi na zahraniční trhy vzalo Tipli opravdu vážně. Rádi bychom se pochlubili nejmladším a nejroztomilejším přírůstkem, který rozšířil řady Tipli. Na práci má prozatím důležitější věci jako třeba spánek nebo jídlo, ale i tak jsme ho jako správní kolegové hned zavalili dárky. Budoucí lamač ženských srdcí Matt se v neděli narodil našemu Michalovi. A jak Michal s oblibou říká, vypadá to na slušně odvedený projekt. Souhlasíme! :-) Dobrá práce a velká gratulace!

Související obchody

Country Life, For Queen

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se